- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #8.741
Baska bir yere koyup unutmuş olabilir misin acaba?
Buldun mu canım
3.500 4.000 arasında tutar benceKızlar ben internetten orgu bilezik gordum iscilik siz kullanışlı kafayı taktimn para tamam olunca bilezik alacağım 25gramlik zamanla bir kaç tNe daha alırım inşallah acaba kullwnirmyim yoksa köşede kalır mı diye dusundum sadece
Bunu biz bilemeyiz canımKızlar ben internetten orgu bilezik gordum iscilik siz kullanışlı kafayı taktimn para tamam olunca bilezik alacağım 25gramlik zamanla bir kaç tNe daha alırım inşallah acaba kullwnirmyim yoksa köşede kalır mı diye dusundum sadece
çıkar inşallah bir yerden canımValla hiç fikrim yok. Yatak odasının altını üstüne getirdim yok. Eşim gelsin bakalım belki arka tarafa gitti benim boyum yetişmedi. Yani hırsız girse alsa haberimizin olmayacağı bi yer değil. Orayı bulana kadar evi tarumar etmesi lazım. İnşallah çıkar bakalım.
İyi olmasına sevindim cnmkaramelli_turta sağol canım. Ağzı iyileşti çok şükür. Ufak tefek yerler kaldı. Onlar da pek rahatsız etmiyor.
Şimdi de geniz eti problemi ile uğraşıyoruz. Ameliyat olma ihtimali var. Doktora gidip geliyoruz.
Bakalım ne diyecek.
Sen nasılsın?
Bu ay benim haneme koca bir sıfır ekle
Hiç birikim yok eylül ayında.
Ocağa kadar olan 3 bin liralık hedefimi de tutturacaktım, fakat eşim araba için kredi çekti.
Yani o da yalan oldu :)
Neyse arabada birikim sayılır. Satınca kâr ediliyor sonuçta :)
Eski aracımızı satınca yaklaşık 8-9 bin karda olacağız.
Iyiyiz cnm nerelerdesin uzun zamandır yoktun... Sen nasılsın?Kızlarrrrr nasılsınızgünlerdir giremedim herkes iyi mi keyifler sağlığınız yerindedir inşallah
Kolumda asla gezdirmem bileziğim varsa.Ya canım ata almak tabi da mantıklı ama saklaması ayrı zor yanında taşıması ayrı zor çocuklarla. Kaç defa dışarda kaybettim diye aklım gitmişti en azından bilezik kolunda gezer
Valla biz tuvaletin asma tavanına koymuştuk yok.. Bulamıyorum.. tuvaletin asma tavanına koymaSizler ev de nerde sakliyorsnz
Zerine kolluk cekiyorumKolumda asla gezdirmem bileziğim varsa.
Kolda daha da tehlikeli
Valla biz tuvaletin asma tavanına koymuştuk yok.. Bulamıyorum.. tuvaletin asma tavanına koyma
Gerisi yok da boyumun yetişmediği bölüm var. İnşallah ordadır. Eşimi bekliyorum bakalım. 9 da gelecekmiş çatlamam inşallah o zamana kadargeriye gitmistir
Ataları da zincire takıp boynuna takanlar var. 5 i bi yerde gibi.Ben örtülü olduğum için uzun ve bol giyiniyorum gözükmez o kadar
Oradadır canım üzülme de çatlamadaGerisi yok da boyumun yetişmediği bölüm var. İnşallah ordadır. Eşimi bekliyorum bakalım. 9 da gelecekmiş çatlamam inşallah o zamana kadar
Eylül ayı listesi çok güzel bir fikir bunu önceki aylarda tablo olarak yapmıştık benim içinbuzmavileylak hazırlamıştı ben sadece yüklemiştim, hazırcı ben :)))
Normal liste olarak yaparım.. Benim eylül biraz kesat geçti ne desem bilemedim çocuklarım bayram paraları ve kumbara harici birikim olmadı. Senin bu birikimin kumbaradakiler değil cnm dimi ayrı yani?
O zaman ;
Sevgili altın dostlarım 3aylık hedeflerimizin ilk ayı bitti,gulenyuzumsunsen in fikri çok güzel Haydi yazalım..
Eylül Ayı Birikimlerimiz
1.gulenyuzumsunsen =450 tl
2.@mavi_patikli =700 tl
3.balbebekk =1250
4. @durkan =150 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?