- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.241
Tabisi, uzun vadeli aldığımda takılmıyorum kurlarınabu fiyattan dolar euro mu aldınız?
Güle güle kullanın AsmincimGünaydin kizlar,
kresin yan etkileri kiz artik her gün 7 de uyaniyor
Dün aldigimiz kurutma makinesini getirdiler. Sansimada bu hafta hava iyi. balkonda kurutmaya devam
Saolasın cnmGecmis olsun kızına baby.
çocuklar hasta olmasin ama
Seninde birikimlerin bereketli olsun :)
Ben çalışan anne olaraktan herşeye koştur koştur bu kadar yetişebiliyorumanca.
Saatleri iyimis bizim tam gün 16.00 e kadar.Burda iki yaşında oldumu kabul ediyorlar zaten haftada 4 gün üçer saat bir yandan istiyorum gitsin bir yandan da küçük diyorum hergun öbür çocukla nasıl gidip alıp gelecem okula goturcem kafam karışık biraz
Ahh kalbimi bıraktımm cok AminnnSelam kızlar,
babyloading87 canım hayırlı uğurlu olsun, benim kız da başladığında öyle oldu. 3. Ayda normale dönmüştük. Pandemide yine ara verince, tekrar benzer şekilde oldu ama çok çok daha kolay atlatıyor çok şükür. İyi ki vermişsin okula, üniversite diplomalarını da görmek nasip olsun inşallah
Cennetmeyvesii canım benim gönlüne göre olsun tercih sonuçları
Kızlar birikimleriniz bereketli olsun,karamelli_turta turtişim ben de 1 gram, 40$, 40€ aldım
Gecmis olsun Asminncanlar altinlariniz, dövizleriniz, detercan stoklarinizbereketli olsun
bugün son is günümdü, bir hafta tatile ayriliyorumtüm hafta hastayim diye evden calisdim, böylece patronada evden calisa bildigimide ispatlamis oldum. Sahi sohbet eden kimse olmayincaveci bir sekilde hizli calisa biliyormusum
Ben halen biraz öksürüyorum, kizda bide nezle, esimde halen hasta. Birtürlü düzelemedik. Icmedigimiz ilac veya dogal ürün kalmadi resmen.
Benim kiz kresde ne onlarin pisirdigini, nede benim beslenmesine koydugumu yiyor. 8 saat ac gezip eve gelince biraz birseyler yiyor oda kus kadar yani. Ne yapacagimi sasirdim artik.
Esden gizli birikime gelirsek, ikimizinde zulasi vardi, ama ben onunkini hep buldugum icin onun hevesi kactibense harcliklarimla 4200€ biriktirmisdim onlada yeni evin mutfagini ödemistik. Yani zulam oldugunu biliyordu, ama sormazdi nekadar oldugunu ve istemezdi. Buraya tasindigimizdan beri harclik yapmadik, kimin ihtiyaci varsi alip harciyor. Ondan beri benim zulamda yok.
Yanliz bende yineufak tefek baslayip kizima kenara atayim diyorum. Baska birikim yapamiyacagiz esimde ise baslamadan.
Esime para konusunda güvene biliyorum. Farkli bir durum olsaydi bende gizli biriktirirdim herhalde.
Burdaki durum zaten söyleki zorda kalana sosyal yardim veriliyor belli sartlar altinda, ama türkyede öyle bir durum olmadigi icin kadinin birikim yapmasi bence sart.
Bu hafta bi vergiciye gitmeliyim,bide kizin raflarini almaya gidecegiz. Geri kalan zamandada sadece dinlenmek istiyorum.
hafta arasi zor uyandiriyoruz, hafta sonu 7 dedin mi ayaktaGüle güle kullanın Asmincimbizim otele giriş saati de 07.00
inanki yemek parasindan degilim cano. Gecen ögretmen bunu anlatdi, gitdim evde agladim. Dediki: kizin obir cocuklara agliyarak ben acim diye anlatdi. Önüne beslenmesini koydum oturdu ama yemedi. Yani acım diye gözyasi döküp yemegin önünde oturan cocugum var. Anliyacagin sabah 8 den öglen 16 ya kadar ac. Bir lokma bile agzina koymuyor. Oturdum agladim evde. Ne yapcagima sasirdim.Gecmis olsun Asminn
Kresde yemek bizde de dert.
Alya peynir yemez,omlet vs kendisi yemez ben basında olcam illa.
Kahvaltıyı yaptırıp yolluyorum.
Corbaları iciyor sıkıntı yok ama köfte reis olan cocugumu köfteden soguttular
Cocuk kahvaltı da bile köfte yerdi,gecen ay izmir köfte yapmıslar (sanırım salcalıydı cok)begenmedim demis ondan beri evde de yemiyor.
Hic hamburger vermedim daha,dün özel günmüs mangal günü.
Hamburgerde varmıs ekmekle köftesi iste sadece,onu bile yememis(iyi olmus yemediği)tükürdü diyo ögretmen
ikindi kahvaltılarında pogaca börek cıkıyor peynirliyse yemiyor onları da.
Bayagı yemege bosa para ödüyoruz bizde:)
Yok kız o sakası bende değilim:)inanki yemek parasindan degilim cano. Gecen ögretmen bunu anlatdi, gitdim evde agladim. Dediki: kizin obir cocuklara agliyarak ben acim diye anlatdi. Önüne beslenmesini koydum oturdu ama yemedi. Yani acım diye gözyasi döküp yemegin önünde oturan cocugum var. Anliyacagin sabah 8 den öglen 16 ya kadar ac. Bir lokma bile agzina koymuyor. Oturdum agladim evde. Ne yapcagima sasirdim.
Babası pek ılımlı bakmıyor bnde alışsın diyorum bakalım nasip inşallah bide kız burda okul ne geziyor iki hafta okul hemen tatil hep tatilleri çokSaatleri iyimis bizim tam gün 16.00 e kadar.
İçeri girdikten somra zaten sıkıntı yok ,girene kadar bizde gitmiccem diyo.
Bebekle hem gitmesi iyi hem kötü.
Cünkü maalesef bebege de tasıyor hastalıkları,ama bagısıklıgı erken güclenmis oluyor bebegin.
Gecmis olsun Asminn
Kresde yemek bizde de dert.
Alya peynir yemez,omlet vs kendisi yemez ben basında olcam illa.
Kahvaltıyı yaptırıp yolluyorum.
Corbaları iciyor sıkıntı yok ama köfte reis olan cocugumu köfteden soguttular
Cocuk kahvaltı da bile köfte yerdi,gecen ay izmir köfte yapmıslar (sanırım salcalıydı cok)begenmedim demis ondan beri evde de yemiyor.
Hic hamburger vermedim daha,dün özel günmüs mangal günü.
Hamburgerde varmıs ekmekle köftesi iste sadece,onu bile yememis(iyi olmus yemediği)tükürdü diyo ögretmen
ikindi kahvaltılarında pogaca börek cıkıyor peynirliyse yemiyor onları da.
Bayagı yemege bosa para ödüyoruz bizde:)
inanki yemek parasindan degilim cano. Gecen ögretmen bunu anlatdi, gitdim evde agladim. Dediki: kizin obir cocuklara agliyarak ben acim diye anlatdi. Önüne beslenmesini koydum oturdu ama yemedi. Yani acım diye gözyasi döküp yemegin önünde oturan cocugum var. Anliyacagin sabah 8 den öglen 16 ya kadar ac. Bir lokma bile agzina koymuyor. Oturdum agladim evde. Ne yapcagima sasirdim.
Hosgeldin bacımsuSlm kızlar
Sayfalarınız bayagı ilerlemis:)Okuyamadım hepsini.
Kız Eylülde krese basladı
1 hafta gidiyor öteki hafta hasta:S
1 haftadır evdeydi bugun basladı mecburiyetten.
Biz de durumlar böyle.
Birikimler bereketli olsun herkesin
Tenkyu bebisimBereketli olsun witch
Ayrıca Hayirli bir sonuç gelsin ins
Tam bir yiyici yaSaolasın cnm
Birikim yok valla 20 ser eur alıyorm anca:S
3 aydır kocamgil saolsuın telefonu kitledi bana 450 tl faturasını ödüyorm dhaa 2 taksidi var
Fatuıraya ek telefon almıstı bikac ay ödedi sonra bana döndü is nasıl olduysa:S
Ağlama gülüm değiştiremezsin zamanla alisacak.inanki yemek parasindan degilim cano. Gecen ögretmen bunu anlatdi, gitdim evde agladim. Dediki: kizin obir cocuklara agliyarak ben acim diye anlatdi. Önüne beslenmesini koydum oturdu ama yemedi. Yani acım diye gözyasi döküp yemegin önünde oturan cocugum var. Anliyacagin sabah 8 den öglen 16 ya kadar ac. Bir lokma bile agzina koymuyor. Oturdum agladim evde. Ne yapcagima sasirdim.
Ama neden tüm çocuklar böylehafta arasi zor uyandiriyoruz, hafta sonu 7 dedin mi ayakta
Üzülme asmin zamanla düzelir.inanki yemek parasindan degilim cano. Gecen ögretmen bunu anlatdi, gitdim evde agladim. Dediki: kizin obir cocuklara agliyarak ben acim diye anlatdi. Önüne beslenmesini koydum oturdu ama yemedi. Yani acım diye gözyasi döküp yemegin önünde oturan cocugum var. Anliyacagin sabah 8 den öglen 16 ya kadar ac. Bir lokma bile agzina koymuyor. Oturdum agladim evde. Ne yapcagima sasirdim.
Ah ah 470lere inmisken alacaktin genealtınları 525 ten sattım geçen aylarda borsaya girdim hiçç bir şey kazanamadım geri altına dönsem gene 525 .ne anladım ben bu iştennnn
Yok kız o sakası bende değilim:)
Senin beslenmeyi neden yemiyor acken?
Tepki mi?
Bizim kurtulus yemeğimiz eriste.
Hic bisey yemediği anda eriste pisiriyorm cok sükür onu yiyor.
Ama benimki de okuldan ac geliyoır
Dün 2 tabak tarhana yedi gelir gelmez.Ac geziyor cünkü
canim inanki hic anlamiyorum neden öyle yapiyorYok kız o sakası bende değilim:)
Senin beslenmeyi neden yemiyor acken?
Tepki mi?
Bizim kurtulus yemeğimiz eriste.
Hic bisey yemediği anda eriste pisiriyorm cok sükür onu yiyor.
Ama benimki de okuldan ac geliyoır
Dün 2 tabak tarhana yedi gelir gelmez.Ac geziyor cünkü
insallah canim, acim diye aglamasini duyunca kahroldum inanKızçeler geleceğe dönüş filminden bildiriyorum
Benim kızda aynıydı, peyniri pizzada, omlette ve tostta yiyor. Zeytin asla yemiyor. İlk zamanlar hiçbir şey yemeden geliyordu, sonraları çorbayı kaşıkla değil de direkt kaseyi ağzına dayayarak içmeye başladısonra bakliyat yemeye alıştı kreşle, mecbur kalınca yiyebileceklerini seçmeye başladı. Evde de faydasını gördük.
Şimdi de listeye bakıyorum, gerçekten yiyemeyeceği şeyler varsa kahvaltıyı evde yapıp götürüyorum. Bu sene tabağıma zeytin koymasalar diyo sürekli ama 2 çeşit yiyebiliyorsa okulda yemesini sağlıyorum. Her konuda olduğu gibi, yemekte de akran öğrenmesi etkili. Yola devam bacılar, ağlamak yok Rocky A Asmin75 azcık zaman sonra yemeye başlayacak vallahi de billahi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?