sagol canim esim para takmak istiyor. Bende dedim eger altin takmak istiyorsan simdiden alalim, ama para takacakmis. Bende karismiyorum onun kardesi, onun karari.
Öylese ocaktan sonra senden yine ayni performansi bekliyoruz cano
Para derken euro takacaktir herhalde digeri cöp oldu da malum

Ah be güzelim zor zamanlar sabir sabir...ben 8 ay sadece patates yemistim desem. Ikiz dogurdum toplam 10 kilo aldim zaten o da bebeklerin kendisiydi. Cocuklar patatese benzeyecek diye korkuyordum vallahi

Ah be güzelim zor zamanlar sabir sabir...ben 8 ay sadece patates yemistim desem. Ikiz dogurdum toplam 10 kilo aldim zaten o da bebeklerin kendisiydi. Cocuklar patatese benzeyecek diye korkuyordum vallahi
Bende çubuk krakerle besleniyorum.
Geçenlerde de başka bir şey giremediğim için çocuk çubuk kraker gibi olacak diye ağlamıştım
Sanırım benim hormonlar yeni çalışmaya başladı
Ben borsadan ciktim altin almaya da ilk kez cekinir oldum bu kadar yükselince. Acaba elimdeki altini bozup euro mu yapsam diyorum bu kadar yükselmisken?
Bende bankadaki altınları bozsam mı diye düşünmeye başladım.
Ama bozsam TLde kalacağım
Düşünce tekrar alırım diyorum
Elbet düşer bu rakamlarda kalmaz diyorum
Fakat piyasa o kadar kötü ki emin olamıyorum neyse dursun diyorum
Ben biraz daha bekleyeyim dedikçe dahada arttı zaten altın

sagol canim esim para takmak istiyor. Bende dedim eger altin takmak istiyorsan simdiden alalim, ama para takacakmis. Bende karismiyorum onun kardesi, onun karari.
Öylese ocaktan sonra senden yine ayni performansi bekliyoruz cano
Evlenen erkek kardeşi ise o yüzden para takmak istemiş olabilir. Düğün borçlarına destek olmak için. Yoksa altın, bilezik gelinin olduğu için gelin de isterse eşine destek olacağını düşünerek kardeşinin işi görülsün isteyebilir
Bende erkek kardeşim evlenince bilezik parasına, para takmıştım düğün masrafları borçları için kullansın diye

bize hep altin takti kardesleri ve akrabalari

Selam kizlar,

hani misafirlerimizi bu haftaya ertelemisdik ya dinlenelim diye...evet erteledik. Ardindan cumartesinden pazartesine 6 kisilik misafir agirladik ebu haftasonuda bu haftaya erteledigimiz misafirler gelecek 8 kisi
Ama cok güzel vakit gecirdik haftasonu. Sohbetler harikaydi
Baskada birsey yok bende, sadece cok yorgunum. öpüldünüz bacilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…