- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.621
Para derken euro takacaktir herhalde digeri cöp oldu da malumsagol canimesim para takmak istiyor. Bende dedim eger altin takmak istiyorsan simdiden alalim, ama para takacakmis. Bende karismiyorum onun kardesi, onun karari.
Öylese ocaktan sonra senden yine ayni performansi bekliyoruz cano
Ah be güzelim zor zamanlar sabir sabir...ben 8 ay sadece patates yemistim desem. Ikiz dogurdum toplam 10 kilo aldim zaten o da bebeklerin kendisiydi. Cocuklar patatese benzeyecek diye korkuyordum vallahiGünaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Dün çok kötüydüm yine bir şey yiyip içemedim.
Akşam annemle konuştum bugün annem gelecek kahvaltıya. Tüm gün bende olur. Belki o bir şeyler hazırlayınca yiyebilirim.
Bugün iyi bir mutfak alışverişi yapmam lazım
Dolap tam takır
Bende çubuk krakerle besleniyorum.Ah be güzelim zor zamanlar sabir sabir...ben 8 ay sadece patates yemistim desem. Ikiz dogurdum toplam 10 kilo aldim zaten o da bebeklerin kendisiydi. Cocuklar patatese benzeyecek diye korkuyordum vallahi
Bende bankadaki altınları bozsam mı diye düşünmeye başladım.Ben borsadan ciktim altin almaya da ilk kez cekinir oldum bu kadar yükselince. Acaba elimdeki altini bozup euro mu yapsam diyorum bu kadar yükselmisken?
Evlenen erkek kardeşi ise o yüzden para takmak istemiş olabilir. Düğün borçlarına destek olmak için. Yoksa altın, bilezik gelinin olduğu için gelin de isterse eşine destek olacağını düşünerek kardeşinin işi görülsün isteyebilirsagol canimesim para takmak istiyor. Bende dedim eger altin takmak istiyorsan simdiden alalim, ama para takacakmis. Bende karismiyorum onun kardesi, onun karari.
Öylese ocaktan sonra senden yine ayni performansi bekliyoruz cano
bize hep altin takti kardesleri ve akrabalariEvlenen erkek kardeşi ise o yüzden para takmak istemiş olabilir. Düğün borçlarına destek olmak için. Yoksa altın, bilezik gelinin olduğu için gelin de isterse eşine destek olacağını düşünerek kardeşinin işi görülsün isteyebilir
Bende erkek kardeşim evlenince bilezik parasına, para takmıştım düğün masrafları borçları için kullansın diye
Allah kavuştursun canimSelam arkadaşlar
Kuzum geldi ama sabaha gidecek. 3 gün hemen geçti.Görmeyince daha kolay oluyor sabretmek sanki. Görünce doyamıyorsun.
süpersin tebrik ederim canimSelam kizlaaaaar
Artık teknisyen hanım diyceksiniz
Bulunduğum ilin ilçesine atandım es durumundan merkeze gelirim diye düşünüyorum hayirlisi
Bu gece bana uyku yok
oysssssSelam arkadaşlar
Kuzum geldi ama sabaha gidecek. 3 gün hemen geçti.Görmeyince daha kolay oluyor sabretmek sanki. Görünce doyamıyorsun.
Tenrikler teknisyen hanimSelam kizlaaaaar
Bulunduğum ilin ilçesine atandım es durumundan merkeze gelirim diye düşünüyorum hayirlisi
Bu gece bana uyku yok
süpersin tebrik ederim canimhersey gönlünce olur insallah
Cok tesekkur ederim kizlarTenrikler teknisyen hanim
Hayırlı olsun witcherimSelam kizlaaaaar
Bu gece bana uyku yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?