Ya canım ata almak tabi da mantıklı ama saklaması ayrı zor yanında taşıması ayrı zor çocuklarla. Kaç defa dışarda kaybettim diye aklım gitmişti en azından bilezik kolunda gezer
Kız kolumda takarım diyorsan o zaman niye kenarda mı kalır diye dert ediyon bi acayipsin ha

Iyiyiz cnm nerelerdesin uzun zamandır yoktun... Sen nasılsın?
Kaç gündür keyfim yoktu canim hiç havamda degildim hiçbir şeyle ilgilenemedim 3 hafta önce kadın hastalıklarına gitmiştim rahmime yumurtalıklarıma bakılmıştı o zamandan beri bi adet sancım vardı ilk konttrolden 1 hafta sonra adet olmuştum öncesinde ve sırasındakı ağrımı adete bağlamıştım ama ovulasyon dönemimde bile agrım vardı enfeksiyon kapmaktan kokrmuştum korktuğum başıma geldi dün aynı dr a kontrole gittim kan idrar tahlili filan yaptırdım bakteri tespit edildi kontrol sırasında enfeksiyon kapmısım

birde tecrubeli anneler :) , ben şu ana dek killo almadım, hatta sadece yarım kılo verdım kılom aynı dıyorum o nedenle.. ama göbegım cıktı.. sankı 4 aylık mubarek neyse ben cok kıyafet almak ıstemıyorum, bu ara donemı nasıl gecıtırebılrım

Çok geçmiş olsun canım. Çok ağrı oluyor dimi.

Çok geçmiş olsun tatlım çok üzüldüm
Bir an önce iyileş inşallah...
Kızlar, biyerden beklediğimiz 15 bin kadar bir para var,, bereketiyle geliyor bebiş cidden :) sizce onu nasıl değerlendirmeliyim
Bebiş bereketiyle geliyor vadeliye olur, ata olur, çok hevesim var hem kullanmalık hem yatırımlık diyorsan bilezik olur ve tabi ata altın çok iyi olur...
Dolar, euro pek bilgim yok almıyorum ben.

cok gecmıs olsun canım nasılsın ıyımısınn

İlk aylar gaz oluyor göbek şişiyor canım. Ben 7. aya kadar aynı kıyafetlerimi giydim. Biraz sıkıyordu. Sonra hamile pantolonu falan aldım. Tayt tunik falan idare etmeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…