canim ben kendim oturacak olursam en fazla 5 yillik ev almak isterim cunku 5 yil da ben otursam satar giderim
ama yatirim icin olursa bunu dusunmuyorum ama cok onemi olmaz
kredi odeyebilecegimi dusunuyorum

canim ben kendim oturacak olursam en fazla 5 yillik ev almak isterim cunku 5 yil da ben otursam satar giderim
ama yatirim icin olursa bunu dusunmuyorum ama cok onemi olmaz
kredi odeyebilecegimi dusunuyorum
Sen çok güzel birikimler yapıyorsun mutlaka evini de alacaksın,0,98 çok iyi bir oran kaçırmanı istemiyorum açıkçası.
Bence 5 yıllık diye şartlama kendini, öyle evler gordumku 10 yillin üstünde ama yeni gibi. Birkaç yıllık dedikleri evler çok afedersiniz ahir gibi. İçinde yaşayanlar ve kullanımları da çok önemli.
Ben her evi geziyordum ama Allah'ım yasayabilecegimiz bir ev nasip et diye dua ediyordum. İnşallah sana ve isteyen herkese de rabbim gönlüne göre versin

ben oturmalik düşünüyorum canim ama gucumuz baktuk yetmiyor yatırımlık dusunurum
bir de burali degiliz omurluk burda olmayi düşünmüyorum

sen nerdesin cnm
ben ankaradayim canim. Ama ailem istanbulda yatirim icin istanbul daha iyi hem kira acisindan hemde ankaradan daha cabuk degerleniyor buraya gore. Sen nerdesin?

aynen bebek demek masraf demek. Dogumuydu kiyafetiydi bebek arabasi besigi dolabi derken bayagi masrafli oluyor. Hele birde emmezse(insallah emerler)
Ayda sadece mamaya 400 tl gidiyor.
saglikli olsunlarda gerisi bir sekilde oluyor Allahin izniyle
Evet canim saglikli olsunlarda insallah Allah rizkini verir
evet bebek 6eni birey demek ve masraflari oluyor oyle bir sey ki kendinden kısabiliyorsun ama bebekten kisamazsin
ama en guzeli saglikla mutlulukla gelsin.hrr sey ur zamanla
Evet evet acelem yok birikim birikimdir uygun bir firsatta aliriz insallah
bu arada cnm ben 1 kurus parasini bile harcamadim ogluma en harclik taki vs.

sen de oyle yap yok say geleni.
su am hir sey yapacak olsak oglumdan borc alacagim
bende biriktiriyorum teyzesi bebislerim icin gelenler bebislerim icin kalacak

günaydın kızlar nasılsınız sabah erkenden kalktım ıs arkadaslarıma börek pısırdım hazır buzlukta vardı ramazandan önce son kahvaltılar,aksamda akrabanın sunnetı var oraya gidicez ınsAllah dugun kına ck severımde salon baya kucuk hıc gıdesim yk o yuzden bu aksam tıkıs tıkıs

Arkadaşlar bende size birşey danışıcam. Benim arabam yok,ihtiyacım, isteğimde yoktu açıkçası..ama oğlum var okula giden. okula ben götürüp getireyim istiyo hep..
Eşimde akşam bana,sana her ay 3 bin lira vereyim,altın al (adama burdan o kadar bahsediyorum ki,ya bezdirdim,ya etkiledim) biraz biriksin üzerine de katıp alalım artık dedi.
Şimdi şöyle bir durum var ki,maksimum 1 yıl biriktiricem. Sizce altın almak mantıklı olurmu. Sonuçta uzun vadeli diyo herkes altın için. 1 yıl o kadar uzun vadeli bir yatırım sayılmaz.
Sizin fikirlerinizi de almayı çok isterim.

Uzun vadeli canım altın
3 4 ayda bile insanlar kar yapıyor.

Ne güzel keşke benimde eşim seninki gibi bezse

Uzun vadeli canım altın
3 4 ayda bile insanlar kar yapıyor.

Ne güzel keşke benimde eşim seninki gibi bezse

Benimki oldum olası biriktirmeyi,bişeyler edinmeyi sever. Eskiden olsa oda”zaten ben biriktiriyorum boşver sen”diye çıkışırdı bana. Akşamki teklifi şaşırttı benide açıkçası.
Bide ben baya ciddi ciddi oturup tasarruf planı falan yaptım. Market,pazar listeleri,gelir gider tablosu falan..
Tabi kendi çapımda.onada bu ay 1 gram altın ve 50 dolar yapmam lazım diyede izah ettim.
Belki bunlardan etkilenmiş olabilir. Hoşuna gitti galiba. benimde hesaba dahil olmamı istedi..normalde karıştırmazdı pek beni böyle alacak verecek olaylarına

Ayyy..deme öyle demee..

bizede eşim yasakladı burger e korkumuzdan yiyemiyoruz valla yaa. Yarın bizde yeyip gizlesekmi ne yapsak..
Gerçi ben gizli iş yapamıyorum ki hiç yaa..Çocuğa diyorum sakın babana söyleme,eve girdiğim ilk adımda deyiveriyorum. Çocuğumda yazık,bakakalıyo anasının yaptığına..

Kötü örnek oluyorsunuz çocuğunuzada siz yalan söyleyemiyorsunuz onun için kocaniza diyorsunuz ama çocuk onu yanlış algılar...iyisimi peşin peşin canım çekti biraz nefsimizi köreltelim diyin gidin

bende kendime ve esime yedirmiyordum ne kadar zararli sey varsa burgerda yediklerimizin icinde. Ama kirk yilda bir olur ya o kadar da degil. Paketli yediklerimiz cok mu saglikli? Bir suru koruyucu tatlamdirici var icinde. Aslinda mumkun oldugunca evde pisen paketli olmayan seyler tuketmeliyiz ama hamileligim boyunca 1 yada 2 kez yerim sanirim. Kendimden cok bebislerimi dusunuyorum.

Sanırım sadece ziraatta olmuş diğerleri ile görüşmeler devam ediyor ama düşürürler

evet canim ama bizim cektigimiz miktar fazlaydi o yuzden oyle oldu bide bizim faiz oranimiz 0.90

Oranın gayet iyiymiş hangi bankaydı

kizlar faiz orani düşünce ev sahibi olasim geldi ama yuksek fiyatlar burda birikime 1 yil daha once baslasam kesin alici gozu ile bakardım

Valla bende düşünüyorum bu aralar

Günaydın kızlar

Kızlar sizden de fikir alayım arada kalıyorum sizin fikirleriniz ile şekil alırım belki,

Bi arabamız var km yüksek şu an 220 bine geldi çünkü çok uzun yol yaptık zarar etmeyelim diyorum onu değiştirelim ama Üzerine 20 bin falan koyup daha iyisini alalım diyorum, onu halledelim sonra ev alalım diye düşünüyorum ama sizce hangisi daha mantıklı önce ev mi alsak yoksa araba mı değiştirsek, arabayı değiştirirsek arsa da alabiliriz yani araba değişimi ve arsa alabiliriz ya da ev

Ama bu arada istanbuldayız ama seneye gideceğiz yüksek ihtimalle aldığımız evi İstanbul’da istemiyorum diğer taraflarda da istediğimiz ilde ev fiyatları yüksek değil öyle kolay da yükselmiyor gibi takip ettiğime göre, alınca hemen oturmayacağız yani 4 sene oturmayacağız

Sanırım sadece ziraatta olmuş diğerleri ile görüşmeler devam ediyor ama düşürürler

Oranın gayet iyiymiş hangi bankaydı

Valla bende düşünüyorum bu aralar

Günaydın kızlar
teb canim. Benim onceki banka ziraatti o yapilandirma yapmadi simdiki gibi bende sanki teb.den yeni cekmis gibi yapip yapilandirmis oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…