- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #8.901
Sagol canim
Ayy bende cok heycanlaniyorum kizz bilezik yapcaz kendi birikimimizle diye atmazmiyim burayaaaa
Ben bir ara bir kase yoğurda limon, pul biber, nane karıştırıp tüketmiyordum, eşim bile alışmıştı istiyorduartık sağlıklı yaşam şeklinde devam ediyorum diyelim.
mesela şirkette pilav makarna hergün oluyor evde bunları yapmıyorum, yapmayınca tüketmiyorum da:)
bir öğinde fazla kalorili birşey yediysem diğer öğünde dengeliyorum
haftada 3 gün falan evde bisikletim var spor yapıyorum gibi. kendimce bir düzen kurdum bakalım inşallah devam
yoğurt kürünü akşam yemekten sonra 1 kase yoğurt içine birer çay kaşığı zencefil, zerdeçal,tarçın karıştırıp yiyoruz. üstüne yatana kadar 1 litre su. ilk başlarda tadı kötü geliyor ama alışınca yiyorsun. tatlı krizleri için çok etkili
59 kilosun 55 olsam diyorsun sonuna da bunu
Ben bir ara bir kase yoğurda limon, pul biber, nane karıştırıp tüketmiyordum, eşim bile alışmıştı istiyordu
Ya da çörek otu, pul biber, yoğurt.
Zencefil ve zerdeçal ile duymadım ama deneyebiliriz.
Yok ya ben hamur işini ve tatlıyı çok seviyorum o yüzden eski kiloma dönemiyorum
1.58 boy, 59 kiloyum
55 olayım tekrar
Keşke yiyerek kilo versem
Tuzu çok azalttım ama tatlı no nooo....
Lütfen her zaman gelinSelam kızlar ne zamandır gelemedim bende ..eylül birikimim 1 çeyrek 3 gr altın oldu
Hoşgeldin hemen yazıyorum seni...Selam kızlar ne zamandır gelemedim bende ..eylül birikimim 1 çeyrek 3 gr altın oldu
Olsun canım. Yarım gram bir gram bile olsa muhteşem..Günaydın. Geçen ay yaptığım birikimi harcamıştım. 0 TL.
Bugün 200 TL ile gr altın aldım. Yılbaşı hedefim asla tutmayacak ama olsun. :) Azimliyim.
Ne demişler dinsizin hakkından imansız gelirkaramelli_turta bende 1.60 m canım.
Ohhh sefan olsun güzel demişsin.
Dengesiz insanlara ancak böylesi yakışıyor.
Biz konuşup sayfa arttıkça da sinirlen dinmioh be sonunda okudummmmmçalışırken bu kadar
Aynen öyle. Beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem vallaNe demişler dinsizin hakkından imansız gelir
İnsan bir empati yapar karşımdaki alınır mı darılır mı şakaya kaka yapıverdim bende napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?