- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #11.001
Sağol kuzum çok teşekkür ederimyoğunum bugün işyerimde h sonuda şehir dısına geziye gittik onun tatlı yorgunluğu var ama çok şükür sağlığım yerinde iyiyim sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo canım
Kızlar altın in hali ney öyle 163 olmuş yaa valla fırsat kaçtı ne kar etti altın yatirimcisi simdii bugün altın alan oldu mu
163 TL dan 16 gr aldim.Kızlar altın in hali ney öyle 163 olmuş yaa valla fırsat kaçtı ne kar etti altın yatirimcisi simdii bugün altın alan oldu mu
Hiç af etmiyorsun bu fiyattan almak da büyük cesaret ama 170 dusunursek burdan bile trene binilir..ama ben hala almaya korkuyorum163 TL dan 16 gr aldim.
Uzun vadede dusundugum icin takmiyorum. Zamaninda 112 TL dan da aldim. En az 2 sene bozdurmayacagim, devam.Hiç af etmiyorsun bu fiyattan almak da büyük cesaret ama 170 dusunursek burdan bile trene binilir..ama ben hala almaya korkuyorum
Aynen ben demiştim kızlar hep yükseleceği söyleniyor du...Kızlar altın in hali ney öyle 163 olmuş yaa valla fırsat kaçtı ne kar etti altın yatirimcisi simdii bugün altın alan oldu mu
Bereketli olsun canım..Ben 2.5 saat kadar önce aldım. Gramı 161.29''dan 3.5 gram. 2 saatte 2 liraya yakın arttı valla. Ben elimde para olunca hemen alıyorum. Daha 1 hafta önce 157 küsürden almıştım.
Bereketli olsun canım...163 TL dan 16 gr aldim.
Bu gidişle, dedikleri gibi yıl sonu altının gramı 170 olur zaten. Zor görünmüyor. :)
Korkacak birşey yok. Altın hep kazandırdı yatırımcısına...Hiç af etmiyorsun bu fiyattan almak da büyük cesaret ama 170 dusunursek burdan bile trene binilir..ama ben hala almaya korkuyorum
Çak ortakkkUzun vadede dusundugum icin takmiyorum. Zamaninda 112 TL dan da aldim. En az 2 sene bozdurmayacagim, devam.
bende aynı mantıktan alamadım elim gitmedi ya, biraz düşmesini bekliyorumKızlar altın in hali ney öyle 163 olmuş yaa valla fırsat kaçtı ne kar etti altın yatirimcisi simdii bugün altın alan oldu mu
Aynen hadi şanslı siniz devam edin bakalim sizi dinleseydik keskem..ama düşünce de ben alacağım ve o zaman da ben sevinirim umarım..bu gidişle zor görünüyor ya neyse ümid varr...Çak ortakkk
Altına devam...
Olsn cnm bizde nasip diyelim artık belki bi an da durabilir çünkü çok defa bu şekilde oldu ve iyi de kar ettim yine böyle bi fırsat kolluyorumbende aynı mantıktan alamadım elim gitmedi ya, biraz düşmesini bekliyorum
Haklusin uzun vade de hep kazandırdı.ama ben uzun vade ci değilim pat diye bisry cikarda bozfururum diye elim gitmedi ..ikinci el ara ba. Falan dedik ondan karıştı kafaKorkacak birşey yok. Altın hep kazandırdı yatırımcısına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?