- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #17.561
Sagol canımtopiğin kemik altinsevr grubunun fikirleri önemli olan ki onlarında geneliyle aynı zevki paylastigimizi biliyorum canim
Evet canım sadece ceyrektençerçevede hiç tas yok geniş katmanlı ve kabartmali bir model günlük kullanıma uygun olduğunu dusundüm
Sarı bizim rengimizTopigin kemik altinseverlerine altın olmasi yeterli, külçe olur, çeyrek olur, ata olur sarı olsun yeter :))
Benimde böyle kolyede hevesim vardı kulplu tam altınıma bir zincir aldım ç da güzel oldutobosolu_dulcinea güle güle kullan cnım cok guzelmıs kolyen bize altın olsnda nolursa olsun
K kahvemsi mutluluk benim kolyem aynısının tam altınlı hali daha evvel atmıstım dırekt ıpek kordon dedıkleri ipe taktırmıstım dugunde gelenicerceve almana da gerek yok yani istıyosan oylede kullanabılırsın
canim insallah saglik sorunlarimizi hallederiz
Aynen öyle kuzum cok teşekkür ederimtobosolu_dulcinea güle güle kullan cnım cok guzelmıs kolyen bize altın olsnda nolursa olsun
K kahvemsi mutluluk benim kolyem aynısının tam altınlı hali daha evvel atmıstım dırekt ıpek kordon dedıkleri ipe taktırmıstım dugunde gelenicerceve almana da gerek yok yani istıyosan oylede kullanabılırsın
Çok sağol canım benim çeyrek ya da yarımın varsa işin zor kısmını halletmişsin demektir ćerçevelerdwn uygun fiyatli olanları düsünebilirsintobosolu_dulcinea ceyregin cok guzel durmus bencede. Su dugunler gelmeden bnde 1 kolye alaydim iyiydi
@Suveybe13 gecmis olsun Allahim sifa versin insallah kuzucuguna
çok geçmiş olsun..çabucak toparlansın inşallah..
söz virimiciğim
zaten bikaç gündür altın modelleri,fiyatlarına bakıp duruyorum,şu an ekranın her yerinden altın reklamı fışkırıyo.çil çil,sarı sarı
çok teşekkür ederim,hemen bakıyorum
Çok şükür kuzum biraz sabredin ana oğul tamamen atlatırsınız inşallah canım bikaç güne kalmazTeşekkürler canım iğne vuruldu bugün daha iyi
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Indirimli haliyle 283 tü sanirım canım yanılmiyosam 2 hafta kadar önce aldimÇeyrek taktım diyince bende gerçekten sadece çeyrek sandım canımm bu dediğin model modern duruyo
Katmanını yani cerceveisni ne kadara aldin
Kesinlikle kuzum tam altın büyuk oldugu icin o iyi duruyo ama ceyrek kücük olduğundan boyunda kayboluyo nerdeyse o nedenlede çervesiz takamazdim ama tam altınında dez avantajı ona çerceve yaptırsan kocaman bisey olur madalya gibi durur tabi böylesini sevenlerde olabilir ama kullanımı zor olur diye düsüyorum kuzuSarı bizim rengimiz
Benimde böyle kolyede hevesim vardı kulplu tam altınıma bir zincir aldım ç da güzel oldu
Kesinlikle her yıl bir bakım şartcanim insallah saglik sorunlarimizi hallederiz
bende check up a girsem iyi olacak aslinda yaz tatili musaitken
fizik tedavi de canim cok sikilirdi kirap okurdum muzik dinlerdim
Canım buna beklentine ve risk anlayısına gore sen karar verebilirsin canımAmerikan doları.. euro...sizce yatırım yapmalı mıyım
Çeyrek çerçeveli çok güzel durmuş ama dediğin gibi tam altın madalya gibi dururKesinlikle kuzum tam altın büyuk oldugu icin o iyi duruyo ama ceyrek kücük olduğundan boyunda kayboluyo nerdeyse o nedenlede çervesiz takamazdim ama tam altınında dez avantajı ona çerceve yaptırsan kocaman bisey olur madalya gibi durur tabi böylesini sevenlerde olabilir ama kullanımı zor olur diye düsüyorum kuzu
canim insallah saglik sorunlarimizi hallederiz
bende check up a girsem iyi olacak aslinda yaz tatili musaitken
fizik tedavi de canim cok sikilirdi kirap okurdum muzik dinlerdim
Kesinlikle her yıl bir bakım şart
Ben hazır hastanedeyim diye bütün bölümlere gittim :)
İlk gunler çok sıkıcıydı sordum telefon falan elektronik alet yasak, kitap da boynuma yapıldığı için yüzüstü yatıyorum ondan olmaz.
Uyuyorum ben de :)
Benim tedavi sıcak uygulama, öyle bir rahatlık ve gevşeme geliyor ki seans bitene kadar azıcık şekerleme yapıyorum :)
Iyi yapmıssin kuzum bende senin gibi dusundumÇeyrek çerçeveli çok güzel durmuş ama dediğin gibi tam altın madalya gibi dururo yüzden çerçevesiz bıraktım o :)
Günaydın kızlar
Bitmedi şu Mayıs gelmedi maaş :))
Merhaba bende Kırklareliliyim ama eşimin işi dolayısıyla İzmirde yaşıyoruz simdilik
Kolyenizi güle güle kullanın çok güzel...Kesinlikle kuzum tam altın büyuk oldugu icin o iyi duruyo ama ceyrek kücük olduğundan boyunda kayboluyo nerdeyse o nedenlede çervesiz takamazdim ama tam altınında dez avantajı ona çerceve yaptırsan kocaman bisey olur madalya gibi durur tabi böylesini sevenlerde olabilir ama kullanımı zor olur diye düsüyorum kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?