- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #19.421
Yazın bu aylarda genelde yılın diğer aylarına göre cok daha düşük oluyor ama sonbahar kışa dogru yükseliş başlıyor gecmiş yılların grafiklerine bakabilirsin iki yıldır takip ediyorum böyle oluyoryok canım benle sırf dalga geçmek için yapıyor. beklemede kalayım en iyisi. ağustos ayına da bi miktar alır ortalamamı düşürürüm napim. saol canım
aynısını aksam ben hesapladım kafalarımız zehir4.54 tü saat 3-4 gibi baktığımda şimdi 4.73... tam 19 kuruş kar 1 dolarda. 10 dolarda 1.9 lira 100 dolarda 19 tl
canııım, geldim, geldim...Kokoş piremmmmseees çağırınca geliyorsun diye yazdım ama gelmedin nerelerdesindamla cikolata
Sağol canım, evden ciktikK kahvemsi mutluluk yola cıktınızmı canım Allah yolunuzu acık etsın ıyı tatıller
Birkaç kelimede olsa yazacaksın buraya, o kadar:)canııım, geldim, geldim...
tatile gidiyormuşsunnnn, çoook sevindimmm...iyi eğlenceler olsun, çok güzel vakit geçirin inşallah
herkese günaydın :)))
bu ara birikimden eser yok benim cephemde.
inanılmaz açılmış durumdayız.yaz geldi böyle oldu.gezelim tozalım, dışarıda yiyip içelim derken ipin ucu kaçtı bende.
ayrıca eve giren 2. araç gerçekten ciddi masrafmış, onu görmüş oldum. bu ay 1000 tl benim araba için masraf ödedim. vizesi gelmişti, egzoz emisyondan geçmedi araba, sanayiye girdi. vizesi, bakımı, vergisi derken bin tl uçtu gitti...
malum yaz. buralar sıcaktan kavruluyor. tüm gün ve gece klima ile yaşıyoruz.elektrik faturasını korkarak bekliyorum.
her gün en az 2 makine çamaşır yıkanıyor...faturalar aldı başını gitti...
sanırım eylül sonuna kadar ancak toparlayacağım bütçeyi.
birikime dokunmuyorum çok şükür ama aylar elele başbaşa geçiyor.
bir yerden bir miktar alacağım var, almıyorum biriksin diye bekliyorum. onu birikimden sayıyorum artık.alsam anında harcanacak, biliyorum.
her şey çok pahalı. markete gitmeye korkar oldum...
bol bol tadını çıkart lütfen bizler için de keyifli tatiller canımBirkaç kelimede olsa yazacaksın buraya, o kadar:)
Tatil biraz doğaçlama biraz bütçeyi zorlayarak fazlasıyla azim ve istekle olacak ama öylede yok böylede yok diyerek çıktık yola. İhtiyaç mi istek mi wallllllla çok ihtiyaç :)
Yaz dönemi genelde herkesin bütçenin sastigi dönem geçmeden de olmuyor
Birlikte toplarız canım
Sabah erken kalktık yola çıkmadan yine hesap kitap:)) Biz de eylül bitene kadar idare yöntemiyle gecinecegiz çok net. Şimdi de sineklik masrafı çıktı. Evin arka cephe ağaçlık alana bakıyor, doğa manzarası:) üç gündür sivrisinekler yüzünden haşlanmış vaziyetteyiz cam açmadan da yapılmıyor. İlaç falan hiç fayda etmiyor.
tamam canım yazarımBirkaç kelimede olsa yazacaksın buraya, o kadar:)
Tatil biraz doğaçlama biraz bütçeyi zorlayarak fazlasıyla azim ve istekle olacak ama öylede yok böylede yok diyerek çıktık yola. İhtiyaç mi istek mi wallllllla çok ihtiyaç :)
Birlikte toplarız canım
Sabah erken kalktık yola çıkmadan yine hesap kitap:)) Biz de eylül bitene kadar idare yöntemiyle gecinecegiz çok net. Şimdi de sineklik masrafı çıktı. Evin arka cephe ağaçlık alana bakıyor, doğa manzarası:) üç gündür sivrisinekler yüzünden haşlanmış vaziyetteyiz cam açmadan da yapılmıyor. İlaç falan hiç fayda etmiyor.
canım tekzende yapıştırmalı sineklikler var istediğin zaman çıkarıp takabiliyorsun bi bak istersen. bende almayı düşünüyorum iki camım için.Birkaç kelimede olsa yazacaksın buraya, o kadar:)
Birlikte toplarız canım
Günaydın canım benim :)canııım, geldim, geldim...
tatile gidiyormuşsunnnn, çoook sevindimmm...iyi eğlenceler olsun, çok güzel vakit geçirin inşallah
herkese günaydın :)))
bu ara birikimden eser yok benim cephemde.
inanılmaz açılmış durumdayız.yaz geldi böyle oldu.gezelim tozalım, dışarıda yiyip içelim derken ipin ucu kaçtı bende.
ayrıca eve giren 2. araç gerçekten ciddi masrafmış, onu görmüş oldum. bu ay 1000 tl benim araba için masraf ödedim. vizesi gelmişti, egzoz emisyondan geçmedi araba, sanayiye girdi. vizesi, bakımı, vergisi derken bin tl uçtu gitti...
malum yaz. buralar sıcaktan kavruluyor. tüm gün ve gece klima ile yaşıyoruz.elektrik faturasını korkarak bekliyorum.
her gün en az 2 makine çamaşır yıkanıyor...faturalar aldı başını gitti...
sanırım eylül sonuna kadar ancak toparlayacağım bütçeyi.
birikime dokunmuyorum çok şükür ama aylar elele başbaşa geçiyor.
bir yerden bir miktar alacağım var, almıyorum biriksin diye bekliyorum. onu birikimden sayıyorum artık.alsam anında harcanacak, biliyorum.
her şey çok pahalı. markete gitmeye korkar oldum...
ben de özlüyorum canım sizleri.Günaydın canım benim :)
Neden gelmiyorsun kuzu valla K kahvemsi mutluluk haklı iki satır yaz bari merak ediyoruz özlüyoruz seni .
Araç masraf maalesef öyle oluyor sonbaharda toparlarsınız canım.
İsteyip niyetine giriyorsan olur o iş :)ben de özlüyorum canım sizleri.
araba masraf ama bir o kadar da kolaylık be kuzum. iyice alıştım ben de artık.
inşallah toparlarız. aralık ayına ciddi ciddi yatırımlık daire niyetine girdim. bu bütçe ile nasıl olacak bilmiyorum ama istiyorum.ben isteyeyim de, Allah verir belki :))))) daire fiyatları ufak ufak düşmeye başladı. hangi şehirde olduğu farketmeksizin almak istiyorum, sürekli takipteyim. krediler çok yükseldi, evler çok birikti, stok çok fazla... bir çok inşaat şirketinin battığı geliyor kulağımıza. maalesef ekonomik kriz yeni yeni patlak veriyor gibi... bu arada bi ufak daire alabilirsem ne mutlu bana.(ytd)
inşallah kuzum yaa. valla şuanki duruma bakarak zor gibi ama bazı planlarım var, gerçekleşirse başarabilirim gibi. bakalım artık kısmet.İsteyip niyetine giriyorsan olur o iş :)
Sen bu bütçeyi kurtarıp üstüne daireni de alırsın canım inş .:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?