canım ben kitaplara yönelmeden önce kendimi hazır hissetmiyorsam biraz yabancı dizi film vs izliyorum. sonra otobüste durakta kitap okuyorum ya da iş yerinde işten vakit bulabilirsem :) yeter ki iste hem ikizler hem terazi ikisi de kendini geliştirmeyi seven ve tuttuğunu alan tiplerdir. ben güveniyorum sana

insan bazen hiç istemese bile kendini böyle şeylerin içinde bulabiliyor karşı taraftan kaynaklı çok iyi anlıyorum. ben de gerektiğinde çıkarıyorum silahlarımı.ama genel olarak silahsız olmak erkeğin koruma güdüsünü ortaya çıkarıyor ve silahsızlanmak da silahlanmak kadar tehlikeli olabiliyor
bizim varlar ve eşimin tüm psikolojisini dolayısıyla bizi etkiliyorlar olmamaları da (tövbe yarabbim) iyi bir yandan. ben de eşime psikolojik destek veriyorum her seferinde nereye kadar devam eder bilemiyorum..

sürekli böyleysen başlangıç olabilir. ben o konuda rahatım da mesela temizlikten sonraki gün yerlerde ayak izi vs görmeye tahammül edemiyorum her gün viledayla geçesim geliyor üstünden

sürekli böyleysen başlangıç olabilir. ben o konuda rahatım da mesela temizlikten sonraki gün yerlerde ayak izi vs görmeye tahammül edemiyorum her gün viledayla geçesim geliyor üstünden
Yok canım sürekli değilim
Evde olsam yüksek ihtimal olurum ama vakit yok :)
Ben temizlik ve hijyen konusunda biraz hassasim sadece. Ev temiz olsun, deterjan koksun misss gibi çok severim.

Yok canım sürekli değilim
Evde olsam yüksek ihtimal olurum ama vakit yok :)
Ben temizlik ve hijyen konusunda biraz hassasim sadece. Ev temiz olsun, deterjan koksun misss gibi çok severim.
ay ben evde olsam film dizi kitap kendimi kaybederim evi pek bilemiyorum :))
çalışmak bana bu noktada iyi geliyor evi temiz tutmak zorundayım. yoksa evde olsam eşim işten gelmeden 1-2 saat önce toplarlar yemek yapardım bir de galiba

o paraya ihtiyacın yoksa kalsın bir kenarda unut hatta üzerine peyderpey altın alarak ortalamanı da düşürebilirsin.. ülkemizdeki belirsizliklerden dolayı üzgünüm ama yine artacağını düşünüyorum ben bu rakamların.ytd

Ben dun evi sildim supurdum bugun sabah yerden küpür sac topluyorum esimde bana guluyo :)) 1 gun bari temiz kalsalar gam yemicem ya

Son düzenleme:
o paraya ihtiyacım yok sadece eşimin dilinden kurtulmam lazım
bi sonraki ay bi miktar daha altın alayım o zaman
bende yükselir diyorum ama eşim altını alırken de öyle diyordun diyor

:) 80 metrekare canim.
Bir balkonum var. 350 kusurdu ama Emlakçı olayı vardı içinden mi verdik ayrı mı onu net hatırlamadim simdi
Krediyi 225 çektik ama onu hiç unutmam :)
ya kıyamam sana :)
benim şu an ev aldığım yer eskiden bataklık falanmış sanırım
ankaraya az çok biliyosanız eskiden çukurambarda öyleymiş şimdi pahalılıktan yaklaşılmıyor :)
değerlenirmiki ya bana şu an imkansız geliyor ama
gerçi ev şimdiden 280 bin
ah ben nerelere gidem
benim nereme 280 binlik ev

o paraya ihtiyacım yok sadece eşimin dilinden kurtulmam lazım
bi sonraki ay bi miktar daha altın alayım o zaman
bende yükselir diyorum ama eşim altını alırken de öyle diyordun diyor
eşler böyle konularda engel oluyor gerçekten :) eşimle biz de aynıyız ne oldu senin altın ne oldu senin dolar vs sen öyle yap bence.acil ihtiyacın yoksa sıkıntı yok.

Tatile giderken kendi çarşaf ve havllularini götürmek mantıksız mi kızlar ya
Az sonra eşimi bogacagim da
Ben yıllardır böyleyim sanki ilk kez tatile gideceğiz gibi başımda dir dir

adam haklı ay biraz rahat ol
ama götürürsende saygı duyarım :)
ama ben götürmedim hiç ya
keyfine bak ne yük ediyosun kendine

ben götürürüm mutlaka. şampuan bile götürürm küçük bir şişede oradaki şampuanları sevmediğim için.

eşler böyle konularda engel oluyor gerçekten :) eşimle biz de aynıyız ne oldu senin altın ne oldu senin dolar vs sen öyle yap bence.acil ihtiyacın yoksa sıkıntı yok.
yok canım benle sırf dalga geçmek için yapıyor. beklemede kalayım en iyisi. ağustos ayına da bi miktar alır ortalamamı düşürürüm napim. saol canım

şampuan saç kremi götürürüm ama çarşaf falan götüremem valla tatil yapmaya gidion keyfini sür boşver bence. ama götüren gerçekten çok insan var ama asla o kadar ayrıntı düşünemem ya

Yani kızlar ben en lüks otele giderken bile havlu, çarşaf mutlaka götürüyorum rahat ediyorum çünkü. Kaldı ki bu seferki tatil apart olacak ben küçük çapta evi götürüyorum malesef kötü bir huy ama temizliğinden emin olmadığım hicbirseyi kullanamıyorum
Çarşaf, havlu, şampuan, duş jeli, kahve makinası ve fincanlarımi koydum. Onun dışındaki ortak şeyleri oradan plastik alacağım.

lindalinda sen kocana takilma ihtiyacın da yok madem nasıl geliyorsa içinden öyle yap.
Ben epey zaman önce koin piyasasına daldım. İlk başlarda biraz da kazandım ama şu an anaparam bile dörtte bir kaldı. Sürekli espiri yapar eşim bazen ciddi sorar falan ama ben beklemedeyim. O para şu an olsa bile bir derdime derman olmaz onun için sabır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…