- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #9.241
bilezik her yerde aynıdır sanırım fiyatı
bereketli olsun Allah devamını getirsin dilerim.
Hayırlı olsun canım güle güle kullan
Fotoyu bekliyoruz
Benim de en sevdiğim renk altının sarısı :)))günaydın kızlar, mutlu güzel bir gün olsun hepimize
ben olsam 200 TL vadeliye koyar kalanı ile bankadan altın alırdım. 200'ü de olur nakite ihtiyaç duyarım da altını bozdurmayayım diye ayırırım yoksa hepsi altın. benim en sevdiğim renk sarı çünkü:)
evet canım çalışıyorum
Günaydın Canım...Günaydın kızlar
Günaydın Canım hayırlı olsun Bileziğin...Selam canlar günaydın. geçmişi okudum yakınlarını kaybedenlerin başı sağolsun allah rahmet eylesin hepsini cennetine alsın inşallah.
biz dün ilk birikimimizi aldık çok şükür.22 ayar 23 gram adana burması gramı 135 ten 3105 tl tuttu. sizce iyi almışmıyız? resim sözüm vardı akşam atabilirsem atayım inşallah.
Hangi no yu aramamız gerekiyor böyle durumlarda
Günaydın Hanımlar,
Dün kadın doğuma randevum vardı. İkinci çocuğu düşündüğümü bu yüzden kontrole geldiğimi söyledim. Ayrıntılı kan tahlili, smear testi, meme ultrasonu ve tiroit bakılacak. Dün kan ve smear örneğini verdim. Az sonra da ultrason çekilecek. Annem kanserden vefat ettiği için gerildim biraz. Umarım bir sorun yoktur. Sonuçları Çarşamba alacağım.
Toplam hastane masrafı 700 lira tuttu. Özel sağlık sigortası bir kısmını karşıladı. 260 lira ödedim hastaneye.
Sonuçların temiz çıkar inşallah yüreğini ferah tut. Allahım hayırla nasip eder inşallahGünaydın Hanımlar,
Dün kadın doğuma randevum vardı. İkinci çocuğu düşündüğümü bu yüzden kontrole geldiğimi söyledim. Ayrıntılı kan tahlili, smear testi, meme ultrasonu ve tiroit bakılacak. Dün kan ve smear örneğini verdim. Az sonra da ultrason çekilecek. Annem kanserden vefat ettiği için gerildim biraz. Umarım bir sorun yoktur. Sonuçları Çarşamba alacağım.
Toplam hastane masrafı 700 lira tuttu. Özel sağlık sigortası bir kısmını karşıladı. 260 lira ödedim hastaneye.
Sağol canım. Benim sağlık sigortam doğum masraflarının ve diğer masrafların %80'ini karşılıyor. Çalıştığım şirket tarafından yapıldı. Sağlık sigortası için alınan yıllık ödemeyi de şirket yaptığı için değişiklik yapma şansım yok.Umarım bir problem çıkmaz.
Gebelikten önce hepsini karşılayan özel sigortalara geçebilirsin.
Doğum artı diğer tüm masrafları da karşılıyorlar.
Yoksa özel hastanelere bu anlamda 8-10 bin civarı gidiyor.
Sonuçlardan bizi de haberdar et.
Gerilme ayrıca. Enerjini yüksek tut :)
Annen için de Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun.
Amin canım inşallah.Sonuçların temiz çıkar inşallah yüreğini ferah tut. Allahım hayırla nasip eder inşallah
Toparlarsın canım heves kırmaya gerek Yok olur inşallah .. benim zulaya da az para giriyor ama napalım bizde kış böyle geçiyor .Günaydın kızlar
Dün maaşı alınca ekim ayı birikim hedefim için olan 1000 tl yi ayırdım. Çocuklarımın bayram paralarının üzerine de 300 ekleyip
ayırdım.
İki ata altın alacağım
Geçen ay biraz hevesim kırılmıştı üzerini tamamlayamayınca. Diğer masraflar çok oldu.
Bu ay toparlayacağım inşallah
Maşallah valla Allah bereket versin .Günaydın herkese
Dün kv şehirdışından geldi.
Tüm kışlık erzağımı getirmiş sağolsun. Hepsi de organik, bahçelerinden.
Karlahana
Roka
Maydonoz
Nane
Domates
Salatalık
Marul
Sivri biber
Dolmalık biber
Defne yaprağı
Adaçayı
Limon
Nar
Elma
Patlıcan
Çeşit çeşit reçeller ballar pekmez
Turşular
Tarhana
Tereyağı
Peynir
Yumurta
Ekmek
Börek
Kahvaltılık ezme
Yarım çuval fındık
Belki de daha aklıma gelmeyen bir sürü şey.
Meyve sebze kahvaltılık alışverişimi karşılar bunlar epey bir süre
Sağol canım. Benim sağlık sigortam doğum masraflarının ve diğer masrafların %80'ini karşılıyor. Çalıştığım şirket tarafından yapıldı. Sağlık sigortası için alınan yıllık ödemeyi de şirket yaptığı için değişiklik yapma şansım yok.
Gittiğim hastanenin SGK anlaşaması yok o yüzden de pahalı. Ancak bir önceki doğumu da burda yapmıştım. Allah nasip ederse tekrar burada yapmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?