Fark almadan cevirecekler mi? Once o altinlari bozacaksin, kucuk altinda 5-6 TL, yarimda 10-12 lira zararin olacak. Toplamda 20-24 TL. Ben olsam oylece birakirim biriksin. bereketli olsun.
Fark kesin alırlar canım eski tarih aldım ben 5 er lira ındırımle :) 2016 yılı aldım yanı. Ya ben cok uzun vadede bırıktırmek ıstıyorum canım da o yüzden fark ödemeyi kabul edıyorum

Ya ben bugun birsey yaptim ilk kez . 3350 dolarim vardi 3.95ten banka uzerinden az once sattim. Insallah düserde 3.90dan tekrar alirim. Al sat işine girmis gibi oldum heyecanla takipteyim dolari

ya banada akıl verinnn :) 20 bin tl nasıl değerlendirmek mantıklı ?vadeli altın ?

kuveytturkten altın hesabi acin . en iyi o bankaymıs altında. al sat yaparken zarar ettırmiyormus. benim hesabım iş bankasında. altın 160a düsünce hemen 20bin liralık gram alın. daha sonra uzerıne ekleme yaparsınız. mutlaka mobil bankacılığı kullanın ama ki takip edin.

banka uzerınden altın alarak degerlendır dıyorsun cnm, vadelı mevduat degl

bende mobilden alıyorum altını, fiziki olanları da bir ara hesaba ekleteceğim

Canım kolaylıklar diliyorum bu süreçte sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…