- 20 Ağustos 2016
- 286
- 508
- 103
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #9.961
Hele bebek doğsun hayırla ozaman daha zor yeöek bulöak kolay çabuk ara dur))bende hergun ne yemek yapacagımı sasırdım artk :)
bu hafta sünnet, haftaya nikah ve nişan var. bunlar hep çeyrek yaa
iyyim bende canım, size bir erkek minnak getirdimm :)) doktor değişebilir diyor ama cinsiyetine erkek dedi :)))
Bilmem hamsi yazıyordu)) 5tl kilosu iki kişiye ancak yarım yeter diye yarım aldım
merhabaJanita aklıma gelmiştin yakın bir zamanda hoş geldin.
Yarın akşam komşum çaya çağırdı. İlk defa evine gideceğiz. Evi de yeni alıp taşındılar, ev hediyesi mi almalıyım, yoksa kek kurabiye mi yapıp çayın yanına götürmeliyim sizce?
Bence birikim yapmal demek var ama yok gibi de kendine eziyet etmek demek değil. Çok pahalı olmayan ufak bir süs eşyası belki de bir hediye mutlu eder insanı. Yada evden bir şey ayarlayın. Size hediye gelen ama kullanmadığınız.Yarın akşam komşum çaya çağırdı. İlk defa evine gideceğiz. Evi de yeni alıp taşındılar, ev hediyesi mi almalıyım, yoksa kek kurabiye mi yapıp çayın yanına götürmeliyim sizce?
Yarın akşam komşum çaya çağırdı. İlk defa evine gideceğiz. Evi de yeni alıp taşındılar, ev hediyesi mi almalıyım, yoksa kek kurabiye mi yapıp çayın yanına götürmeliyim sizce?
ev yeni olduğu için ev hediyesi almak gerekirYarın akşam komşum çaya çağırdı. İlk defa evine gideceğiz. Evi de yeni alıp taşındılar, ev hediyesi mi almalıyım, yoksa kek kurabiye mi yapıp çayın yanına götürmeliyim sizce?
Beni iki seçenek te mutlu eder.
Evde bir şeyler varsa hediye olarak götürebilirsin, yoksa hiç almaya uğraşma paran cebinde kalsın, kek güzel olur.
Bence birikim yapmal demek var ama yok gibi de kendine eziyet etmek demek değil. Çok pahalı olmayan ufak bir süs eşyası belki de bir hediye mutlu eder insanı. Yada evden bir şey ayarlayın. Size hediye gelen ama kullanmadığınız.
Bir el havlusu, saklama kabi her zaman her cesit kullanilir ve kucuk butcelide hallolur, evde fazla tutulabilir sizde evden havlu ayarlayabilirsiniz az gelirse bir cift corap da yeterli olur
ev yeni olduğu için ev hediyesi almak gerekir
çok samimi olmadığını sanıyorum ufak bütçeli birşey yeterli olur
Günaydın herkese.
Birikimler bol olsun.
Kredi kartımızı azaltma yolunda radikal adımlar atmaya çalışıyorum; fakat olmuyor. 2 binin altına düşmüyor maalesef.
Bu ay ki hedefim en azından 1700 civarı ile tamamlamak. Umarım gerçekleşir :)
Kurabiye güzel olabilir bencedeGünaydın
Çok samimi değiliz. İşte apartmanda karşılaştığımız kadarı ile görüşüyoruz. Bir keresinde kapısını çalıp memleketten gelen fındıktan vermiştim.
Hala ne götüreceğim konusunda kararsızım, sadece elim boş gidemeyecğimi biliyorum. Bugün saç boyatmaya gideceğim. Çok gezip hediyelik bir şey alabileceğimi sanmıyorum. Eşim de tarçınlı tereyağlı kurabiye istiyordu ne zamandır, fırsat bu fırsat yapsam mı acaba?
Bizim de eşimle ortak kullandığımız tek kredi kartımız var. İlk defa limitini zorladık. Geçen aydan kalan 300 lira vardı. Toplam 1900 gibi gelecek bu ay. Ama akşam 750 lira yatırdı eşim.1100-1200 gibi bir şey gelir sanırım.
Günaydın
Çok samimi değiliz. İşte apartmanda karşılaştığımız kadarı ile görüşüyoruz. Bir keresinde kapısını çalıp memleketten gelen fındıktan vermiştim.
Hala ne götüreceğim konusunda kararsızım, sadece elim boş gidemeyecğimi biliyorum. Bugün saç boyatmaya gideceğim. Çok gezip hediyelik bir şey alabileceğimi sanmıyorum. Eşim de tarçınlı tereyağlı kurabiye istiyordu ne zamandır, fırsat bu fırsat yapsam mı acaba?
Bizim de eşimle ortak kullandığımız tek kredi kartımız var. İlk defa limitini zorladık. Geçen aydan kalan 300 lira vardı. Toplam 1900 gibi gelecek bu ay. Ama akşam 750 lira yatırdı eşim.1100-1200 gibi bir şey gelir sanırım.
kredi kartı benim kabusumdu bir dönemGünaydın herkese.
Birikimler bol olsun.
Kredi kartımızı azaltma yolunda radikal adımlar atmaya çalışıyorum; fakat olmuyor. 2 binin altına düşmüyor maalesef.
kredi kartı bendede sıkıntı...Günaydın herkese.
Birikimler bol olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?