Harika bir düzen oluşturmuşsunuz. Biraz farklılık olsa da benim de vakit geçirme yöntemim hemen hemen aynı. Yalnız kalabilmek, eş-dost kahve içebilmek önemli benim için. O 1-2 saat diliminde de anneanne-babaanne ile vakit geçirmiş oluyor. Herkes mutlu :)

bakıcının faydası bir daha tekrarlamaması diyebiliriz o zaman bizimki bazen kendi bildiğini okuyor şu vurma meselesi mesela o yokken unutturuyoruz o geldiği gün başlıyor yine masaya ah anneye ah diye. teşekkür ederim canım tavsiyelerin ve düzenini paylaştığın için. biizm de mornergis gibi eşimin işi izin günleri belli olmadığı içn böyle bir düzenimiz yok o yüzden de vakit ayırmak zor oluyor. ayrıca evde sürekli birisi olunca da olmuyor. ben de karar verdim ücretsiz izin alacağım ikinciyi düşünürsem. bakıcı bulmak da geriyor beni çünkü sen de kaybetme alışmışsınız birbirinize ne güzel

Teşekkürler canım. Yalnız kalabilmek benim için de çok değerli. Hem arkadaşlar ile hem de eşim ile geçirdiğim yetişkin zamanları da önemli ve değerli.
Annelik benim hayatımın çok önemli bir parçası kesinlikle ancak ben sadece anne değilim. Kendi hayatım var ve devamlılığı için çabalıyorum.

Eş Cumartesi çalışınca yapacak birşey yok tabi canım. Belki arada haftaiçi akşam eşin çocuğa bakarken arkadaşlarınla çıkabilirsin. Çok iyi geliyor.

Bir de çocuğa tavır konusunda mutabık olmak çok önemli. Kızımın olumsuz davranışlarına bakıcımız, eşim ve ben aynı şekilde tepki vermeliyiz ki hem çocuğun kafası karışmasın hem de davranışı olumlu yöne çekebilelim. Ama anneler genelde söz dinlemiyor.

Eş Cumartesi çalışınca yapacak birşey yok tabi canım. Belki arada haftaiçi akşam eşin çocuğa bakarken arkadaşlarınla çıkabilirsin. Çok iyi geliyor.

onu yapıyorum artık
haftaiçi akşam görüşüyorum
oğlumu kreşe verince de uyku saati vs düzeldi biraz o yüzden de daha iyi oldu bizim için

sinirliportakal benim de annem baktı sağolsun annem ile aynı şehirdeyiz o akşamları evine gidiyordu
ama kayınvalide gelince yatılı kalıyor o zaman çok zor oluyordu
3 yaş olunca kreşe verdim
böyle daha düzene girdik

3 yaş çok iyi canım biz nasipse 2 yaşında düşünüyoruz kreşi.

3 yaş çok iyi canım biz nasipse 2 yaşında düşünüyoruz kreşi.
Benim bakacak kimse yok
Tanımadığım kişilerin evlerine emanet etmek çok düşündürüyor beni
Bide kız çocuğu olunca insan daha bi başka bakıyor herşeye
1.5 yaş civarı mecburen vericem kreşe

Bende çalışıyorum Ve özellikle büyük oğluma hamile olduğumu öğrendiğimde en büyük korkum babaannesi bakacağı için ''ya babaannesi benden daha çok severseydi '' yaşım da çok küçüktü o zamanlar 21 yaşındaydım..
Bir çocuk annesinden daha çok sever mi bir başkasını..ahh işte o dönem öyle korkularım oluyordu..
Boşunaymış tabi yersiz..
Sağolsun benim çocuklarıma da kv dem baktı hala da bakıyor hakkını ödeyemem.

Iyi geceler canım nerelerdesin bugün neler yaptın? Oruca devam mı. .
Evet canım devam yarın da tutarsam biraz ara verip sonra yine devam edeceğim kısmet olursa.

Evde çocuklarla uğraşıyorum işte aynı
Bugünlerde hiç keyfim Yok nedense öyle rutin işlerle gün bitiriyorum

Evet canım devam yarın da tutarsam biraz ara verip sonra yine devam edeceğim kısmet olursa.

Evde çocuklarla uğraşıyorum işte aynı
Bugünlerde hiç keyfim Yok nedense öyle rutin işlerle gün bitiriyorum
Bazen öyle oluyor durgun zamanlarımız cnm geçer geçer :)

Aramıza hoşgeldiniz
Kızlar baya kaynatmışlar
Sizde araya kaynamışsınız ama olsun
Çalışıyormusun birikimi seviyormusun biraz kendinden bahset canım

Evet baya arada kaynadm gerçekten araya da giremedim haliyle :)

23 yaşındayım çalışmıyorum koca parasıyla birikim yapangillerdenim

Günaydınnn

Güzel bir hafta sonu olsun hepimiz için :)

Selam kızlar. Bu gün yine harcamalı geçti. Ben birikim falan yapamam yaa. Umudum gidiyor

İhtiyaçtı aldıklarım ama çok tuttu..

Canım, benim iki aydır birikimim 0. Ekimi de sayıyorum yani.

Ama ümidi kaybetmek yok :) olacak. Zamanla oturacak herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…