- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #17.241
hımm öyle bankalar olduğunu bilmiyordum canım, araştırırsan bize de bilgi ver.cunku cogu banka 9 ile 6 arasi islem yapitor
ben 24 saat yapan bankadan acacagim gece gunduz makas araligi ayni olan yani
Banka kendi alış fiyatı 185 satış fiyatıda 195 yani kendi tarafından bakıyor banka...saat 9 dan sonra,yani bankalar açılınca bak o zaman bu kadar fark olmuyorBilen arkadaşlar yazabilir mi vakıf bankta alton alış 185 satış 195
Şu an ben alırken 195 tutardan alacam bankadan satarken 185 olacak değil mi
Brnim bankam yapi kredi ve hangi saatte bakasam bakayim fark 1-2 lira. Ama ziraat ve halkbankasindan baktigimda resmen 10 tl fark ediyor mesai saatleri disindaYani gece düştüğü zaman alabiliyorsun
Peki hangi bankalar
Ona ve suna cok guldum ben de
Ayni dediğiniz oldu. Alış 190 satış 193Banka kendi alış fiyatı 185 satış fiyatıda 195 yani kendi tarafından bakıyor banka...saat 9 dan sonra,yani bankalar açılınca bak o zaman bu kadar fark olmuyor
Marketteki herşeyde zam var gerçekten herşeyde .Bu piyasalar nasıl olacak hiç bilmiyorum
Ve ciddi endişe ediyorum artık gidisattan
Cumartesi 25 TL ye aldığım peynirin kgsi 28tl olmuş.
Stok yapayım diyorum eksikler hiç bitmiyor param az kaldı. Doğalgaz faturası gelmiş 210 TL, güvence bedeli var içinde
Ev görmeye gelmek isteyenler aramaya başladı nasıl yapacağım diye düşünüyorum kara kara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?