- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #8.781
Off tam benim fikrim...Altın al altın
100 grlık bilezik eder
Kulp talep edersen takıyorlar ve oluyor.Atalar in kulb u olmaz canimcim
Hep hayalim aslında bu ama sonra nerde bütünleyeceğim diye cesaret edemedim hiç..amin amin inşallh :)) birde 5 lıtrelık su şişesini kumbara yaptım, bozukluk atıyorum 1 haftadr. toplasan 10 tl olmamıştır ahahhahaannem dıyor 10 yıla dolar bu
Çok geçmiş olsun tatlım çok üzüldüm
Bir an önce iyileş inşallah...
Bebiş bereketiyle geliyor vadeliye olur, ata olur, çok hevesim var hem kullanmalık hem yatırımlık diyorsan bilezik olur ve tabi ata altın çok iyi olur...
Dolar, euro pek bilgim yok almıyorum ben.
Hep hayalim aslında bu ama sonra nerde bütünleyeceğim diye cesaret edemedim hiç..
O zaman al canımCanım şimdi bazı düğün vs takmak istiyorum ama yaşamıyorum öyle bi huyum var işte normal dışarıya çıkınca da kamufle eder çıkarım diye dusundum
istersen oluyor canımcımAtalar in kulb u olmaz canimcim
Hevesim kaçar diyorsan ata al canımvadeliye atayım ellemeyim diye düşündüm, yine kendime bilezik hedefi yapıp biriktiği bilezik alayım. onla bilezik alırsam hevesım kaçar biriktirmem diye korktm :) şu aralr taktım dusunce tarzım soyle, gecen yemege gıtcektık. dedım bosver gıtmeyelkım 100 tl harcıcaz, bırde alıncak bıseym vardı. dedım almayım evde vr nasılsa 200 etti, sankı gıtmısız harcamısım gıbı ceyrek aldım. 140 tl bıle olsa alcagın sey gıdığ gram alcam. elımde olunca ben harcıyorum nakıtı artık cozdum kendımı, edım sorna bır araya getırır bılezık yaparım. zarar al sat ama obur turlu bır ceyregım bıle olmcak daha da zarar
Cumhuriyet altını yani tam ziynet altiniHadi ya o boynuna taktıkları ne o zaman ki.
En önemli kısmı çözmüşsün sen cnm.vadeliye atayım ellemeyim diye düşündüm, yine kendime bilezik hedefi yapıp biriktiği bilezik alayım. onla bilezik alırsam hevesım kaçar biriktirmem diye korktm :) şu aralr taktım dusunce tarzım soyle, gecen yemege gıtcektık. dedım bosver gıtmeyelkım 100 tl harcıcaz, bırde alıncak bıseym vardı. dedım almayım evde vr nasılsa 200 etti, sankı gıtmısız harcamısım gıbı ceyrek aldım. 140 tl bıle olsa alcagın sey gıdığ gram alcam. elımde olunca ben harcıyorum nakıtı artık cozdum kendımı, edım sorna bır araya getırır bılezık yaparım. zarar al sat ama obur turlu bır ceyregım bıle olmcak daha da zarar
aklımı çeldin :dDValla benim olsa 50 grlık 2 tane alırım ikili burma
Hevesim kaçar diyorsan ata al canım
Valla ben olsam öyle yaparım hevesim niye kaçsın ki biriktirdiğime de ata alırım çeyrek alırım gram alırım altın mı yok canımaklımı çeldin :dD
Efendim canım ne diyorsun
Sağol kuzum inşallah bikaç güne toparlanırımÇok geçmiş olsun tatlım çok üzüldüm
Bir an önce iyileş inşallah...
Bebiş bereketiyle geliyor vadeliye olur, ata olur, çok hevesim var hem kullanmalık hem yatırımlık diyorsan bilezik olur ve tabi ata altın çok iyi olur...
Dolar, euro pek bilgim yok almıyorum ben.
Saģol kuzum allah razı olsuncok gecmıs olsun canım nasılsın ıyımısınn
En önemli kısmı çözmüşsün sen cnm.
Kendini tanımışsın nerde neler yapabileceğini çözüp engel oluyorsun kendine. Çok sevindim böyle böyle oluyor birikim.
Sağol kuzum inşallah bikaç güne toparlanırım
Saģol kuzum allah razı olsundaha değilim canım bikaç güne daha ihtiyacım var
Valla ben olsam öyle yaparım hevesim niye kaçsın ki biriktirdiğime de ata alırım çeyrek alırım gram alırım altın mı yok canım
Aaaevde altınlarımı duznelıyorum bı kutuya koydum dtoparladım, annem dıyor kı 3 tane ceyregın vra 3 kolyen var nereye koycagını sasrdın bıde altının olsa napcan dıyo D:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?