Masallah
Bnim kayinvalide de bugun geliyor darisi benim basima :))

Amin canım, çok sağol. Şükür atlattık.

Hayırli olsun bereketli olsun canım güle güle kullan fiyatınıda iyiye almışsın zaten 22 ayar bileziklerin gr fiyatı ş siralar o civarda benimde aklımda uzun zamandır olan bi bilezik var ama yatirim niyetine değilde ziynet olarak takı olarak düşündügüm bişey yılbaşından sonra aliyim diyodum arada boyle sizi bilezik alanları gördükçe niyeti bozuyorum

Büyük küçük demeden alınca 220 tllik altının olmuş cnm. Bereketli olsun.
Geçen ay çok masraf olunca alamadım.
Eğer altın alsaydım da kk na borçlanacaktım ben onu istemedim.
Yoksa bu ay kk ım sıfırlanmamış olacaktı.
Kk mı sadece tatil taksidimiz için kullanacağız. Öyle bir karar almıştım çünkü nakit alışveriş bana daha uygun geldi.
Kartla alışverişte kendimi kaybediyordum sanki o parayı ben ödemiyorum gibi.

Benim de en sevdiğim renk altının sarısı :)))

Günaydın Canım...

Günaydın Canım hayırlı olsun Bileziğin...
Ay ne güzel maşallah çok sevindim valla..
Güle güle kullan cnm.
çok sağol canım benim

çok teşekkürler canım. misafir gelince gidiyor ister istemez sağlık olsun napıcan :)

süpersin canım

inşallah test sonuçların güzel çıkar 2. bebiş gelir hemencik.

çok sağol canımm yılbşından sonra fiyat artarmı bilmiyorumki bende çok hevesliydim aldım sonunda şükür

zaten birikimin temeli kendini bilmek canım :)
ben de yerinde olsam öncelikle borcumu öderdim. kk nı biz herşeyde kullanıyoruz neredeyse ama kalem kalem bakınca hepsi nakitle de yapılabilecek zorunlu ödemeler..
ben de kumbara yapamıyorum ya eşimle bi abartıyoruz yanımızda ne kadar varsa bozdurup içine atıyoruz parasız kalıyoruz resmen benim de uzun vadede yapmaya sabrım yok. onun yerine şu altın hesabına dadandım

darısı başıma canım ilerde kızım büyüyünce onla yaparız olmadı :))
Inşallah Canım yaparsin tabi
Benim ilk kumbaram geçen kış açılmayan koca ayı kumbarasıydı. Onu da yılbaşında ancak keserek açabildim.
Bu ikincisi canım ama bu açılmayan değil :))
Tamamen kendi üretimim biskolata kutusu

Düğme kayıp yenisi takılacak

Nekadar ki fiyat astarı Yüzünden pahalıya patlar mı :))

Canım bu arada her konu hakkında Bilgin var
Maşallah ın var valla

Yani kotunun fiyatıyla alakalı. Mesela pahalı bir kotsa 15-20 lira göze pek gelmez ama zaten 60-70 e alınan bir kot için 20-30 lira vermek gereksiz olabilir.

Sen götürüp bir sor istersen. Çok isterse vermezsin. Düğmeyi 4-5 liraya yapıyorlar.

Bir çok şeyi kendi başıma yaptığım için, deneyimleyerek bilgi sahibi oldum :)) ee biraz iş hayatı biraz çevre derken, az az birşeyler ekleniyor bildiklerine :)

Ultrason sonucumu aldım. Çok şükür kötü birşey yok ancak sağ memede 3 adet fibroadenom olduğu düşünülen iyi huylu kist varmış. Bir sorun teşkil etmemekle birlikte, büyüyüp büyümediklerinin takip edilmesi gerekiyormuş. 3 ay sonra tekrar ultrason ile bakılacak.
Bu üç ay çocuk için beklememe gerek olup olmadığını sordum. Beklemenize gerek olduğunu düşünmüyorum ancak kadın doğum uzmanınızla da görüşün dedi radyoloji uzmanı.
Kadın doğumcu Çarşamba arayacağını söyledi. Bekleyelim bakalım.

Bu tarz durumlarda sanki bu malzemeleri kendim almışım gibi bir hesap yapıp o kadar parayı kumbaraya atıyorum ben. Tavsiye olunur

İnsanın doktora ve hastaneye güvenmesi çok önemli gerçekten. Bu işyerinin yaptırdığı sağlık sigortası da çok makbule geçiyor valla. Eşime ve kızıma da yaptırıyorum. Onların ücretleri benim maaşımdan 12 taksitle çekiliyor. Grup indirimi yapılmış olan fiyattan sağlık sigortaları olmuş oluyor.
2. çocuk hiç akıl işi değil de annelik dediğin zaten deli işi olduğu için inşallah diyelim

İkinci çocuk, çalışan ve ilgili bir anne için çok büyük cesaret ve fedakarlık bence. Ancak çocuk açısından bakarsak ilgili bir ailede büyüme şansı, ömür boyu kendine yoldaş olacak bir kardeş sahibi olma , teyze, dayı,hala vs olma şansı gibi olumlu durumları var.

Canım ben de daha önceden tatili kredi kartına taksitle alıyordum ve neredeyse bir sonraki tatile kadar ödüyordum. Şimdi her ay tatil bütçesi için euro hesabına para koyuyorum ve otel, uçak, tatil yeri harcamalarını da o hesaptan yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…