Günaydın Canım herşeyin bir hayrı vardır bak işsizlik de alacakmış ne güzel. Ay sonu bildirim yaparsin cnm
Sağol canım çok şükür alacak işsizlik maaşı.
İyi geceler kızlar
İki hamileliğimde de 12 kilo aldım.ikinci de 55 le hamile kalmıştım şuan oğlum 9 aylık ve ben 53 kiloyum.Kızımda 3 yaşında peşlerinde koşarken veriliyor,tabi daha zayıfta olsam genişledim bende

Aa. evet canim, ben de seni gordugume cok sevindim. Dun ceyiz derdindeydik, bugun gecim derdindeAllah hepimizin hanesine gecim, huzur ve kazanclarimiza bereket versin

Aa. evet canim, ben de seni gordugume cok sevindim. Dun ceyiz derdindeydik, bugun gecim derdindeAllah hepimizin hanesine gecim, huzur ve kazanclarimiza bereket versin
Amin canım amin herkesin kazancı hayırli ve bol bereketli olsun inşallah aynen öyle oldu çeyiz derdini atlattık geçim derdi çıktı simdide açıkcası şimdiki aklım olsaydı çeyize daha az para harcar kenara daha cok para biriktirirdim

Ceyizde ben de saglam para harcamistim. Ama hepsi icime cok sindi, severek kullanıyorum. Neye ihtiyac duysam hepsi elimin altinda var cok sukur. Onlar da bir günmüş,
simdiden sonra biriktirirsin insallah.

İyi akşamlar
Bugün kızımla küçük bir kaçamak yaptık. Onu okula göndermedim kendim de işten izin aldım. Sabah devlet tiyatrosunun çocuk oyununa gittik. Oradan kitapçıya uğradık. Sonra da biraz kuğulu parkta vakit geçirip, eski komşularımla olan güne gittik. Şimdi yeni eve geldik. Oldukça yorucu fakat eğlenceli bir gün geçirdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…