bence süperama bizde şu var arasıra dışarda yemesek eşim bunalıma giriyorcanı hep bişeylerr çekiyor yaa

Aynen benimde yığınla kıyafetim var ama olmuyor.bende dedim böyle olmayacak..

Bence iyi görünüyor...
Her ay bu şekilde mutfak bütçeni kontrol edersen zamanla alışkanlık olur canım...
Ben biten ve azalanlar için hep liste yapıyorum böylece gereksiz alışveriş yapmaktan kaçınıyorum...
Bazen marketler arası fiyat farkı da oluyor.. Mesela şokun zeytin ve kahvesini beğeniyorum. Bimin kaşar, yunuşatıcı, kuruyemişi, orkid. A 101 in diş macunu, günlük pedi vs....
Market market dolaşıyorum eşimi de sürükleyerek :)))

sormayın ya kilo benimde derdim hatta bugünden itibaren dikkat etmeye başladık eşimle ..
bizde arkadaşa borç vermiştik o geri verince hemen 3 gr altın aldım harcanmadan..hedefim her ay 1 çeyrek almak nasipse
O zaman seni de 12. Takıma bekliyoruz

Gece yemelerimi ve tatlıyı nasıl azaltabilirim bir sorayım kısçelere...

Yine mi zam... Maaşa ne kadar zam oluyor, gidaya ne kadar...
Valla benim 5.Günüm ..
sadece anka_misalinin grubun dA olduğum için ,ve oradaki herkes zayıf olduğu halde yemeklerini ve spor yapıp psikolojimi bozduklarını gördüğüm için tatlıyı ve gece yemelerimi AZALTMADIM BİTİRDİM

Bir takım mı sadece o
Hayır sadece takım değil
O biiiiirrrr ankaaaaaa
O biiiirrrrr misaliiiiiii
O biiiir
12. Takım kaptanı
O sıradan bir takım değiiiiiil
O biiiir birileriyle kilo vermede yarışan bayanlarım yeriii.
O 12.takım ki bana çikolata yı unutturdu daha ne olsun

Vermeye kararlıysan 12.takıma buyur canım
Biraz oku katılmak istersen gel
Nerde bu takim ben hic bilmiyorum bende bakayim

Siz boyle cikolata falan diyince benim canim cekti gittim aldim ve afiyetle yedim

Hep böyle hayırlı işler için bozulsun psikolojin
Yılbaşında hedefine ulaşırsın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…