- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #37.801
valla bende ne diyeceğimi bilemedim90lı yıllarındayız...allem edip kullem edip babamı ikna ettim ehliyeti aldım...o yıllarda bir tek bir abla almıştı ehliyet oda aldığı gibi kaldı hiç sürmedi...kadındamı araba sürer havasındalar bizim millet...yanlış anlamayın geri kafa diye görmüyorum...gurbettde yaşayanlar bilir babalar anneler hangi senesinde Türkiyemden çıktılarsa o senede kalıyorlar hayat onlar için duruyor o senede...ufak bir külüstür arabam var ama aklıma koydum bir araba alıp Türkiyeye gideceğim...yine bir ilk peşine takıldım...ama kredim var babam Tr de inşaate başlamıştı ona destek oluyorum maaşımdan pek bir şey kalmıyor...onun için ek işe girmem lağzım...eski iş yerime sordum zaten onlarda birini arıyorlarmış oraya ikinci işe başladım...sabah kendi işime akşamda ara ara ikinci işime gidiyorum...ikinci işimin patronu ödemeyi hemen elden yapıyor...ben hiç dokunmadan getirip kasaya koyuyorum...tabi hiç saymıyorumda çünkü kendime süpriz yapıp araba alacağım...rahmetli annem bir ara sormuştu kızım gerçektenmi bilmiyorsun insan hiç mi merak etmez demişti...tam bir sene böyle çalıştım...arkadaşlar çeken bilir... o parklardan geçerken ikinci işime az imrenmedim millet şen şakrak oynuyor sen işe gidiyorsun bide ek iş...çook kızdım kendime manyaksın delisin diye...ama nihayet bir araba bulduk ve ben ilk defa kasamı açıp paramı saydım...tam 5000 mark a yakın bir para çıkmıştı kendimden bile gizlediğim alın terim hiç unutmam...ve bizim şehirde ilk bayan olarak 2000km yol gittim ve KAPIKULE den geçtim...hiç unutmam hoparlörlerden bangır bangır müzik sesi BIR BAŞKADIR BENIM MEMLEKETIM![]()
harikasın