- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #19.381
canım ben kitaplara yönelmeden önce kendimi hazır hissetmiyorsam biraz yabancı dizi film vs izliyorum. sonra otobüste durakta kitap okuyorum ya da iş yerinde işten vakit bulabilirsem :) yeter ki iste hem ikizler hem terazi ikisi de kendini geliştirmeyi seven ve tuttuğunu alan tiplerdir. ben güveniyorum sanaCok guzel yazmissin canim
Hepimizin ihtiyaci var bence manevi yanimizi gelistirmeye
Biraksalar bende calisacagim ama hayat cok zor ya insanin kendine ayirabilecegi vakit o kadar kisitliki veyada hepsi bahane bunlarin kendimize usengeclikten vakit ayirmiyoruz yani ben oyleyim
Kafam bazi konularda o kadar karisikki boyle dokunsaniz aglayacak durumdayim
insan bazen hiç istemese bile kendini böyle şeylerin içinde bulabiliyor karşı taraftan kaynaklı çok iyi anlıyorum. ben de gerektiğinde çıkarıyorum silahlarımı.ama genel olarak silahsız olmak erkeğin koruma güdüsünü ortaya çıkarıyor ve silahsızlanmak da silahlanmak kadar tehlikeli olabiliyorBen uzumun değil çekirdeğini ayıklamak şarap ya da hoşaf yapmak konusunda çok iddialıyim
Hoş bir durum değil sebep olanlar utansın orası ayrı tabi
Kafam çok pis çalışır bu konuya ama içimi bozmama taraftarıyim
Çok şükür Rabbime ki hiçbiri yok artık ve ben birşey yapmak zorunda kalmadim
Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin
sürekli böyleysen başlangıç olabilir. ben o konuda rahatım da mesela temizlikten sonraki gün yerlerde ayak izi vs görmeye tahammül edemiyorum her gün viledayla geçesim geliyor üstündenKızlar ben de obsesif kompusus bozukluğu var sanırım, en azından eşim öyle söylüyor ve düşününce galiba biraz haklı
Evdeyken sürekli temizlik yapma gereği duyuyorum. Dün bütün evi temizledim kahvaltıdan sonra yine temizlik yaptım adam isyanlarda ama naaapiym toz görmek istemiyorum. Etrafta devam eden inşaatlar var cam açılınca her yer toz açmadan da olmuyor tabi.
:) 80 metrekare canim.cnm senin evin kaç metrekare toplamda ne kadara almıştın unutkan kafam :)
Yok canım sürekli değilimsürekli böyleysen başlangıç olabilir. ben o konuda rahatım da mesela temizlikten sonraki gün yerlerde ayak izi vs görmeye tahammül edemiyorum her gün viledayla geçesim geliyor üstünden
Benim temmuz 2 gram canım, ekler misinTemmuz ayı birikim listesi ;
1. K kahvemsi mutluluk =
2. @mornergis=
3.karamelli_turta =1 ata altın
4. @zelalke =
5. @morceket =
6. @Bensendetutuklukaldim =
7. @Saglikliyasamgunlugumm=
8. @Suveybe13 =
9. @limonlutarcinlikek =
10. @Estella- =
11. @tatlu =
12. @p_ritha =
13. @dilek bolu =
14. @-Pandora- =
15. @iyiniyetli =
16. @muhendiseylul =
17. @dilek bolu =
18. @DRNNFRYSMN =
19. @Kostebekpasta =
ay ben evde olsam film dizi kitap kendimi kaybederim evi pek bilemiyorum :))Yok canım sürekli değilim
Evde olsam yüksek ihtimal olurum ama vakit yok :)
Ben temizlik ve hijyen konusunda biraz hassasim sadece. Ev temiz olsun, deterjan koksun misss gibi çok severim.
o paraya ihtiyacın yoksa kalsın bir kenarda unut hatta üzerine peyderpey altın alarak ortalamanı da düşürebilirsin.. ülkemizdeki belirsizliklerden dolayı üzgünüm ama yine artacağını düşünüyorum ben bu rakamların.ytdkızlarrr
altından 849 tl zarardaymışım ay elimde kaldı resmen napsam acaba ya
bi daha ki ay bi 6 bin lik altın mı alıp ortalamayı düşürsem azıcık acaba
bi el atın sevabına.
eşimde dalga geçip duruyor hani al sat yapacaktın noldu diye
Ben dun evi sildim supurdum bugun sabah yerden küpür sac topluyorum esimde bana guluyo :)) 1 gun bari temiz kalsalar gam yemicem yaKızlar ben de obsesif kompusus bozukluğu var sanırım, en azından eşim öyle söylüyor ve düşününce galiba biraz haklı
Evdeyken sürekli temizlik yapma gereği duyuyorum. Dün bütün evi temizledim kahvaltıdan sonra yine temizlik yaptım adam isyanlarda ama naaapiym toz görmek istemiyorum. Etrafta devam eden inşaatlar var cam açılınca her yer toz açmadan da olmuyor tabi.
o paraya ihtiyacım yok sadece eşimin dilinden kurtulmam lazımo paraya ihtiyacın yoksa kalsın bir kenarda unut hatta üzerine peyderpey altın alarak ortalamanı da düşürebilirsin.. ülkemizdeki belirsizliklerden dolayı üzgünüm ama yine artacağını düşünüyorum ben bu rakamların.ytd
ya kıyamam sana :):) 80 metrekare canim.
Bir balkonum var. 350 kusurdu ama Emlakçı olayı vardı içinden mi verdik ayrı mı onu net hatırlamadim simdi
Krediyi 225 çektik ama onu hiç unutmam :)
eşler böyle konularda engel oluyor gerçekten :) eşimle biz de aynıyız ne oldu senin altın ne oldu senin dolar vso paraya ihtiyacım yok sadece eşimin dilinden kurtulmam lazım
bi sonraki ay bi miktar daha altın alayım o zaman
bende yükselir diyorum ama eşim altını alırken de öyle diyordun diyor
Tatile giderken kendi çarşaf ve havllularini götürmek mantıksız mi kızlar ya
Az sonra eşimi bogacagim da
Ben yıllardır böyleyim sanki ilk kez tatile gideceğiz gibi başımda dir dir
ben götürürüm mutlaka. şampuan bile götürürm küçük bir şişede oradaki şampuanları sevmediğim için.Tatile giderken kendi çarşaf ve havllularini götürmek mantıksız mi kızlar ya
yok canım benle sırf dalga geçmek için yapıyor. beklemede kalayım en iyisi. ağustos ayına da bi miktar alır ortalamamı düşürürüm napim. saol canımeşler böyle konularda engel oluyor gerçekten :) eşimle biz de aynıyız ne oldu senin altın ne oldu senin dolar vssen öyle yap bence.acil ihtiyacın yoksa sıkıntı yok.
şampuan saç kremi götürürüm ama çarşaf falan götüremem valla tatil yapmaya gidion keyfini sür boşver bence. ama götüren gerçekten çok insan var ama asla o kadar ayrıntı düşünemem yaTatile giderken kendi çarşaf ve havllularini götürmek mantıksız mi kızlar ya
şampuanla duş jelimi götürdüm bak :)ben götürürüm mutlaka. şampuan bile götürürm küçük bir şişede oradaki şampuanları sevmediğim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?