- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #8.921
sorma kız sayfa atlıyom atlıyom 10 sayfa kalıyo habireBiz konuşup sayfa arttıkça da sinirlen dinmibende öyle oluyordu
Gunaydinn katılırız tabi takipteyim çok birikim olmayınca yazmıştım dedim
Olsun Canım önemli olan kalpler bir olsun birikim zamanla oluyor...Gunaydinn katılırız tabi takipteyim çok birikim olmayınca yazmıştım dedim
Hayırdır ne oldu ki?Kizlar ben artık aranizda olamayacagim hepinizin birikimleri bol bereketli olsn ..zaman buldukça okurum ama yazabilecegimi sanmiyorum
Mucizemkeremim idi demiştim buraya ilk defa hafta sonu yazdim birikim çok olmadan bisiler yapıyorum işte bende damlaya damlaya göl olur hesabı işte amaOlsun Canım önemli olan kalpler bir olsun birikim zamanla oluyor...
Eski nickin neydi senin?
Vermeye kararlıysan 12.takıma buyur canımKizlar bnm boy 1.68 kilo 70 dogumdan snra 7 kilo fazlam yapisti kaldi gitmiyor banada care bulun
Hayırlısı olsun olsun tatlım biraz daha mı bekleseydin acaba?kızlar bugün adet söktürücüsüne başlıyorum. başlamadan hamile olup olmadığımdan emin olmak için cumartesi akşamı (hiç belirti yoktu sadece emin olmak için) test yaptım t çizgisi belirdi ama renksizdi ama daha öncekilerde hiç öyle olmuyodu öyle umutlandımki. dün akşam tekrar yaptım başka marka bi testle ama negatifdi. eğer oda aynı çıksaydı bugün kan vermeye gidecektim gerek kalmadı. adet söktürücüsüne başladım. bi umudum vardı oda sönmüş oldu dün akşamki testle. adet söktürücüsünüde içtim az önce
Mucizemkeremim idi demiştim buraya ilk defa hafta sonu yazdim birikim çok olmadan bisiler yapıyorum işte bende damlaya damlaya göl olur hesabı işte amatr_lelli ile bilezik yapicam inşallah koydum kafama oda sağolsun ne güzel motive ediyor
Ayyyygulenyuzumsunsen canım ya çok tatlısın, seni okumak büyük keyif veriyor, içimden bunları yazmak geldi
Topiğin gülü ogulenyuzumsunsen canım ya çok tatlısın, seni okumak büyük keyif veriyor, içimden bunları yazmak geldi
Çok teşekkür ederim hepsini beğeniyorum sizi diğer topiklerdende biliyorum buragida takipteyim inşallahSürekli beğeni yapınca benim mesajları, takip ettiğini farkettim.
O yüzden mesaj yazdım.
Bol birikimler iyi günler
Topiğin gülü o
Bende çok keyif alıyorum hepinizden
Hayırlısı olsun olsun tatlım biraz daha mı bekleseydin acaba?
sekerim00 birkere daha test yap canım bence içme hapı.ya da kan ver emin ol sonra başla bence.
Çok teşekkür ederim hepsini beğeniyorum sizi diğer topiklerdende biliyorum buragida takipteyim inşallah
Kolay gelsin canım hayırlı olsuuunAbim vasıtasıyla ev alacağız inşallah İst a gideceğim elimizdeki pesinati hepsini verin dedi aylık ödemeyi de ona yapacağız yani artık altın kumbara falan olmayacak hayalim gerçek oluyor çok şükür.
ohh süper gözün aydın canımmAbim vasıtasıyla ev alacağız inşallah İst a gideceğim elimizdeki pesinati hepsini verin dedi aylık ödemeyi de ona yapacağız yani artık altın kumbara falan olmayacak hayalim gerçek oluyor çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?