- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #17.581
Böyle çocuklarınızı kaldırmak sizin için zor oluyordur. Kendileri kalkabilirler mi acaba ? Biraz zorlasanız. Benim kızım lisede hep kendisi kalkar. Geç kaldığı da oldu bu da ona ders olduBen bugün sahurdan sonra uyuyamadım 6da uyumuşum 7de kızın alarmı öttü onu çağırdım,8de oğlanı alarmı öttü onuda çağırdım(onlarda niyetli oldukları için kalkıp gidiyorlar)sonra uyumuşum saat 8.54de uyandım bir telaş kapıdan kafayı uzattım oğlanı yatağı boş iyi gitmiş dedim lavobaya gittim geldim bide ne görüyüm oğlan yatakta ben uyku sersemi nasıl baktıysamgaribim acele acele vınnn gitti
Ay ne zor gerçekten yat kalk yat kalk :))Kızlar son gün. Bitti şükür. Bende maaşta yok ama,nedense dört gözle bekledim Haziran’ı :)
Okul kapansın istiyorum artık,belki ondandır. Sahura kalk,okula kalk..şaftım kaydı iyice
Merhaba bende Kırklareliliyim ama eşimin işi dolayısıyla İzmirde yaşıyoruz simdilik
Ben bugün sahurdan sonra uyuyamadım 6da uyumuşum 7de kızın alarmı öttü onu çağırdım,8de oğlanı alarmı öttü onuda çağırdım(onlarda niyetli oldukları için kalkıp gidiyorlar)sonra uyumuşum saat 8.54de uyandım bir telaş kapıdan kafayı uzattım oğlanı yatağı boş iyi gitmiş dedim lavobaya gittim geldim bide ne görüyüm oğlan yatakta ben uyku sersemi nasıl baktıysamgaribim acele acele vınnn gitti
Ay ne zor gerçekten yat kalk yat kalk :))
Neyseki bitiyor okul da, bugün ramazanın 16. Günü yarıyı da geçtik
Kolay gelsin canımkizlar tahlilleri yaptırdım okula geldim kostur kostur..
cok işim vaaarrrr kurtarin beniiiii
ayyy evet tam en güzel yerinde seans bitiyor:)4 sene kadar önce bende fizik tedavi gormustum kızlar bel fıtıgı sebebiyle bende telle mesgul olurdum müzik dinlerdim ömceleri ama yinede vakit gecmezdi hadi biraz kestireyim diye karar verdim sonrasında sicak sicak masaj gibi iyi geliyodu tam mayışıp uykuya daliyodumen tatlı yerinde bitiyodu sonrada uykulu uykulu geri dönüyodum
Büyük kızım hep kendi kalkar hazırlanır giderdi bunlar küçükdü o herşeyini kendi ayarlardı...iste annenin gözündede hep bunlar küçük kaldı eşşek kadar oldular ama halen sıpa yerine koyuyorum...buda benim suçumBöyle çocuklarınızı kaldırmak sizin için zor oluyordur. Kendileri kalkabilirler mi acaba ? Biraz zorlasanız. Benim kızım lisede hep kendisi kalkar. Geç kaldığı da oldu bu da ona ders oldu
Geçmis olsun canim kolay gelsinkizlar tahlilleri yaptırdım okula geldim kostur kostur..
cok işim vaaarrrr kurtarin beniiiii
Demi ama soyle 2-3 saat birakicaklar o sicakligin altinda ohhhh misssssayyy evet tam en güzel yerinde seans bitiyor:)
sonra akşama kadar sersem gibi dolanıyorum
Çok teşwkkür ederimKolyenizi güle güle kullanın çok güzel...
İnternetten çerçeve yapılmış tam altınlara baktığımda fiyat yüksek geldi. Siz kaça yaptırdınız?
Hiçbir fikrim yok canım ama benim hamarat altın kızların mutlaka fikri vardırKızlar bir şey sorucam size pazarda barbunya gördüm buzluğa aticam da ne zamana kadar gelir pazara haziran sonunu bulur mu
Geçen sene buzlugumu ihmal ettim bayağı zorlandım bu sene dikkat ediyorum sizlerede sorayım dedim ona göre alırımHiçbir fikrim yok canım ama benim hamarat altın kızların mutlaka fikri vardır
Canim barbunya icin cok erken daha.Geçen sene buzlugumu ihmal ettim bayağı zorlandım bu sene dikkat ediyorum sizlerede sorayım dedim ona göre alırım
merhaba, barbunya eylule kadar gelir, suan kac tl bilmiyorum ama asil eylule dogru ucuzlar. Suan buzluga atmak icin erken gibi.Kızlar bir şey sorucam size pazarda barbunya gördüm buzluğa aticam da ne zamana kadar gelir pazara haziran sonunu bulur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?