- 27 Mart 2017
- 102
- 139
- 103
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #11.021
Hoşgeldinbaklava yiyen kedi
Birikimlerin bereketli olsun canım.
Ben fiziki altın alıyorum şu anki birikimim bu yönde devam ediyor.
Çeşitli birikim araçlarını tercih eden arkadaşlar var.. Senin tercihin. Ben bir yıldır ata altın alıyorum hiç zarar etmedim. 2018 de de fiziki altına devam edeceğim İnşallah..
Tabiki eklerim :) çok memnun oluruz katılırsan cnmÇok teşekkür ederim. Hepimizin insallah.
Ben de sizinle bundan sonra birikimimi paylaşmak isterim :) beni de listenize ekler misiniz?
Bu başlıkta sadece altın birikimimizi mi yazıyoruz? Ben biraz euro biraz da dolar biriktiriyorum ya listeye ekleyebiliyor muyuz?
Herkese iyi akşamlar kızlar
Uzun zamandır uğrayamadım. Cenazemiz vardı.
Çok yakın bir akrabamızı kaybettik. Şehir dışına gitmek zorunda kaldım.
Sonra yine ailede hastalıklar baş gösterdi.Sıkıntılı, yorucu, hem maddi hem de manevi anlamda çok külfetli bir dönemden geçtik.
Yarın yine ailemden birinin tedavisi için şehir dışına çıkacağım. Günü birlik bir gidiş geliş olacak. Ama beni maddi açıdan zorlayacak.
Neyse hamdolsun diyelim
İnsanın kıyıda köşede bir parası olması lazım gerçekten. Böyle zor günlerde o kadar ihtiyaç oluyor ki.
"Evdeki hesap çarşıya uymaz." diye boşuna dememişler.
Bu bir kaç ayda birikimden çok para yedim.
4000 TL'de kredi kartına borcum var.
Şartlara bakılırsa borçlarımı kapatmam en az 6 ayımı alacak.
Kafamda oluşturduğum bütün hedeflerim silindi. Şuan ki tek hedefim borçları ödeyip elde kalanla idare etmek
Altın için geçen 15 yıl öncesine bakarsak hiç kaybettirmedi... Hep katlamış...altına devam. dolar ve euronun devri bitse bile altının bıtmez diye okumuştum bir uzmandan. artık ülkeler bitcoinle yani sanal parayla alisverişe baslayabilirlermiş
Bende senin gibi düşünüyorum..ama tabi bu yıllar da alabilir hemen de olabilir. ben yinede en cok altına ve toprağa güveniyorum
amin cnm sağolsempatik_kiz bizde seni merak ettik uzun zamandır gelmeyince.
Başınız sagolsun canım..
Yakınına da çok geçmiş olsun...
Her zaman kıyıda köşede olmalı başımıza ne gelir aniden kimden ne isteyebiliriz...
Herşeyin başı sağlık..
Herkese iyi akşamlar kızlar
Uzun zamandır uğrayamadım. Cenazemiz vardı.
Çok yakın bir akrabamızı kaybettik. Şehir dışına gitmek zorunda kaldım.
Sonra yine ailede hastalıklar baş gösterdi.Sıkıntılı, yorucu, hem maddi hem de manevi anlamda çok külfetli bir dönemden geçtik.
Yarın yine ailemden birinin tedavisi için şehir dışına çıkacağım. Günü birlik bir gidiş geliş olacak. Ama beni maddi açıdan zorlayacak.
Neyse hamdolsun diyelim
İnsanın kıyıda köşede bir parası olması lazım gerçekten. Böyle zor günlerde o kadar ihtiyaç oluyor ki.
"Evdeki hesap çarşıya uymaz." diye boşuna dememişler.
Bu bir kaç ayda birikimden çok para yedim.
4000 TL'de kredi kartına borcum var.
Şartlara bakılırsa borçlarımı kapatmam en az 6 ayımı alacak.
Kafamda oluşturduğum bütün hedeflerim silindi. Şuan ki tek hedefim borçları ödeyip elde kalanla idare etmek
Tabiki eklerim :) çok memnun oluruz katılırsan cnm
Birikim ne tercih ediyorsak onları yazıyoruz, senin hedefin nedir? Yılbaşına kadar
Inşallah hedefine ulaşırsın canım.Çok teşekkürler :) Aralığa kadar 1000 tl+ 4 gr altın+ 135 dolar biriktirmek istiyorum inşallah
Inşallah hedefine ulaşırsın canım.
Kasım birikimlerimizi yazmaya başladım, eğer kasım için ayırdıysan yazabiliriz
Amin cnm çok sağol.Canimm ozledik hep seni sordum gelmene sevindim ama yazdiklarina uzuldum
Allah yardimciniz olsun..
Sen bilinclisin ztn hep bi yanimiz kotu gunleri dusunmuyormu?
Insallah toparlarsin..
Dolabin dolu evde malzemen var.
Uzme kendini
Çak ortakkk
Altına devam...
Fark almadan cevirecekler mi? Once o altinlari bozacaksin, kucuk altinda 5-6 TL, yarimda 10-12 lira zararin olacak. Toplamda 20-24 TL. Ben olsam oylece birakirim biriksin.karamelli_turta canım günaydın. Ben bu ay 1 yarım ve 1 çeyrek altın aldım cok mutluyum :) önümüzdeki ay bor çeyrek anca alırım ve direk cumhurıyet altına cevırıcem bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?