Günaydin kizlar,

kresin yan etkileri kiz artik her gün 7 de uyaniyor
Dün aldigimiz kurutma makinesini getirdiler. Sansimada bu hafta hava iyi. balkonda kurutmaya devam
Güle güle kullanın Asmincim bizim otele giriş saati de 07.00

Gecmis olsun kızına baby.
çocuklar hasta olmasin ama
Seninde birikimlerin bereketli olsun :)

Ben çalışan anne olaraktan herşeye koştur koştur bu kadar yetişebiliyorum anca.
Saolasın cnm
Birikim yok valla 20 ser eur alıyorm anca:S
3 aydır kocamgil saolsuın telefonu kitledi bana 450 tl faturasını ödüyorm dhaa 2 taksidi var
Fatuıraya ek telefon almıstı bikac ay ödedi sonra bana döndü is nasıl olduysa:S

Saatleri iyimis bizim tam gün 16.00 e kadar.
İçeri girdikten somra zaten sıkıntı yok ,girene kadar bizde gitmiccem diyo.
Bebekle hem gitmesi iyi hem kötü.
Cünkü maalesef bebege de tasıyor hastalıkları,ama bagısıklıgı erken güclenmis oluyor bebegin.

Ahh kalbimi bıraktımm cok Aminnn
Bereketli olsunn

Gecmis olsun Asminn
Kresde yemek bizde de dert.
Alya peynir yemez,omlet vs kendisi yemez ben basında olcam illa.
Kahvaltıyı yaptırıp yolluyorum.
Corbaları iciyor sıkıntı yok ama köfte reis olan cocugumu köfteden soguttular
Cocuk kahvaltı da bile köfte yerdi,gecen ay izmir köfte yapmıslar (sanırım salcalıydı cok)begenmedim demis ondan beri evde de yemiyor.
Hic hamburger vermedim daha,dün özel günmüs mangal günü.
Hamburgerde varmıs ekmekle köftesi iste sadece,onu bile yememis(iyi olmus yemediği)tükürdü diyo ögretmen
ikindi kahvaltılarında pogaca börek cıkıyor peynirliyse yemiyor onları da.
Bayagı yemege bosa para ödüyoruz bizde:)

inanki yemek parasindan degilim cano. Gecen ögretmen bunu anlatdi, gitdim evde agladim. Dediki: kizin obir cocuklara agliyarak ben acim diye anlatdi. Önüne beslenmesini koydum oturdu ama yemedi. Yani acım diye gözyasi döküp yemegin önünde oturan cocugum var. Anliyacagin sabah 8 den öglen 16 ya kadar ac. Bir lokma bile agzina koymuyor. Oturdum agladim evde. Ne yapcagima sasirdim.

Yok kız o sakası bende değilim:)
Senin beslenmeyi neden yemiyor acken?
Tepki mi?
Bizim kurtulus yemeğimiz eriste.
Hic bisey yemediği anda eriste pisiriyorm cok sükür onu yiyor.
Ama benimki de okuldan ac geliyoır
Dün 2 tabak tarhana yedi gelir gelmez.Ac geziyor cünkü

Babası pek ılımlı bakmıyor bnde alışsın diyorum bakalım nasip inşallah bide kız burda okul ne geziyor iki hafta okul hemen tatil hep tatilleri çok

Kızçeler geleceğe dönüş filminden bildiriyorum

Benim kızda aynıydı, peyniri pizzada, omlette ve tostta yiyor. Zeytin asla yemiyor. İlk zamanlar hiçbir şey yemeden geliyordu, sonraları çorbayı kaşıkla değil de direkt kaseyi ağzına dayayarak içmeye başladı sonra bakliyat yemeye alıştı kreşle, mecbur kalınca yiyebileceklerini seçmeye başladı. Evde de faydasını gördük.

Şimdi de listeye bakıyorum, gerçekten yiyemeyeceği şeyler varsa kahvaltıyı evde yapıp götürüyorum. Bu sene tabağıma zeytin koymasalar diyo sürekli ama 2 çeşit yiyebiliyorsa okulda yemesini sağlıyorum. Her konuda olduğu gibi, yemekte de akran öğrenmesi etkili. Yola devam bacılar, ağlamak yok Rocky A Asmin75 azcık zaman sonra yemeye başlayacak vallahi de billahi de

Hosgeldin bacımsu
Krese yeni giden küçükler böyle oluyor malesef 3.5 yaşındaki yigenimde hep hasta oluyor
Bereketli olsun witch
Ayrıca Hayirli bir sonuç gelsin ins
Tenkyu bebisim
Tam bir yiyici ya
Ağlama gülüm değiştiremezsin zamanla alisacak.
Ben 9 yaşındaki koca oglandan çekiyorum yumurta sucuk makarna tost tavuk patates kizartmasindan başka hiç bisy yemiyo ama masallah ablasindan dinc

Buyukbas dogumgunune 50 euro vereyim kendin al istedigini dedi. Avrupali müşterisi euro olarak odemis. Daha 1.5 ay var ama olsundu. Esofman alti ve bot almam lazımdı.aylardir kendime bisey almadimdi.Parayı denklestiremedimdi kan oldu can oldu
Vereceğine inanmasam da umut fakirin ekmegiydi

hafta arasi zor uyandiriyoruz, hafta sonu 7 dedin mi ayakta
Ama neden tüm çocuklar böyle
Üzülme asmin zamanla düzelir.
Sevdiği yiyeceklerden ver şimdilik yapacakbirşey yok zamanla tatmaya başlar diğer yemekleri.
Arkadaşlarını yerken görünce de farklı okur belki ama zorlamak sakıncalı sabırla bekleyin

canim inanki hic anlamiyorum neden öyle yapiyor almaya gidincede araada beslenmesini acip yiyor. Yani desem koyduklarimi begenmiyor, oda degil. Sekil veriyorum artik ekmeklere. Ördek, kalp...yok.
sasirdim kaldim.
Seninki bide cok temiz besleniyor normalde, kresde yedikleri seninkin yerini asla tutamaz. Böyle ac olmalari beni cok üzüyor. Gelisimdeler, yemek ne kadar önemli

insallah canim, acim diye aglamasini duyunca kahroldum inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…