Bende altın almak istiyorum kızlar ama evde muhafaza etmek istemyrm ben çok iyi para biriktirdim ev aldık hep oraya gtti 28 bin biriktirmisim eve verdik tabi
Bankadan alabilrsiniz hatta o daha iyi çünkü bir gram değil yarım gramda alabilirsin...bide int bankacılığıyla telfefona uygulama indir hemen alım satımı evden halledersiniz

Hiç denk gelmedim bende.
@zeyneprer de en on 14 mayısta giriş yapmış onu da merak ediyorum umarım herşey yolundadır .
bende merak ediyorum eşi ya da sagligiylq ilgili bir sorun mu oldu diye aklımdan geciyor
insanoglunun aklindan da boyle zamamda hep olumsuz seyler geciyor

Kızlar bende bugu n bebeğin beyazlarını yıkadım. Dün çok sancim olunca doğacak diye korktum çünkü.
Baya yorgunum. Minik minik giysi parçaları var şuan balkonumda
Allah sag salim kucagima almayada nasip etsin

Renkliler de yıkanacak.
Utu için bir arkadaş ya da komşu çağırırım.

430 lira biriktirmisim bugu n saydım .
Banka hesabıma atarsam altın alcam

karamelli_turta dövmeyi çok cool buluyor ve hoşuma gidiyor.
Bizim bunu yapan bir arkadaşımız var
Denk gelince ben geçici yaptırıyorum ona.
neredeyse tüm çevremiz kalici yaptırdı ama benim canım biraz tatlı ve ilerde sıkılırsam düşüncesiyle pek sıcak bakmıyorum.
Bir de hastalık gibi küçük bir böcek yaptiriyorsun sonra bir bakıyorsun vücudun yarisi dövme:)

Bende dövmeyi çok beğeniyorum ama karşıdan :) acısından korktuğum için hiç niyetine girmedim.
Bu akşam görüştük ve eşim anlaştı yarın yapılacak :) bende çok beğendiğimi ama acısından dolayı cesaret edemediğimi belirttim.
Bakalım eşim yaptırsın da onun durumuna göre bende işaret parmağımdan başlayabilirim :)
Bir sonraki randevuda koluna ismimi yazdıracakmış ayy çok hoşuma gitti itiraf ediyorum

Canım her fırsatta kendini dinlendir çok yoruluyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…