Benim bir arkadaşım detoks suyu hazırlıyor kendine metabolizmayı hızlandırıyormuş
Salatalık, nane yaprağı, limon dilimi atıyor ben bile begendim ama hergün hazırlayıp işe taşıması çok zor
Ben de yapıyorum nane limon tarçın la nane Yok diye bırakmıştım ama elma tarçın limonla yeniden başladım bugün .iftardan sonra içerim inşallah

Tamam tatlım o zaman sana sürpriz Kumbarada yazacağım :))

Bu arada eylül ayı birikimini 10 kişi bildirmiş
Nerde diğer 36 altın kızçe
günaydın, iyi haftalar dilerim :)))

eylül ayı birikimleri sorulmuş,
1 ata, 1 çeyrek altın, 200 tl nakit, 238 tl kumbara (şuan tırtıklamaya başladım, ama maaş gelince tamamlayacağım) 54 tl karşılığı sanırım 13 euro...

herkesin birikimleri bereketli olsun, Allah arttırsın inşallah...

Günaydın Canım damla cikolata
Bereketli olsun tatlım birikimleriniz...
Hemen iliştiriyorum seni listeye

Günaydın....
Ekliyorum seni de cnm...
Ekim de Umarım hepimiz bomba gibi oluruz

Benim bir arkadaşım detoks suyu hazırlıyor kendine metabolizmayı hızlandırıyormuş
Salatalık, nane yaprağı, limon dilimi atıyor ben bile begendim ama hergün hazırlayıp işe taşıması çok zor
Yatarken hazırlasan sabah giderken bi şişeye doldurup götürebilirsin canım

Günaydınlar, bereketli huzurlu bir hafta diliyorum herkese...

Eylül ayı bırıkımlerımde sadece 1000 tl karşılığı 6 küsür gram var. Onun dışında çok masraflı bir aydı benim için: ( Okulların açılması tatil dönüşü derken kredi kartım almış başını gitmiş. Ekim ayından umutluyum yine de: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…