- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #16.461
Sağol canım ama diyet uçtu @Phoenix_32 duymasınOhh ellerinize sağlık
Afiyet olsun
Bende evdeydim bugün oğlum biraz ateşlendi
Şimdi kucak kucağa oturuyoruz
Neden lezzetli şeyler kilo yapar hiç anlamam
Altın kısa vadede bile kazandırdı, ben altını 2 ,5 yıldır takip ediyorumArkadaşlar bende size birşey danışıcam. Benim arabam yok,ihtiyacım, isteğimde yoktu açıkçası..ama oğlum var okula giden. okula ben götürüp getireyim istiyo hep..
Eşimde akşam bana,sana her ay 3 bin lira vereyim,altın al (adama burdan o kadar bahsediyorum ki,ya bezdirdim,ya etkiledim) biraz biriksin üzerine de katıp alalım artık dedi.
Şimdi şöyle bir durum var ki,maksimum 1 yıl biriktiricem. Sizce altın almak mantıklı olurmu. Sonuçta uzun vadeli diyo herkes altın için. 1 yıl o kadar uzun vadeli bir yatırım sayılmaz.
Sizin fikirlerinizi de almayı çok isterim.
Gerçekten mi ,üzüldüm canımKızlar ya şimdi bir haber okudum canım sıkıldı
0,98 faiz konut piyasasını canlandırmak için yapılan bir kampanya olduğu için yapılandırma da geçerli olmayacak diyor
Ben arsa alın derim de siz bilirsiniz canım .Kızlar sizden de fikir alayım arada kalıyorum sizin fikirleriniz ile şekil alırım belki,
Bi arabamız var km yüksek şu an 220 bine geldi çünkü çok uzun yol yaptık zarar etmeyelim diyorum onu değiştirelim ama Üzerine 20 bin falan koyup daha iyisini alalım diyorum, onu halledelim sonra ev alalım diye düşünüyorum ama sizce hangisi daha mantıklı önce ev mi alsak yoksa araba mı değiştirsek, arabayı değiştirirsek arsa da alabiliriz yani araba değişimi ve arsa alabiliriz ya da ev
Ama bu arada istanbuldayız ama seneye gideceğiz yüksek ihtimalle aldığımız evi İstanbul’da istemiyorum diğer taraflarda da istediğimiz ilde ev fiyatları yüksek değil öyle kolay da yükselmiyor gibi takip ettiğime göre, alınca hemen oturmayacağız yani 4 sene oturmayacağız
Çok şanslısın canım. .ne güzelkizlar bugun oyle mutlu oldum kiii
ogrencilerim ve velilerim bana anneler gunu suprizi hazirlamislar cicek ve tencere seti almislar
ben onlardan hediye beklemiyorum ama onlar cok seviyorlar
past
a borek harika bir ders gecirdik
100 bine ev bence bedava :)Evet masraf çıkabiliyor bende geçen aylarda 2000 tl verdim
Haklısın bakalım Ağustos ayı şekillenir, Güne girdim ağustos ayında ben alacağım Üzerine de ben eklersem 20 bin falan yaparım 10 binde biz maaşlardan falan ekleriz kredi bitirecek onu da kenara koyarız, eylül ayında karar vermek istiyorum yani aslında Eylül’den aralık ayına çok fiyat yükselmez sanırım alacağımız yerde, eğer öyle olursa 20 binde öyle eklersek aralık ayına 50 bin yaparım beğendiğim ev 100 bin hemde gayet güzel İstanbul’da almak imkansız daha az kredi çekerim kısa vadede öderim olmadı seneye satarım arabayı giderken, gittiğim yerde alırım aslında öyle düşünüyorduk
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımÖyle uzun karmaşık şeyler yazıyorsunuz ki her kelime için acaba bu ne demek diye tekrar internetten bakıyorum
bu işlerin bu kadar zor olduğunu hiç düşünmemiştim. Ama bende baştan başladım okumaya gittikçe hevesim artıyor. Birde kendimi gittikçe daha şanslı hissediyorum erken gözüm açıldı diye
.
Bugün bir yer aradı. Kariyer netten başvurduğum. Yakın diye başvurmuştum yapı dekorasyon küçük bir dükkan yada küçük bir şirket denebilir. Ofis asistanı pozisyonu için. Pazartesi görüşemeye gideceğim. Hayırlısı olsun
İyi eğlenceler canımben akşam kınaya gideceğim, gitmeden ofisten kızlarla dışarıda yiyeceğiz.
bugün benim için, uzun zaman sonra kız kıza keyif vakti :)
Diiğğ mi kuzu ya, bende anlamamNeden lezzetli şeyler kilo yapar hiç anlamam
Altın kısa vadede bile kazandırdı, ben altını 2 ,5 yıldır takip ediyorum
Sen bilirsin canım. .
Buradayız canım inşallahEvet bende karar verdim. Alabildiğimce fiziki altın alıp geri kalan küsuratıda altın hesabına atıcam. Bankada gram mecburiyeti yok nasılsa.
Kendi biriktirdiğimi de dolar yaparım. Hiç karıştırmam altına. Oğlum 9 yaşında. Seneye ortaokula başlayacak. Ortaokulda yurtdışı gezileri oluyo. 3.sınıfta göndermeyi planlıyoruz. Eşime sürpriz yaparım belki,bir kısmıda benden olsun deyip..
Tabi benim hedefler uzun vadeli. Bakın 3 yıldan falan bahsediyorum. Buradayız hepimiz değilmi:)
2016mayısta not almıstım bılezıgın gramı 117liraydı evvelsı gun hedıyelik aldık 22ayar gram 176 tam ıkı sene de 60tl artms bı gramÖnceki sayfaları okurken farkettim bende. 139 falanmış 1 yıl önce altının gramı. Her seferinde daha ne kadar çıkabilir ki diyoruz ama..çıkıyo yani
Günaydın kuzum, kolay gelsinGünaydın kızlar. Güzel bir hafta sonu diliyorum herkese. Benim gibi işte olanlara kolay gelsin.
Ben hala çıkamadım mutfaktan. Lavabo açıcıyı boruya dökmüştüm,sıcak suyuda verince bir kaç yerinden delindi boru...bide boru değiştirdim..
eşimi bekleseymişim keşke..ama mutfakta da su lazım yani,akşama kadar bekleyenem dedim. Başıma iş aldım..
Benden usta olurmuş yanlız..
T tatlu ne güzelmiş serbest gece fikri..bu kocayla her ne kadar mümkün olmasada..adama benim serbes gecem,bu akşam geç gelirim desem,delirdiğimi düşünür heralde,
canim bu bu yil gelen bir gelenek
problemli bir evlilige sahibiz
kendisi de ayda bikac kez gec saatlere kadar takılır mesela 2 gun once 1 gunluk sehirdisina gitti bugun sehirdisina arkadasinjn düğününe gidecek kalacak
cok ev le alakasi yok her sey bende diyebilirim kissas a kissas oldu
cok ıyı dusunmussunuz ben de 2yıldır evlıyım gecen yıl biraz anneme cogunlukla kayınvalıdeme gıtmıstık bu sne oruclusun zor olur dedı sagolsun annem yıne cagırdı onda yıcez hep zaten yalnız,bugun ona merket gördüm 200liralık et alcam bıde 100liralık falan katkı olur onun ıcındegünaydın kızlar.. nasılsınız bakimm.. eşim dün bi kuzu almış kesmek için.. kv lerin evine bırakmış.. orda kesilecek tahmini 18 kg falan et gelir.. bize 4-5 kg alırız gerisini kv lere vereceğiz ramazanda da iftarda hafta içi orda olacağımız için.. hem onlara katkı hem bizim için iyi diye düşündük.. eşim köyden bi tanıdığından aldı 700 tl ye almış. aynı kişiye de eritme peynir siparişi vermiştik yine hem bize hem kv ye.. 7,5 kg bize 22,5 kg kv ler için. ama peynir ödemelerini kendileri yaptı biz kendimize ait kısmı bi de bidonların parasını ödedik :) yani dün peynir ve kuzu ödemesi 820 tl verdik.. bunu uzun zamandır düşündüğümüz için bütçe ayırmıştık zaten.. evlendiğimizden bu yana ramazanda kuzu kestiririz iki aile için.. ama ilk defa haftaiçi iftarlarda orda oluruz.. ben oruç tutamayacağım eşim bari orda iftar açarak geçirsin istedik.. bakalım duruma göre değişebilirde zamanla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?