günaydın kızlar mutlu pazartesilerrr haftalarrr :)

maşallah ne çok konuşmuşsunuzzzzz kızzzzlarrrrr
Günaydın...
Hani sen nerdesin bakayım
bizi terk mi ediyorsun yoksa hııı
Yatarken hazırlasan sabah giderken bi şişeye doldurup götürebilirsin canım
Hazırlaması kolay da taşıması çok zor valla canım...
Günaydın hoşgeldin...
Eylül beli büktü valla.
Sevgili Ekim,
Senden beklentilerimiz çok büyük boşa çıkarma..
Hesaplarımızı kitaplarımızı yaptık bekliyoruz

Ay dur kız nazar etme iki gündür zor uyandırdık herkesi . Kimseler kalmamıştı
Ooo masallah masallah bende sasirdim vallaa okumaya calisiyom 2 saattir

Ay ben sizi terkedermiyim kizzzzzz
Ilk goz agrimsiniz siz benimm
Detoks suyunuda aksamdan yapip buzdolabina atip sabah goturebilirsin canim cok guzel oluyor gercekten bende seviyorum o ferah tadi
Sen ne is yapiyodun canim?
Eylül ayı Birikimlerimizi yazıyoruz canım...
Seninkini de öğnenebilir miyiz...

Günaydın....

Benim bu ay ilk birikim ayim oldugu icin kenarimda butun parayi soyliyim canim 1100 tl var bu ay esim maasi alsin bilezik alicaz insallah ustune ekleyip :)

Benim bir arkadaşım detoks suyu hazırlıyor kendine metabolizmayı hızlandırıyormuş
Salatalık, nane yaprağı, limon dilimi atıyor ben bile begendim ama hergün hazırlayıp işe taşıması çok zor
bu sene şubat sonu 78 kg ile diyete başladım şu an 64üm ve temmuzdan beridir kilomu koruyorum
eğer gerçekten zayıflamak istiyorsak üşenmeyeceğiz ilk kural bu
ben ilk başladığım zamanlar şirkette mesaiye de kalıyordum akşamları. gerçi hep mesailer yüzünden kilo aldım da neyse
ara öğünümü, şirketteki yemeğe göre öğlen yemeğimi ve akşam yemeğimi evde hazırlayıp getiriyordum. detoks suyumu şirketten çıkarken hazırlayıp sabah gelince içiyordum. masamda bir çekmecem sağlıklı alternatiflerle doluydu.
ilk başlarda çok zorlu oluyordu ama emek vermeden olmuyor. şöyle birkaç kilo verip etraftan da farkedilince daha bir gaza gelmiştim ben. şu an korumadayım mesela herşeyden yiyorum ama dengeliyorum. o kadar eziyeti bir daha çekmeye ne bedenim ne ruhum dayanamaz

Darısı bana

Bende 16 eylulde 79.6 ile basladim cumartesi sabah 74.6 yi gordum ama 2 gunn cok cis yaptim simdi toparlamaya calisiyorum karatay diyeti yapiyorum ve seviyorum :)

yoğurt kürü, maydanoz suyu ve ananas çayı haftada iki gün yapıyordum, kesinlikle çoy faydası var.
Çok azimlisin canım maşallah...
Inş koruma diyetine devam...
Yoğurt kürünü nasıl hazırlıyorsun bu arada?
Hani ystmadan yarım saat önce tüketilmesi önerilen mi?
Limon suyu, pul biber, nane, çörek otu, yoğurt...

instagramda diyet zayıflama sayfaları var onları takip etmek de motivasyonu arttırıyor
nasıl ki burayı takip edip birikim/harcama konusunda daha bilinçli oluyorsak, o sayfaları takip edince de birşeyler görüp gaza geldim ben

Kk da bir takıma katıldım inşallah olumlu sonuçlar umuyorum canım

artık sağlıklı yaşam şeklinde devam ediyorum diyelim.
mesela şirkette pilav makarna hergün oluyor evde bunları yapmıyorum, yapmayınca tüketmiyorum da:)
bir öğinde fazla kalorili birşey yediysem diğer öğünde dengeliyorum
haftada 3 gün falan evde bisikletim var spor yapıyorum gibi. kendimce bir düzen kurdum bakalım inşallah devam
yoğurt kürünü akşam yemekten sonra 1 kase yoğurt içine birer çay kaşığı zencefil, zerdeçal,tarçın karıştırıp yiyoruz. üstüne yatana kadar 1 litre su. ilk başlarda tadı kötü geliyor ama alışınca yiyorsun. tatlı krizleri için çok etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…