- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #8.801
Hımm anladım canım olabilir.Cumhuriyet altını yani tam ziynet altini
Canım aynı msjı iki kez göndermişim...Efendim canım ne diyorsun
Bende öyleyim..Aaa
Öyle olurmu ben iki güne bi gidip seviyorum valla
Çok zevkli oluyo
Saģol canım tüm dostlardan allah razı olsuntobosolu_dulcinea çok geçmiş olsun canım
Amin kuzucuk inşallahzamanla canım, inşallah toparlarısn en kısa surede
Aaa
Öyle olurmu ben iki güne bi gidip seviyorum valla
Çok zevkli oluyo
Aynen öyle valla bendeCanım aynı msjı iki kez göndermişim...
Bende öyleyim..
Hatta kartlara tarih ve kaçtan aldığıma bile bakıyorum..
Nasıl bir psiko manyak olduysam artık
Görmemişin olmuş, bir rahat vermemiş
Olur canım o da olur anne sütü veriyorsan Hele ki hala bebişe dert etme..Aynen öyle valla bende
Hevesim artıyor napıyım
Bende bir sorun olmalı kaptanımAnka
Tartıyı da aynı altına baktığım gibi bakıyorum
Kız sen yine onlara dalmışsın ben size daldımhemen sizinle hayallerimi paylaşayım, altın bakarken bunlara daldım :)
https://www.bluediamond.com.tr/0,30-Karat-Tektas-Pirlanta-Kolye-2000002612-c.html
https://www.bluediamond.com.tr/0,70-karat-9-tas-pirlanta-yuzuk-2000082883.html
https://www.bluediamond.com.tr/Pirlantali-Bileklik-2000066713M.html
:)) harıkalar
Vereceğim inşallah ahanda buraya yazıyorumOlur canım o da olur anne sütü veriyorsan Hele ki hala bebişe dert etme..
Onun da yollarını bulacağız fıstıkk
Diyetisyenimiz de var buyrun Efendimmsf2407 bize yardımcı olur mutlaka...
Allah kabul etsin canım orucunu...Kız sen yine onlara dalmışsın ben size daldım
Orucum ve ezana 20 dk var .
Yemek yapmadım
Şu an çorba karıştırıyorum 10 dk kaldı
Amin canım çocuklardan kalma borçlarım var onlara niyetliyim inşallah .Allah kabul etsin canım orucunu...
Olsun canım Allah bereket versin artar inşallah ne güzel ev krediniz varmış demekki bir eviniz de var . O dA büyüüük bir birikim . Burda çoğu kişi onun için çabalıyor . Krediniz biterse yaparsınız inşallah Allah yardımcın olsun . Yine de bir gramda olsa tasarruf yapar arttırrım diyebiliyorsan aramıza beklerizYa keşke bende birikim yapabilsem ne güzel yapıyorsunuz ev kredisi ödüyoruz ve tek maaş işe de giremedim para suyunu çekiyor
Ya evet 3 ay oldu alalı herkese nasip olsun çok güzel bişey ama tek maaş olunca çok zor oluyormuş hiçbiryere kıpırdayamıyoruz bide bebek istiyoruz 2 yıllık evliyiz ben öncesin de birikim yapmak istiyorum ama ne mümkün bu ay bi çeyrek altın alabilirsem ne alaOlsun canım Allah bereket versin artar inşallah ne güzel ev krediniz varmış demekki bir eviniz de var . O dA büyüüük bir birikim . Burda çoğu kişi onun için çabalıyor . Krediniz biterse yaparsınız inşallah Allah yardımcın olsun . Yine de bir gramda olsa tasarruf yapar arttırrım diyebiliyorsan aramıza bekleriz
Diyeti bıraktım. Şimdi kilo almıyorum ama veremiyorum da. Tiroitim az çalışıyormuş ilaç içiyorum inşallah faydası olur.Anladım canım olmuştur o. Eline sağlık. Teşekkür ederim duaların için. Sen diyetteydin ne alemdesin.
Şükürler olsun iyiyim canım sen nasılsın özlettin kendini.Kızlarrrrr nasılsınızgünlerdir giremedim herkes iyi mi keyifler sağlığınız yerindedir inşallah
Biliyorum canım Allah kabul etsin...Amin canım çocuklardan kalma borçlarım var onlara niyetliyim inşallah .
Bilirsiniz borcu sevmem
Allah kabul etsin canım.Kız sen yine onlara dalmışsın ben size daldım
Orucum ve ezana 20 dk var .
Yemek yapmadım
Şu an çorba karıştırıyorum 10 dk kaldı
Bizim de yapılacak o iş. Çay kahve kahvaltılık sebze hiç bişey yok evdeMerhaba kizlar bugun market alisverisi yaptım daha deterjan bile hic almadigim halde yag peynir zeytin recel kahve vs 330 tl tuttuhersey ne kadar pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?