• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:işsiz: az önce çalıştığım birimde arkadaş aradi.:hasta: 10 kişilik gün grubu kurmuşlar.. sen katılırsın diye 10.kişi seni yazdık dedi..:63: ben güne karşıyım.. güne girmiyom dedim:KK11: tövbe tövbe...ya ben rahat birikim ve borç yapan insanım ..her ay ayırdığım limit belli:sinirli: sosyalleşme olacakmış benim için.. :KK17: sanki asosyalim de..pufff
Banada komşular sene başında demişti gün yapalım diye bende gram altın olsun dedim...ekim bana geliyor...şimdi tekrar yapalım diyorlar yapsammı yapmasammı bilmiyorum... onuda yapmazsam ben asosyaleşeceğim:mad:

Güne girmekle sosyal mi olunuyormuş,
Yemeli içmeli oturmalı günleri hiç sevmiyorum ben, kırk yılda bir biri cagirirsa kısır, börek yiyip dedikodu dinlemeye giderim ama her ay her ay daralırim ben.
Yıllardır günlere girerim çoğunu tanımadım bile, para gönderirdim onlar da bana gönderirdi. Son yıllarda iş arkadaşlarıyla yapıyoruz para hesaptan hesaba havale :) en temizi bu bence

Güne girmekle sosyal mi olunuyormuş,
Yemeli içmeli oturmalı günleri hiç sevmiyorum ben, kırk yılda bir biri cagirirsa kısır, börek yiyip dedikodu dinlemeye giderim ama her ay her ay daralırim ben.
Yıllardır günlere girerim çoğunu tanımadım bile, para gönderirdim onlar da bana gönderirdi. Son yıllarda iş arkadaşlarıyla yapıyoruz para hesaptan hesaba havale :) en temizi bu bence
Yok biz dışarı çıkıyoruz o yüzden dedim evde bende sevmem

Bizde de sadece para dönüyor, birçoğunu tanımıyorum :D
Bende iki tane günde varım. Biri 15 Ekim son, kasımda tekrar başlayacakmış ama ben ona girmeyeceğim çünkü son girdiğim günden altın almayı planladığım için zarar ettim . Her defasında da bana ilk sıralarda verilmesini istemek de tuhaf geliyor.

Amaaa;
Kasımdan itibaren gün devam ediyormuş gibi her ay 200 tl ayıracağım bu da tek kişilik gün olacak :KK66:
Diğeri martta bitiyor o da ayda, 200 tl ve Aralık'ta alacağım ben :KK43: oradaki paradan çok zarar ettim. Tabiki toplu paradan zarar olmaz ama.. O da bittikten sonra ayda 400 tl ekstra birikim olması hedefim :KK66:

T tatlu cnm teşekkür ederim. Kısa hazırlığın yanında bir de şu ekonomik kriz dolayısıyla çok yoğun geçti. Koştur koştur kantine al al şunu da alayım bunu da alayım. Alırken üzülüyorum böyle değişik bir psikolojideyim. Krize ayak uydurmaya çalışıyoruz.
Canim eşim konserve yaparken yardımcı olur. Oğlus arada bulaşık makinasını yerleştirmeye yardim eder. Odasını toplatirim becerebileceklerini yapar. Kızıma kendi odasını toplayıp temizlettim. Bazen çok az ütü veririm. Eşim kendi utulerini yapar. Yetistiremezsem sinirli oluyorum içimden canavar çıkıyor resmen.
ayni ben canim yetisteremezsem cok yorulutsam patliyom resmen beni en cok yoran her gun yemek yapmak ve derin temizlik

Herkese merhaba evin görünen yerlerini üstün körü süpürdüm misafir banyosunu ıslak banyo bezleri ile sildim
Çikolatalı fındıklı kek, kısır, zeytinyağlı fasulye,Elmalı turta, mısır haşladım (programa uymadım kumpir yapmadım)
Misafirleri bekliyorum 4. Tur makinede çamaşır yıkıyorum yarın beni ütüm bekler.
Eline sağlık canım afiyet olsun Zaten çok fazla çeşit yapmışsın kumpirde olmayı ararsın canım

Mutlu pazarlar kızlar.
Ben yine duramadım markete gittim. Biraz daha stok yapmam gerekiyordu. Bu son artik. Yani öyle olmasını umuyorum. Bazı paketleri açınca kilerdekiler yeterli gelmedi gözüme. O yüzden bugün de;
2,5 kg kırmızı mercimek
2,5 kg bulgur
2,5 kg pirinç
12 adet makarna
5 kg şeker
5 kg un
1 kg kuru fasulye
Büyük boy koteks
30 lu yumurta
2 tane tekerlek kaşar peyniri
6 li soda ve 6 li gazoz
Puding çekirdek vs alarak toplam 165 tl harcadım geldim. Kredi kartım 15 tl bonus verdi o iyi oldu. Iki üç aydır stok yapma uğruna market masrafım üçe katladı resmen.
Yarından itibaren daha düzenli planlı ve az harcamalı günlere gireceğiz. Akşam oğlanlarla yemek menümüzü belirledik. Biz hazırız.
Bu hafta ile beraber çocukların okul masrafları da zorlayacak. Özellikle kaynak kitaplar ve üniversiteye hazırlık kitapları çok tutacağa benziyor. O yüzden çok dikkatli harcama yapmak zorundayım.
Kesenize bereket Allah afiyetle yedirmeyi nasip etsin Bir de bir şey sormak istiyorum paketle alınca mı daha ucuza geliyor yoksa açık olarak alınca mı

Eline sağlık canım afiyet olsun Zaten çok fazla çeşit yapmışsın kumpirde olmayı ararsın canım

Kesenize bereket Allah afiyetle yedirmeyi nasip etsin Bir de bir şey sormak istiyorum paketle alınca mı daha ucuza geliyor yoksa açık olarak alınca mı
Çok teşekkür ederim. Açıktan almak daha uygun olabilir ama marketlerde genelde büyük paketlerde almayı tercih ediyorum.. Böyle de uyguna geliyor. Ayrıca açıktan olduğunda markası falan olmadığı için nasıl çıkacağı da şansınıza kalmış gibi. Tanıdık bildik sürekli alışveriş yapılan bir toptanci ise mesela o zaman bu şüphe de ortadan kalkabilir tabi. Bu şekilde hem iyisi hem ucuzu alınabilir.

K kahvemsi mutluluk hoşgeldin tatil işte maalesef bitiyor canım her güzel şey gibi.
Bende maalesef 2 kilocuk almışım ve halen kilomda eksilme yok :))
Hoşbulduk canım, İstanbul beni yağmurla karşıladı hüzünlendi gelişime sanırım :)
Daha uzun tatiller için kısa bir ara diyelim buna, iyi birikimler ile seneye hedefim 3 hafta tatil inşallah, doyamıyorum ben denize, sıcağa
Bende iki üç almisimdir yarın sabah tartı ne gösterecek bakalim

Kızlar eve geldiğim gibi dert geldi :(
Banyonun hemen bitişiğinde olan boş odam var benim, kiler gibi ütü odası olarak falan kullanıyorum.
Odanın banyoya bitişik duvarı tam ortadan boylu boyunca ıslak. Ne olduğu hakkında hiçbir fikrimiz yok, eşim evden çıkarken hatırlamıyor ama dün temizlik yaptım kuruydu diyor.
Üst katın banyosuna denk geliyor, onlara sorduk bir sıkıntı olabilir mi diye, evde yoktuk bütün gün banyoyu hiç kullanmadık dediler.
Allahım ya nereden çıktı bu şimdi.
Duvarın tam arkası benim banyom, havlulan var o duvarda. Ordan su sızmış olabilir mi acaba.
Tavan kuru, duvar boydan boya ıslak.
Akşamın bu saati ne yapacağımızı bilemez halde kaldık.

Ordan borumu geçiyor acaba çatladıysa su sızıyordur
Bilmiyorum canım ya:(
Evi aldığımiz mutahiti aradık cenazedeymis konuşamadık.
eşim binanın çatıdaki yağmur gideri geçiyor olabilir diyor, banyodan peteğe gelen boru boru olabilir diyor emin değiliz hep tahmin yurutuyoruz.
Fön makinası ile birazını kuruttum döndük yine aynı islak

Bilmiyorum canım ya:KK43:
Evi aldığımiz mutahiti aradık cenazedeymis konuşamadık.
eşim binanın çatıdaki yağmur gideri geçiyor olabilir diyor, banyodan peteğe gelen boru boru olabilir diyor emin değiliz hep tahmin yurutuyoruz.
Fön makinası ile birazını kuruttum döndük yine aynı islak
Hava yağmurlu diyorsunya çatıdan geliyor olabilir.

Hava yağmurlu diyorsunya çatıdan geliyor olabilir.
Geçen hafta hep yağmur yağmış burada olabilir.
Üst katta birşey yok, alt kat boş bakamadik.
Dış cepheden almış olabilir diyor komsu amcada.
Ayyy bilmiyorum ya :(
Evin orta yerinde ıslak bir duvar kaldık öyle
Ne yapacağımızı da bilmiyoruz

Back
X