- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #19.401
Ben hiç bilmiyorum oraları İstanbul'dayım canimya kıyamam sana :)
benim şu an ev aldığım yer eskiden bataklık falanmış sanırım
ankaraya az çok biliyosanız eskiden çukurambarda öyleymiş şimdi pahalılıktan yaklaşılmıyor :)
değerlenirmiki ya bana şu an imkansız geliyor ama
gerçi ev şimdiden 280 bin
ah ben nerelere gidem
benim nereme 280 binlik ev
Acil ihtiyacin yoksa altin alip ortalamayi dusurebilirsin... ama kenarda birazda nakitim dursun istersen 4 bine altin alip 2 bini nakit kalabilirkızlarrr
altından 849 tl zarardaymışım ay elimde kaldı resmen napsam acaba ya
bi daha ki ay bi 6 bin lik altın mı alıp ortalamayı düşürsem azıcık acaba
bi el atın sevabına.
eşimde dalga geçip duruyor hani al sat yapacaktın noldu diye
gunaydın canım tatil haberını duydum cok mutlu oldum her sey gönlünceolur ınsAllahGünaydın kızlar hepimize iyi haftalar
Miskinlik yaptım bugün, yeni kalktım
Kahvaltıdan sonra evi toplayıp valiz ve kişisel bakım olaylarına geçerimazicik evde olmanın keyfini sureyim bugun
Sağol canım, azimle tatili yapicaz inşallah :)gunaydın canım tatil haberını duydum cok mutlu oldum her sey gönlünceolur ınsAllah
bu aradakaramelli_turta esıne ben de burdan beri kızdım madem kp nin arabası var maddı durumları da var alsın esını gıtsın tatıle,durumları olmaz heves ederler vs bı derece anlarım ama bu ck sacma. bnce gıtmelisin tatıle
Kp ile gitmez onlar hiç. Görümce ile gider benim kv. bende sinir olmuş vaziyetteyim bakalım ne yapacağızgunaydın canım tatil haberını duydum cok mutlu oldum her sey gönlünceolur ınsAllah
bu aradakaramelli_turta esıne ben de burdan beri kızdım madem kp nin arabası var maddı durumları da var alsın esını gıtsın tatıle,durumları olmaz heves ederler vs bı derece anlarım ama bu ck sacma. bnce gıtmelisin tatıle
Benim kv tatil yapalım birlikte dediBen uzumun değil çekirdeğini ayıklamak şarap ya da hoşaf yapmak konusunda çok iddialıyim
Hoş bir durum değil sebep olanlar utansın orası ayrı tabi
Kafam çok pis çalışır bu konuya ama içimi bozmama taraftarıyim
Çok şükür Rabbime ki hiçbiri yok artık ve ben birşey yapmak zorunda kalmadim
Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin
Evde olunca öyle oluyor canım geçicidir buKızlar ben de obsesif kompusus bozukluğu var sanırım, en azından eşim öyle söylüyor ve düşününce galiba biraz haklı
Evdeyken sürekli temizlik yapma gereği duyuyorum. Dün bütün evi temizledim kahvaltıdan sonra yine temizlik yaptım adam isyanlarda ama naaapiym toz görmek istemiyorum. Etrafta devam eden inşaatlar var cam açılınca her yer toz açmadan da olmuyor tabi.
Valla kuzum hiç girmeyeyim o konulara rabbim içimi biliyor ya hep anne kız gibi olalım gorumceyle kardeş arkadaş gibi olalım isterdim ama karşı tarafın istekleri bu yönde değilse yapacak şey uzak durmakBenim kv tatil yapalım birlikte dedi
Kızlarım oha falan dediler.
Borç para istemek geldi aklıma bugün vermez zaten
Bu sayede uzak durur mu acaba
Ya da verirse mal sahibi olurum
Nasıl ayiklarim
Şimdiden iyi yolculuklar iyi tatiller canımKaramelli kusura bakma azicik yoklama aldım topikte
Kızlar ben hazırım en son manikür ve pedikür işlerini de tamamlayıp son hazirliklarimi bitirdim.
Hayırlısı ile yarın sabah yolcuyum.
Kızgın kumlardan serin sulara kalp kalp kalp ben :)
Teşekkür ederim canımŞimdiden iyi yolculuklar iyi tatiller canım
Aiyh canım tatilci arkadaşım ne güzel hazırsın kızgın kumlardan serin sulara :)Karamelli kusura bakma azicik yoklama aldım topikte
Kızlar ben hazırım en son manikür ve pedikür işlerini de tamamlayıp son hazirliklarimi bitirdim.
Hayırlısı ile yarın sabah yolcuyum.
Kızgın kumlardan serin sulara kalp kalp kalp ben :)
Benimki geçen yıl küçük oğluma demiş şu an 6 yaşında.Benim kv tatil yapalım birlikte dedi
Kızlarım oha falan dediler.
Borç para istemek geldi aklıma bugün vermez zaten
Bu sayede uzak durur mu acaba
Ya da verirse mal sahibi olurum
Nasıl ayiklarim
Bende şampuan, duş jeli Vs mutlaka yanıma alırım . Ama çarşaf ,havlu hiç götürmedim.Tatile giderken kendi çarşaf ve havllularini götürmek mantıksız mi kızlar ya
Az sonra eşimi bogacagim da
Ben yıllardır böyleyim sanki ilk kez tatile gideceğiz gibi başımda dir dir
Benim valizi şu an gören kesin taşınıyor der ama ben kendi düzenimin dışında ve başkalarının kullandığı eşyalar ile rahat edemiyorumBende şampuan, duş jeli Vs mutlaka yanıma alırım . Ama çarşaf ,havlu hiç götürmedim.
4.54 tü saat 3-4 gibi baktığımda şimdi 4.73... tam 19 kuruş kar 1 dolarda. 10 dolarda 1.9 lira 100 dolarda 19 tlkızlar bugun guya doların bı ay ıcındeki en dusuk halı dedıler kabıne acıklandı rahatlar dedık nolmus oyle ucmus rakamlar yaa
Bensendetutuklukaldim aklıma sen geldn canım almayı dusunuyodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?