- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #16.441
Sorma canım o tırlar yok mu zaten. Yolların canavarı. Ölümlü gittiğim kazaların çoğunda baş rol onlar.Boyle bir hamle bekliyordum zaten. Inanir misin hic sasirmadim.
Aynen ya bugun ara yoldan tirin biri hizla cikti. Son anda frene bastim. Adamin umrunda bile degil. telefonla konusa konusa yoluna devam etti. Bnmde dalginligima gelse buyuk bir kaza olacakti.
Canım bazen belli bir zaman sonra huyları değişiyor. Özellikle yaş ilerleyince. Belki zamanla sana hak vermeye başlar oda.Hımm ne guzel canm normalde ben biriktiriyorum kendim ama dediğim gibi eşim biriktirmes
forumlara bakıyorum sabahtan beridir, geçen yıllarda da böyle bir indirim olmuş ziraat yine yapılandırma yapmamışaaa oyle mi sen yine de bankanka gorus cnm pesini birakma
Canım bazen belli bir zaman sonra huyları değişiyor. Özellikle yaş ilerleyince. Belki zamanla sana hak vermeye başlar oda.
yaa çok tatlı en sevdiğim bizde yapardık eskiden çok şanslısınızkizlar bugun oyle mutlu oldum kiii
ogrencilerim ve velilerim bana anneler gunu suprizi hazirlamislar cicek ve tencere seti almislar
ben onlardan hediye beklemiyorum ama onlar cok seviyorlar
past
a borek harika bir ders gecirdik
trafik canavarları, herkesin hayatını tehlikeye atıyor. geçmiş olsun canımBoyle bir hamle bekliyordum zaten. Inanir misin hic sasirmadim.
Aynen ya bugun ara yoldan tirin biri hizla cikti. Son anda frene bastim. Adamin umrunda bile degil. telefonla konusa konusa yoluna devam etti. Bnmde dalginligima gelse buyuk bir kaza olacakti.
Gerçekten çok uygunmuş ev. Çok kısa sürede ödemesini de bitirirsin inşallah. Çok mantıklı aslında.
Hayırlısı olsun inşallah.
ben akşam kınaya gideceğim, gitmeden ofisten kızlarla dışarıda yiyeceğiz.Kizlar bugun ne yemek yapacaksiniz
ben hala bir sey yapmadim
Ayyy çok güzel. Senin adına çok sevindim canım. Sen evi al bence kaçırma :)İnşallah canım deniz gören havuzlu ev bir de :)
Ben bugün yeşil mercimek ve bulgur yaptım. Bayağıdır yapmamıştım. Sen neye karar verdin :)Kizlar bugun ne yemek yapacaksiniz
ben hala bir sey yapmadim
Bnde corbayla sucuklu makarna yapmaya karar verdim. Yaninada cacik yaparim guzel olur. Bu hafta hep evdeki malzemeleri tuketmeye calistimAyyy çok güzel. Senin adına çok sevindim canım. Sen evi al bence kaçırma :)
Ben bugün yeşil mercimek ve bulgur yaptım. Bayağıdır yapmamıştım. Sen neye karar verdin :)
Pazartesi dusebilir diye tahmin ediyrm.benimde altinim olsa bnde riske girip bozdururdum sanirimKızlar bi delilik yapıp bende bankadan altınları bozdurdum :) 182.78 den. Bakalım düşmesini bekleyen kervanındayım şu an :)
Bana da haber verin. Bende takipteyim :)
Oh ne guzel iyi bir stres atarsinben akşam kınaya gideceğim, gitmeden ofisten kızlarla dışarıda yiyeceğiz.
bugün benim için, uzun zaman sonra kız kıza keyif vakti :)
Ohh ellerinize sağlıkSelam kızlar
Biz oğluşla pasta yapıyoruz ,dün akşamdan sözüm vardı ona .
Yapmayı seviyor ama babası ve abisi yesinmiş o yemiyormuş
Olsun eğlenceli zaman geçirdik
Sizde ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?