- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #10.001
Hoşbulduk canım İzmir'de yim. İnternet ten araştırıyorum buraya da sorayım dedim belki hesabı olan vardır diyeBiraz fazla bence. Ama @msf2407 çok güzel açıklamış. Sağlıkla gelsin minik.
Ben de şimdiye kadar 5 kilo aldım.
İlk gebeliğimde 45 kilo hamile kalıp 62 kilo ile doğuma girmiştim.
Şimdi 48 kilo ile hamile kaldım, şu anda 53 kiloyum. Boyum 1,55.
Doktorum gayet iyi olduğunu söylüyor.
Hoş geldin. Hangi şehirdesin? İş bankasının Ankara da bazı şubelerinde altın eksperi varmış. Bulunduğun şehirdekine sorup yatırım için bilgi alabilrisin
Naaasıll nasıılll biri bama anlatdınn yaa ))) 55 le hamile kaldım. 71 le doğuma girdim 60 kiloyum şuan (6 aylık olucak kızım ayın 21 de inşallah) ama düşemedim birtürlü 50li li rakamlara. Diyet yapınca sütüm çok azaldı iki lez dytsyn kontrolün de başladım. Diyrtte yapamyorum. Napcamm ben yaacanım ben de hamile kalmadan önce 64 kiloydum 170 cm bu arada boyum.
hamile kaldım bulantıdan 20. hafta bittiğinde 63 kiloydum doktorum çok memnun olmuştu :))
gebeliği 12 kilo alarak 75 kilo ile tamamladım. şu an yani (doğumdan 17 ay sonra) 56 kiloyum
ben de az yediğimde hem kilo aldım hem sütüm azaldı sütümü tehlikeye atmadım. işe başlayınca gitti 5 kilosu filan. o da 5. aydan sonra :))N
Naaasıll nasıılll biri bama anlatdınn yaa ))) 55 le hamile kaldım. 71 le doğuma girdim 60 kiloyum şuan (6 aylık olucak kızım ayın 21 de inşallah) ama düşemedim birtürlü 50li li rakamlara. Diyet yapınca sütüm çok azaldı iki lez dytsyn kontrolün de başladım. Diyrtte yapamyorum. Napcamm ben yaa
ben de az yediğimde hem kilo aldım hem sütüm azaldı sütümü tehlikeye atmadım. işe başlayınca gitti 5 kilosu filan. o da 5. aydan sonra :))
şuan yediklerimi görsen şoka girersin kv bile daha yiyecek msiin diye kocaman gözleriyle bakıyorama tamamen hareketli yaşantım ve gece az uykularıma borçluyum ha bir de kızım kucakta emerken gezdirerek uyuyor bence onun da etkisi büyük.
Selam kızlar
Bugün markete oradan manava girdim uygundu ondan bundan derken bir şeyler aldım elimde taşıyamayacağım, taksiye para vermek istemedim, ordan bir bayan geçiyordu selam verdim pazar arabasını istedim bayan hiç tereddüt etmeden hemen getirdi bende alıp eve geldim yarım saat geçmeden götürdüm kadına teşekkür ettim.
Daha iyi insanların var olduğunu bilmek ne güzel. Allah razı olsun sizden ve o hanımdan.
Evet canım ya ben bile şaşırdım kaldım. Ama sağolsun getirdi.Evine gidip pazar arabasi mi getirdi? Ne guzel insanmis
Hos buldum, cok sukur iyiyim. Siz nasilsiniz? Yanlis hatirlamiyorsam emekli olmussunuz, Allah agiz tadiyla yemegi nasip etsin.Janita hoş geldin epeydir yoktun, nasılsın.
Amin canım allah razı olsun. Doğru hatırlıyorsun şükür oldum, benim bazı hastalıklarım vardı özürlü kadrosundan emekliye ayrıldım yorma çalışacak olsam 12 yılım vardı. Allahım herkese hayırlısıyla çalışıp emekli olmayı nasip etsin inşallah.Hos buldum, cok sukur iyiyim. Siz nasilsiniz? Yanlis hatirlamiyorsam emekli olmussunuz, Allah agiz tadiyla yemegi nasip etsin.
Hayırlı olsun. İyi yapmışsın süpriz olur.İyi akşamlar altinn kizlarr nasılsınız ben bugün 1015 liraya ata altın aldım ama kendime değil eşim eve para bıraktı sende kalsın isteyince verirsin diye bende harcanasin diye altın aldım bakalım girince be diyecek ona aldım sonuçta ilerde teşekkür eder bence ara ara ev bıraktığı paralardan böyle yapacağım kocis i de kattim listeye haberi bile yok
İlk zamanlar çok çabuk büyüyorlar hediye vs derken çok kıyafet birikiyoryok kuzum ben son aylara kadar alısverıs yapmayı duusunmuyorum
Ayy kart olayına bende taktım bu araGünaydın herkese.
Birikimler bol olsun.
Kredi kartımızı azaltma yolunda radikal adımlar atmaya çalışıyorum; fakat olmuyor. 2 binin altına düşmüyor maalesef.
Bu ay ki hedefim en azından 1700 civarı ile tamamlamak. Umarım gerçekleşir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?