- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #18.521
amin Allah razı olsunAllah ödeme kolaylığı versin...borç nasılsa biter elinizde eviniz olur
Vermeyelim bence
2 bolum daha izle sen de verem olanlar kervanina katil:)) son 2 bolumden sonra ne yazacaksin merak ediyorumm
Maşallah maşallah :)
Kesinlikle sinir krizine girenler kervanına katılacak bencedamla cikolata az kalmış canım
Ben bu yüzden hiç bir dizi izlemiyorum varsa yoksa belgesel Tlc de...ama her dizinin konusunu biliyorum komşularla buluşunca görüyorum o yetiyor...merak ettiğim yerleri soruyorum...çok sinir bozucu oluyor artık bizim Türk dizileri gerim gerim geriliyorum...yıllar önce IKINCI BAHAR vardı süper bir diziydi bakmadıysanız tavsiye ederim...öyle 100 bölümde degil tadında bitiyorAh hiç sormayın kızlar, sabah sabah başladım yine diziye...yavaş yavas soldan soldan gelmeye başlıyorlar bana:))) ne sinir bozucu diziymiss hakkaten
canım ben de gerçekten seviniyorum gidebileceğimiz için, çok şükür,selam kızlar nasılsınız seçime ve tatile son 3 gün haftaya bugün tatilimin tam ortasında olacağım inşallah :)
K kahvemsi mutluluk tatile gideceğinize çok sevindim canım kesinlikle hakettin :)
bizim şu an hiç birikimimiz kalmadı evden dolayı :)
sadece tatil bütçem var
inşallah az az da olsa evi öderken atmaya çalışacağım kenara
çok şükür bugünümüzede
Ben de pek izlemiyorum Türk dizi.Ben bu yüzden hiç bir dizi izlemiyorum varsa yoksa belgesel Tlc de...ama her dizinin konusunu biliyorum komşularla buluşunca görüyorum o yetiyor...merak ettiğim yerleri soruyorum...çok sinir bozucu oluyor artık bizim Türk dizileri gerim gerim geriliyorum...yıllar önce IKINCI BAHAR vardı süper bir diziydi bakmadıysanız tavsiye ederim...öyle 100 bölümde degil tadında bitiyor
evet canım ya inşallah bakalım hayırlısı hakkımızda gazamız mübarek ola :))canım ben de gerçekten seviniyorum gidebileceğimiz için, çok şükür,
bu yıl her zamankinden çok ihtiyacım var
sen de güzelce yap tatilini ve iyice dinlen dönünce çok işin olacak :)
İkinci bahar ve ekmek teknesi de güzeldi sanki öyle hatırlıyorumBen de pek izlemiyorum Türk dizi.
Yerli Dizi yersiz uzun...
Uzattikca uzatiyorlar. İkinci bahar i izlemedim. Şener Şeni çok beğenirim. Aldım listeme, teşekkür ederim
Tlc de aşırı şişmanlar, istifçiler Vs de denk geliyorum bazen .Ben bu yüzden hiç bir dizi izlemiyorum varsa yoksa belgesel Tlc de...ama her dizinin konusunu biliyorum komşularla buluşunca görüyorum o yetiyor...merak ettiğim yerleri soruyorum...çok sinir bozucu oluyor artık bizim Türk dizileri gerim gerim geriliyorum...yıllar önce IKINCI BAHAR vardı süper bir diziydi bakmadıysanız tavsiye ederim...öyle 100 bölümde degil tadında bitiyor
Canım bence de bu yıl çok hakediyorsun sen tatili :) keyfince olur umarımcanım ben de gerçekten seviniyorum gidebileceğimiz için, çok şükür,
bu yıl her zamankinden çok ihtiyacım var
sen de güzelce yap tatilini ve iyice dinlen dönünce çok işin olacak :)
Merhaba :)Bende altın almak istiyorum kızlar ama evde muhafaza etmek istemyrm ben çok iyi para biriktirdim ev aldık hep oraya gtti 28 bin biriktirmisim eve verdik tabi
Dizi hem bağımlılık yapıyor hem sinir.Ah hiç sormayın kızlar, sabah sabah başladım yine diziye...yavaş yavas soldan soldan gelmeye başlıyorlar bana:))) ne sinir bozucu diziymiss hakkaten
Evet aşırı şişmanları görünce ohh ben bukadar değilim diye kendime övgüler yağdırıp dieti bozuyorum...istifcileri görünce aaa ben temizmişim diyip kendi haline bırakıyorum evi...ama şu kuponcuların alışverişine çok içim gidiyor...Türkiyede kupon yok dimiTlc de aşırı şişmanlar, istifçiler Vs de denk geliyorum bazen .
Şişmanlar resmen iştah kapatmaya birebir.
Aşırı pintileri de izlemiştik buradaki kızlar da hatırlar :)
Kate vardı çöpten yemek toplayıp misafir çağırıyor
Keşke kupon olsaEvet aşırı şişmanları görünce ohh ben bukadar değilim diye kendime övgüler yağdırıp dieti bozuyorum...istifcileri görünce aaa ben temizmişim diyip kendi haline bırakıyorum evi...ama şu kuponcuların alışverişine çok içim gidiyor...Türkiyede kupon yok dimi
Türkiye de şu anda kupon yok diye biliyorum sadece gratisten şu kadar alışverişe sinema bileti ,şu kadar indirimli alışveriş gibi şeyler oluyor bazenEvet aşırı şişmanları görünce ohh ben bukadar değilim diye kendime övgüler yağdırıp dieti bozuyorum...istifcileri görünce aaa ben temizmişim diyip kendi haline bırakıyorum evi...ama şu kuponcuların alışverişine çok içim gidiyor...Türkiyede kupon yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?