- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #9.261
MasallahGünaydın herkese
Dün kv şehirdışından geldi.
Tüm kışlık erzağımı getirmiş sağolsun. Hepsi de organik, bahçelerinden.
Karlahana
Roka
Maydonoz
Nane
Domates
Salatalık
Marul
Sivri biber
Dolmalık biber
Defne yaprağı
Adaçayı
Limon
Nar
Elma
Patlıcan
Çeşit çeşit reçeller ballar pekmez
Turşular
Tarhana
Tereyağı
Peynir
Yumurta
Ekmek
Börek
Kahvaltılık ezme
Yarım çuval fındık
Belki de daha aklıma gelmeyen bir sürü şey.
Meyve sebze kahvaltılık alışverişimi karşılar bunlar epey bir süre
dün su faturasını yatırdım şu yanımda kalan 100 tl den 60 tl si ile kalan 40 tl ile de hesaptan 0,16 gr kadar altın aldım hesabımda 220 tl lik altınım oldu böyle kalan küçük paralarla bakalım ne kadar olacak :))
günaydın bu arada kızlar
karamelli_turta canım geçen ay boş yere üzdün bak kendini Allah bereket versin inşallah.
msf2407 bebeğin iyileşmiş çok şükür Allah bir daha böyle kazalar yaşatmasın inşallah.
Hayırli olsun bereketli olsun canım güle güle kullan fiyatınıda iyiye almışsın zaten 22 ayar bileziklerin gr fiyatı ş siralar o civardaSelam canlar günaydın. geçmişi okudum yakınlarını kaybedenlerin başı sağolsun allah rahmet eylesin hepsini cennetine alsın inşallah.
biz dün ilk birikimimizi aldık çok şükür.22 ayar 23 gram adana burması gramı 135 ten 3105 tl tuttu. sizce iyi almışmıyız? resim sözüm vardı akşam atabilirsem atayım inşallah.
Büyük küçük demeden alınca 220 tllik altının olmuş cnm. Bereketli olsun.dün su faturasını yatırdım şu yanımda kalan 100 tl den 60 tl si ile kalan 40 tl ile de hesaptan 0,16 gr kadar altın aldım hesabımda 220 tl lik altınım oldu böyle kalan küçük paralarla bakalım ne kadar olacak :))
günaydın bu arada kızlar
karamelli_turta canım geçen ay boş yere üzdün bak kendini Allah bereket versin inşallah.
msf2407 bebeğin iyileşmiş çok şükür Allah bir daha böyle kazalar yaşatmasın inşallah.
çok sağol canım benimBenim de en sevdiğim renk altının sarısı :)))
Günaydın Canım...
Günaydın Canım hayırlı olsun Bileziğin...
Ay ne güzel maşallah çok sevindim valla..
Güle güle kullan cnm.
sekerim00 bilezigin hayirli ugurlu olsun guzel gunlerde kullan insallah
Bana bugun kayinvalidemgil geliyor. yeni evime ilk kez gelecekler.baska sehirde oturduklari icin pek gelip gitme sanslarida yok 1 hafta kalacaklar.guzel agirlamak istiyorum o yuzden bu aralar cok masraf yaptim ve yapacagm.su 1 haftayi atlatayim sonra hem maddi hemde manevi acidan rahatlarim insallah :)
Günaydın kızlar
Dün maaşı alınca ekim ayı birikim hedefim için olan 1000 tl yi ayırdım. Çocuklarımın bayram paralarının üzerine de 300 ekleyip
ayırdım.
İki ata altın alacağım
Geçen ay biraz hevesim kırılmıştı üzerini tamamlayamayınca. Diğer masraflar çok oldu.
Bu ay toparlayacağım inşallah
Günaydın Hanımlar,
Dün kadın doğuma randevum vardı. İkinci çocuğu düşündüğümü bu yüzden kontrole geldiğimi söyledim. Ayrıntılı kan tahlili, smear testi, meme ultrasonu ve tiroit bakılacak. Dün kan ve smear örneğini verdim. Az sonra da ultrason çekilecek. Annem kanserden vefat ettiği için gerildim biraz. Umarım bir sorun yoktur. Sonuçları Çarşamba alacağım.
Toplam hastane masrafı 700 lira tuttu. Özel sağlık sigortası bir kısmını karşıladı. 260 lira ödedim hastaneye.
Hayırli olsun bereketli olsun canım güle güle kullan fiyatınıda iyiye almışsın zaten 22 ayar bileziklerin gr fiyatı ş siralar o civardabenimde aklımda uzun zamandır olan bi bilezik var ama yatirim niyetine değilde ziynet olarak takı olarak düşündügüm bişey yılbaşından sonra aliyim diyodum arada boyle sizi bilezik alanları gördükçe niyeti bozuyorum
zaten birikimin temeli kendini bilmek canım :)Büyük küçük demeden alınca 220 tllik altının olmuş cnm. Bereketli olsun.
Geçen ay çok masraf olunca alamadım.
Eğer altın alsaydım da kk na borçlanacaktım ben onu istemedim.
Yoksa bu ay kk ım sıfırlanmamış olacaktı.
Kk mı sadece tatil taksidimiz için kullanacağız. Öyle bir karar almıştım çünkü nakit alışveriş bana daha uygun geldi.
Kartla alışverişte kendimi kaybediyordum sanki o parayı ben ödemiyorum gibi.
kumbaran seni çok seviyorMesela geçen hafta harçlığım bitmişti kumbaramdan 30 tl kadar tırtıkladım. Ama alırken ona söz verdim faiziyle geri vericem diye biraz önce 50 tl kumbaraya gitti
kumbaran seni çok seviyor
Günaydın
Hayırlı cumalar
Yaa kızlar bi jean var düğmesi kopuk
Terziler bunu yapabiliyor mu
Metal denim düğmelerden
darısı başıma canım ilerde kızım büyüyünce onla yaparız olmadı :))
Öncelerde bende boşaltıyordum kumbaramı ama artık kendimidizginlemeyi öğrendim..
Inşallah Canım yaparsin tabidarısı başıma canım ilerde kızım büyüyünce onla yaparız olmadı :))
Düğme kayıp yenisi takılacakNereden koptuğuna bağlı. Yapabiliyorlar. Ama sadece uç kısmı koptuysa, onu yapmıyorlar.
Görürüp göstermek lazım
Düğme kayıp yenisi takılacak
Nekadar ki fiyat astarı Yüzünden pahalıya patlar mı :))
Canım bu arada her konu hakkında Bilgin var
Maşallah ın var valla
Bu tarz durumlarda sanki bu malzemeleri kendim almışım gibi bir hesap yapıp o kadar parayı kumbaraya atıyorum ben. Tavsiye olunurGünaydın herkese
Dün kv şehirdışından geldi.
Tüm kışlık erzağımı getirmiş sağolsun. Hepsi de organik, bahçelerinden.
Karlahana
Roka
Maydonoz
Nane
Domates
Salatalık
Marul
Sivri biber
Dolmalık biber
Defne yaprağı
Adaçayı
Limon
Nar
Elma
Patlıcan
Çeşit çeşit reçeller ballar pekmez
Turşular
Tarhana
Tereyağı
Peynir
Yumurta
Ekmek
Börek
Kahvaltılık ezme
Yarım çuval fındık
Belki de daha aklıma gelmeyen bir sürü şey.
Meyve sebze kahvaltılık alışverişimi karşılar bunlar epey bir süre
İnsanın doktora ve hastaneye güvenmesi çok önemli gerçekten. Bu işyerinin yaptırdığı sağlık sigortası da çok makbule geçiyor valla. Eşime ve kızıma da yaptırıyorum. Onların ücretleri benim maaşımdan 12 taksitle çekiliyor. Grup indirimi yapılmış olan fiyattan sağlık sigortaları olmuş oluyor.Anladım. %80 de gayet güzel bir oran zaten. İnsanın güvendiği bir yer olunca, başka şeyleri pek önemsemiyor.
Bakalım bir süre sonra senin bebeğini de konuşur hale geliriz inşallah :)
Hayırlısı olsun :)
İkinci çocuk, çalışan ve ilgili bir anne için çok büyük cesaret ve fedakarlık bence. Ancak çocuk açısından bakarsak ilgili bir ailede büyüme şansı, ömür boyu kendine yoldaş olacak bir kardeş sahibi olma , teyze, dayı,hala vs olma şansı gibi olumlu durumları var.elecda testler iyi çıkar cnm zaten sık sık yaptırıyormuşsun
Umarım tez zamanda kızına bir kardeş gelir.
Ve tüm isteyenlere inşallah...
Benim iki tane evladım var evet özellikle manevi anlamda zor oluyordu bazen ama artık biraz büyüdüler..
En zorlanılan dönem bebeklik.
Canım ben de daha önceden tatili kredi kartına taksitle alıyordum ve neredeyse bir sonraki tatile kadar ödüyordum. Şimdi her ay tatil bütçesi için euro hesabına para koyuyorum ve otel, uçak, tatil yeri harcamalarını da o hesaptan yapıyorum.Büyük küçük demeden alınca 220 tllik altının olmuş cnm. Bereketli olsun.
Geçen ay çok masraf olunca alamadım.
Eğer altın alsaydım da kk na borçlanacaktım ben onu istemedim.
Yoksa bu ay kk ım sıfırlanmamış olacaktı.
Kk mı sadece tatil taksidimiz için kullanacağız. Öyle bir karar almıştım çünkü nakit alışveriş bana daha uygun geldi.
Kartla alışverişte kendimi kaybediyordum sanki o parayı ben ödemiyorum gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?