- 20 Ocak 2018
- 572
- 1.419
- 43
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #17.541
Sagol canim cok tesekkur ederimKolyeni çok beğendim canım
Ayyyy ben de iş icabı görüyorum canım yoksa nerdeeeee
Inşallah canım simdiden hayirli olsun hatta bizimlede paylasirsan sevinirizBen çok beğendim. Güle güle kullan. Eskiden bende altın sevmem sanıyorum. ama önümüzdeki haftayı zor bekliyorum. Böyle görünce daha bir seviyorum hatta. Bende yapçam:)))
Sagol kuzucum cok tesekkur ederimtobosolu_dulcinea kuzum ben çok beğendim beybisi.
Güle güle kullan
Senin beğendiklerini başkası beğenmek zorunda değil.
Beğenmediğiniz şeylerin yorumunu herkes kendine saklasın.
Bende istiyorum ya hatta ev hediyesi bir çeyrek geldi iş arkadaşlarımdan onu mu yapsam diyorum.hakkaten o kaybetme korkusu bendede var. Ben açıkçası kimsede görmemiştim. Hep burdan resimlerde gördüm. Şimdi görmemişin biri kolyesi olmuş,çeke çeke koparmış misali olcak ama:) kullanan arkadaşlar,sağlam dimi o kordon))
Sagol canım
Evet canım sadece ceyrektenÇok beğendim sadece ceyrekten mi bu.
Katmanlı duruyo sanki
Kuzum ben altini netten ve indirimli aldim canimBende istiyorum ya hatta ev hediyesi bir çeyrek geldi iş arkadaşlarımdan onu mu yapsam diyorum.
Canım kordon kopsa da içimize düşer altın :)
tobosolu_dulcinea çerçevesi ne kadar acaba
Topigin kemik altinseverlerine altın olmasi yeterli, külçe olur, çeyrek olur, ata olur sarı olsun yeter :))
İyi olur canım sana zahmet at lütfen, bir bakayım da iyice gözüm gönlüm açılsın :)Kuzum ben altini netten ve indirimli aldim canim310 tl civariydi 30 tl indirimli 283 e mi ne aldim canim bana cok uygun geldi fiyati fazla tasli suslu bisey olmayinca istersen ozelden adresini modeli atabilirim canim kizlar sizede öyle ayni şekilde bakip incelemek isteyen olursa
Çok güzel bende beğendim güle güle kullan kardeşim acaba bende yaptırsammı diye aklımdan geçirdim ama şimdi kızlarımda ister busefer pahalıya patlar...ben önce bir gösteriyim belkide istemezler yada dönüşümlü takarız...küçükde pek bir dağınık kaybederse
Sağol cikolatacım cok tesekkurlerBen de çok beğendim güle güle güzel günlerde kullan inşallah..
Saglam canim benim hic merak etmehakkaten o kaybetme korkusu bendede var. Ben açıkçası kimsede görmemiştim. Hep burdan resimlerde gördüm. Şimdi görmemişin biri kolyesi olmuş,çeke çeke koparmış misali olcak ama:) kullanan arkadaşlar,sağlam dimi o kordon))
İlkokula giderken benden üç yaş küçük kuzenime ve bana pille çalışan bebek hediye gelmişti.
Ben sürekli çalıştırıp sesini dinlerdim, o sadece oynardı. Birgün bozulmuş mu niye hiç çalıştırmiyorsun dedim, pilleri biter demişti. O kuzenin şimdi bildigimiz iki evi, bir arabası, bir Uber olarak çalıştırdığı minibüsü var.
Ben zaten malumunuz
Durum bu :)
Kuzum ben altini netten ve indirimli aldim canim310 tl civariydi 30 tl indirimli 283 e mi ne aldim canim bana cok uygun geldi fiyati fazla tasli suslu bisey olmayinca istersen ozelden adresini modeli atabilirim canim kizlar sizede öyle ayni şekilde bakip incelemek isteyen olursa
[/QUOTE]Saglam canim benim hic merak etmekalin bi ipek kordon benimki deri olanlarda var deriyi bilmem ama bendekini ikimiz karşılıkli çeksek koparamayiz canim
Ben isterim
Keainlkle haklisın canım2 gündür oğlum hasta hastaneye götürdüm bugün izin aldım yarında boş günüm inşallah toparlar
Altın 187 olmuş şuan alim zamanı yüksekten alan arkadaşlar üzülmesin altın uzun vadede her zaman kârlı
2 gündür oğlum hasta hastaneye götürdüm bugün izin aldım yarında boş günüm inşallah toparlar
Altın 187 olmuş şuan alim zamanı yüksekten alan arkadaşlar üzülmesin altın uzun vadede her zaman kârlı
Yazdım kuzumincelerken altinlara cok kaptirma kendini benim gibi
Teşekkürler canım iğne vuruldu bugün daha iyiKeainlkle haklisın canımve de cok gecmis olsun hem ogluşuna hem sana iyisiniz demi şimdi ikinizde allah sifa versin insallah tez zamanda
tobosolu_dulcinea ceyregin cok guzel durmus bencede. Su dugunler gelmeden bnde 1 kolye alaydim iyiydi
Suveybe13 gecmis olsun Allahim sifa versin insallah kuzucuguna
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinçok geçmiş olsun..çabucak toparlansın inşallah..
söz virimiciğim
zaten bikaç gündür altın modelleri,fiyatlarına bakıp duruyorum,şu an ekranın her yerinden altın reklamı fışkırıyo.çil çil,sarı sarı
çok teşekkür ederim,hemen bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?