Ben hiç bilmiyorum oraları İstanbul'dayım canim
Hem niye 280binlik ev benim neyime diyorsun kız, sen saraylarda yasasan az kalır, neyimiz eksik:)
Dün eşimle konuşuyoruz aynı şeyi sana da söylüyorum.
Bizim alt kat satılık ve epeydir satılmadı. Fiyatı 360 bin TL. Mutfağı benimkinden epey küçük, balkon yapmışlar o payı. geri kalan herşey aynı benim evle.
Eşim diyor ki bizim ev zamanında daha yüksekten satılığa çıkmış kimse almamış, fiyatı düşünce biz aldık.
Mesela ben ev baksam alırım alt kat da olsa, bu fiyata alırdım bu bölge için çok uygun ama. Bir suru insan bakiyor niye hala satılmadı bir iş var bunda bence diyor.
Bu durumda bizim ev de ederinden düşük satıldığına göre değer kaybetmiş oluyor aslında bakınca diyor.
Önce sakince dinledim, her düşündüğüne kendimce cevap verdim.
Evet ev satılmadı çünkü mutfak gerçekten küçük ve alternatif çok var bölgede ayrıca kredi faizleri ciddi yüksek ve mal sahibi hiç pazarlık yapmıyor. Kalsın metro açılınca satarım diyor.
Ama aklım net değil diyor yarın bir gün bu evi satsak nasıl olur onu hesap ediyorum diyor.
Bak dedim sol tarafimdasin elimin tersiyle ağzına vururum. Üç ay önce yandım yandım ev ariyorduk, bodrum katlara bile baktık ki sadece evimiz olsun istedik. Evimiz güzel istediğimiz gibi, ferah, her yerden güneş alıyor, düzgün bir mahalle Kira ödemiyoruz borç bitince en kötü ihtimal bize maliyetine satarız oturduğumuz da yanımıza kar kalır amacın ne dedim.

Acil ihtiyacin yoksa altin alip ortalamayi dusurebilirsin... ama kenarda birazda nakitim dursun istersen 4 bine altin alip 2 bini nakit kalabilir

Günaydın kızlar hepimize iyi haftalar
Miskinlik yaptım bugün, yeni kalktım
Kahvaltıdan sonra evi toplayıp valiz ve kişisel bakım olaylarına geçerimazicik evde olmanın keyfini sureyim bugun
gunaydın canım tatil haberını duydum cok mutlu oldum her sey gönlünceolur ınsAllah
bu arada karamelli_turta esıne ben de burdan beri kızdım madem kp nin arabası var maddı durumları da var alsın esını gıtsın tatıle,durumları olmaz heves ederler vs bı derece anlarım ama bu ck sacma. bnce gıtmelisin tatıle

Sağol canım, azimle tatili yapicaz inşallah :)

Kp ile gitmez onlar hiç. Görümce ile gider benim kv. bende sinir olmuş vaziyetteyim bakalım ne yapacağız

Benim kv tatil yapalım birlikte dedi
Kızlarım oha falan dediler.
Borç para istemek geldi aklıma bugün vermez zaten
Bu sayede uzak durur mu acaba
Ya da verirse mal sahibi olurum
Nasıl ayiklarim

Evde olunca öyle oluyor canım geçicidir bu

Nasıl ayiklarim
Valla kuzum hiç girmeyeyim o konulara rabbim içimi biliyor ya hep anne kız gibi olalım gorumceyle kardeş arkadaş gibi olalım isterdim ama karşı tarafın istekleri bu yönde değilse yapacak şey uzak durmak
Ben şahsen kimseden borç almaya da vermeye de sıcak bakmam
Acil bir durum değilse tabi
Bu tarz insanlara da mesafeli olmayı tercih ederim, iyi bir yöntem olabilir :)

Aiyh canım tatilci arkadaşım ne güzel hazırsın kızgın kumlardan serin sulara :)
İyi bir tatil olsun inş. Güzel anılar biriktir. .

Nasıl ayiklarim
Benimki geçen yıl küçük oğluma demiş şu an 6 yaşında.
Oğlum da demişki arabada sana yer yok annem ile babam öne oturuyor, abim ile ben arkaya
Kadın illa terslenmeyi istiyor he.

Tatile giderken kendi çarşaf ve havllularini götürmek mantıksız mi kızlar ya
Az sonra eşimi bogacagim da
Ben yıllardır böyleyim sanki ilk kez tatile gideceğiz gibi başımda dir dir
Bende şampuan, duş jeli Vs mutlaka yanıma alırım . Ama çarşaf ,havlu hiç götürmedim.

Bende şampuan, duş jeli Vs mutlaka yanıma alırım . Ama çarşaf ,havlu hiç götürmedim.
Benim valizi şu an gören kesin taşınıyor der ama ben kendi düzenimin dışında ve başkalarının kullandığı eşyalar ile rahat edemiyorum
Biliyorum çok normal bir durum değil ama yapabileceğim birşey yok

kızlar bugun guya doların bı ay ıcındeki en dusuk halı dedıler kabıne acıklandı rahatlar dedık nolmus oyle ucmus rakamlar yaa
Bensendetutuklukaldim aklıma sen geldn canım almayı dusunuyodun
4.54 tü saat 3-4 gibi baktığımda şimdi 4.73... tam 19 kuruş kar 1 dolarda. 10 dolarda 1.9 lira 100 dolarda 19 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…