Vermeyelim bence
2 bolum daha izle sen de verem olanlar kervanina katil:)) son 2 bolumden sonra ne yazacaksin merak ediyorumm

Hem altınlarımi bozup hem de hizmet edecek değilim ama :)))
Allah razı olsun eşim o konularda iyidir, fizik tedaviye başladığımdan beri evde herşeyi yapıyor
Maşallah diyelim burada :)
Maşallah maşallah :)
Vermeyelim bence
2 bolum daha izle sen de verem olanlar kervanina katil:)) son 2 bolumden sonra ne yazacaksin merak ediyorumm
Kesinlikle sinir krizine girenler kervanına katılacak bence damla cikolata az kalmış canım

Yeni
120 tl kartimda puanim vardi kendime 2 sandalet aldim.

15tl eczaneye20 tl watsons a 30 tl sapka ve sorta 50 tl de yemeğe odedim

sonucta 115 tl harcadim temizlige bayan geldi eve 150 de ona verdim cok sukur ev isim bitti halılarımda geldi mi yikamadan tamamdir

eylul atindan itibaren 15 gunde çağırmayı dusunuyorum daha cüzi miktara çünkü 1 gunde dip köşe hersey temizlemis kucik ev aletlerini bile sildi.

ayda 1 yogun 1 genel temizlij için anlasacagim

Günaydın kızlar bugün yine erkenciyim uyku tutmadı, acayip enerjik uyandım
T tatlu yaz dönemini atlattıktan sonra ben de ayda bir temizliğe kadın çağırmayı istiyorum. Kışın mesailer yoğun olacak ve artık sağlık durumum ev işini yapmaya çok elverişli değil.
Bir de temiz eve gelmek gibisi yok :)

evet yogun olunca hafta sonu ev isi temizlikten alışveriş yapmaktan daha da yorgun oluyoruz kendine dinlenme valti kalmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…