Altın kısa vadede bile kazandırdı, ben altını 2 ,5 yıldır takip ediyorum
Sen bilirsin canım. .

Kızlar ya şimdi bir haber okudum canım sıkıldı
0,98 faiz konut piyasasını canlandırmak için yapılan bir kampanya olduğu için yapılandırma da geçerli olmayacak diyor
Gerçekten mi ,üzüldüm canım
Ben arsa alın derim de siz bilirsiniz canım .

kizlar bugun oyle mutlu oldum kiii
ogrencilerim ve velilerim bana anneler gunu suprizi hazirlamislar cicek ve tencere seti almislar
ben onlardan hediye beklemiyorum ama onlar cok seviyorlar
past
a borek harika bir ders gecirdik
Çok şanslısın canım. .ne güzel
100 bine ev bence bedava :)
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
ben akşam kınaya gideceğim, gitmeden ofisten kızlarla dışarıda yiyeceğiz.
bugün benim için, uzun zaman sonra kız kıza keyif vakti :)
İyi eğlenceler canım
Neden lezzetli şeyler kilo yapar hiç anlamam
Diiğğ mi kuzu ya, bende anlamam

Altın kısa vadede bile kazandırdı, ben altını 2 ,5 yıldır takip ediyorum
Sen bilirsin canım. .

Evet bende karar verdim. Alabildiğimce fiziki altın alıp geri kalan küsuratıda altın hesabına atıcam. Bankada gram mecburiyeti yok nasılsa.

Kendi biriktirdiğimi de dolar yaparım. Hiç karıştırmam altına. Oğlum 9 yaşında. Seneye ortaokula başlayacak. Ortaokulda yurtdışı gezileri oluyo. 3.sınıfta göndermeyi planlıyoruz. Eşime sürpriz yaparım belki,bir kısmıda benden olsun deyip..

Tabi benim hedefler uzun vadeli. Bakın 3 yıldan falan bahsediyorum. Buradayız hepimiz değilmi:)

Buradayız canım inşallah

Önceki sayfaları okurken farkettim bende. 139 falanmış 1 yıl önce altının gramı. Her seferinde daha ne kadar çıkabilir ki diyoruz ama..çıkıyo yani
2016mayısta not almıstım bılezıgın gramı 117liraydı evvelsı gun hedıyelik aldık 22ayar gram 176 tam ıkı sene de 60tl artms bı gram

günaydın kızlar.. nasılsınız bakimm.. eşim dün bi kuzu almış kesmek için.. kv lerin evine bırakmış.. orda kesilecek tahmini 18 kg falan et gelir.. bize 4-5 kg alırız gerisini kv lere vereceğiz ramazanda da iftarda hafta içi orda olacağımız için.. hem onlara katkı hem bizim için iyi diye düşündük.. eşim köyden bi tanıdığından aldı 700 tl ye almış. aynı kişiye de eritme peynir siparişi vermiştik yine hem bize hem kv ye.. 7,5 kg bize 22,5 kg kv ler için. ama peynir ödemelerini kendileri yaptı biz kendimize ait kısmı bi de bidonların parasını ödedik :) yani dün peynir ve kuzu ödemesi 820 tl verdik.. bunu uzun zamandır düşündüğümüz için bütçe ayırmıştık zaten.. evlendiğimizden bu yana ramazanda kuzu kestiririz iki aile için.. ama ilk defa haftaiçi iftarlarda orda oluruz.. ben oruç tutamayacağım eşim bari orda iftar açarak geçirsin istedik.. bakalım duruma göre değişebilirde zamanla :))

Günaydın kızlar. Güzel bir hafta sonu diliyorum herkese. Benim gibi işte olanlara kolay gelsin.
Günaydın kuzum, kolay gelsin
Ben bugün evdeyim. Temizlik, yemek ve ütü ile gün biter. Aksam da düğün var, iş arkadaşımın. Eski arkadaşlarımla bir araya geleceğiz.
Yarın malum anneler günü, Ramazan öncesi ailecek dışarıda kahvaltı planladık.
Bu haftasonu da pek dinlenmeye vakit yok gibi

Sabah markete gittim kızlar, indirimden iki tane çay, peçete, dis macunu, sucuk aldım. Evin genel ihtiyaçları da dahil 100 TL harcadım.
Ramazan ve Secim öncesi mümkün olduğunca stoklarımı yapıyorum.
Temizlik malzemelerinde alacağım birkaç şey kaldı listede, onları da denk geldikçe bakarım.

Ben hala çıkamadım mutfaktan. Lavabo açıcıyı boruya dökmüştüm,sıcak suyuda verince bir kaç yerinden delindi boru...bide boru değiştirdim..

eşimi bekleseymişim keşke..ama mutfakta da su lazım yani,akşama kadar bekleyenem dedim. Başıma iş aldım..

Benden usta olurmuş yanlız..

T tatlu ne güzelmiş serbest gece fikri..bu kocayla her ne kadar mümkün olmasada..adama benim serbes gecem,bu akşam geç gelirim desem,delirdiğimi düşünür heralde,

canim bu bu yil gelen bir gelenek
problemli bir evlilige sahibiz
kendisi de ayda bikac kez gec saatlere kadar takılır mesela 2 gun once 1 gunluk sehirdisina gitti bugun sehirdisina arkadasinjn düğününe gidecek kalacak

cok ev le alakasi yok her sey bende diyebilirim kissas a kissas oldu

Anlıyorum canım. Allah senin ve hepimizin yuvasına dirlik,düzen,huzur versin. Evlilik her zaman dört dörtlük yaşanmıyor ne yazıkki..illa inişleri çıkışları oluyor..

cok ıyı dusunmussunuz ben de 2yıldır evlıyım gecen yıl biraz anneme cogunlukla kayınvalıdeme gıtmıstık bu sne oruclusun zor olur dedı sagolsun annem yıne cagırdı onda yıcez hep zaten yalnız,bugun ona merket gördüm 200liralık et alcam bıde 100liralık falan katkı olur onun ıcınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…