- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #59.181
Bir tek sen anlamışsın beniNe mutlu size. Allah da size misliyle versin insallah

Ahahahaha arkasına bakmadan kaçar o

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir tek sen anlamışsın beniNe mutlu size. Allah da size misliyle versin insallah

kız oda iyimis gündüz bakım eviEvde bütün gün bir yabancı alışık olduğumuz birşey değil, bir daha da olmaz zaten.
Oldu olacak tabela yapayım kapiya
Kahvemsi Abla Gündüz Bakimevi
Herkes kendi beybisine kendi baksın, kimse bana guvenmesin

Bende öyle düşünmüştümNe mutlu size. Allah da size misliyle versin insallah

Gül gibi mesleğim var, uğraşamam kimsenin çoluğu çocuğuyla, hele onların analariyla hiiiiiç işim olmaz.kız oda iyimis gündüz bakım evi
Paraya para demezsin kahvemsim bi daha düşün

Teşekkür ederimYalnız ben çocuk olduktan sonra çocuk istemeyen bilerek yapmayan herkese saygı duydum
Bunlardan biride sensin K kahvemsi mutluluk

kronikuykucu
  Canım bizde de aynı problem vardı. Tapuda gösterilen tutara göre çekebiliyorsun ama bu kural ilk 5 yıl için geçerliymiş. Tapusu 5 yıl önce alındıysa orada yazan rakamın bir önemi olmuyor.

kronikuykucu
  Canım bizde de aynı problem vardı. Tapuda gösterilen tutara göre çekebiliyorsun ama bu kural ilk 5 yıl için geçerliymiş. Tapusu 5 yıl önce alındıysa orada yazan rakamın bir önemi olmuyor.
yaa evı alan sıfırken almıs 2 sene olmus alalı. sımdı bıze de cıkmazmı kredi ya vergi ısı nası oluyo bı anlatırmısınkronikuykucu Canım bizde de aynı problem vardı. Tapuda gösterilen tutara göre çekebiliyorsun ama bu kural ilk 5 yıl için geçerliymiş. Tapusu 5 yıl önce alındıysa orada yazan rakamın bir önemi olmuyor.
Aslında sizi ilgilendiren bir durum değil, siz yine eksperin verdiği tutara göre çekebilirsiniz ama bu sefer evi satan insana vergi çıkıyormuş, kazanç elde ettiği için.
Hep bu mütahitlerin işleri
Anlarım tabikiBir tek sen anlamışsın beni

Hadi hayırlısıT tatlu tüh canım ya fırsatcı ınsanlar Allah ıslah etsin Rabbim nasıp etmısse bızım de gelır karsımıza ınsAllah
kızlar esımle kv yarın dr a gıdıcekler il dısına persembe gece gelıcekler nasıpse. dedim evi satan cocugu ara soyle salı carsamba bakabılırmıyız falan demıstık. neyse aksamustu gittik cocugun babası aynı bınanın en ust katındaymıs evi gezdık begendim foto da daha buyuk gozukuyordu ama. tip olarak falan kullanıslı hosuma gıttı yani.koridorun duvar alt kısmına beyaz ahsap kaplama yaptırmıslar cok hosuma gıttı bızım dusundugumuz evde yok o.
balkonları sımdıkı evımızden daha kucuk.misafir odası mutfak falan guzeldi.buyuk olmasa da giyınme odası var.
kıracıyla konustu nıyet cıddılesti diye cuma gunu esım gelince kıracının eve bakıcaz.ev bulunca cıkacakmıs cıkana kadar da kırası 1500 müş.
bi arkadasım tapu fotokopisiyle bankayla gorusup masraf vb kredi durumlarını gorusebılırsın onden dedi. soyledım yollayacak cocuk.
bide evin degerini ev sahıbı alırken dusuk gostermısler kredi cekerken bıze problem olurmu onu bılmıyorum
yaa evı alan sıfırken almıs 2 sene olmus alalı. sımdı bıze de cıkmazmı kredi ya vergi ısı nası oluyo bı anlatırmısın
Ya çen ne bilgilisin masallahHadi hayırlısı
Eve net olarak karar vermeden bankaya başvurma, senin kredi almanda sorun yoksa eksper gönderiyor eve. Bu da ücretli bir hizmet, evi almak istemezsen sonra boşuna eksper parası ödeme.
Tapuyu belediyeden sordurabilirsin tanıdık varsa.
Önceki alanın tapu değeri eksper eve fiyat bicecegi için sorun olmaz.
Ama o kişi evi aldıktan sonra 5.yili gecmediyse sen yüksek rakamda kredi kullanirsan aradaki fark için vergi ödemesi gerekir.

320 ye almıs o ustunden 2 yıl geçmiş ama kac gosterdıler bılmıyorum biz de kredıyı 320 dusunuyoduk acaba vergi durumu olmadan ne kadar cekebılırızHadi hayırlısı
Eve net olarak karar vermeden bankaya başvurma, senin kredi almanda sorun yoksa eksper gönderiyor eve. Bu da ücretli bir hizmet, evi almak istemezsen sonra boşuna eksper parası ödeme.
Tapuyu belediyeden sordurabilirsin tanıdık varsa.
Önceki alanın tapu değeri eksper eve fiyat bicecegi için sorun olmaz.
Ama o kişi evi aldıktan sonra 5.yili gecmediyse sen yüksek rakamda kredi kullanirsan aradaki fark için vergi ödemesi gerekir.
320 ye almıs o ustunden 2 yıl geçmiş ama kac gosterdıler bılmıyorum biz de kredıyı 320 dusunuyoduk acaba vergi durumu olmadan ne kadar cekebılırız
Tapuda yazan rakamdan bir kuruş bile fazla kredi çeksen evi satan kişiye vergi çıkar canım.320 ye almıs o ustunden 2 yıl geçmiş ama kac gosterdıler bılmıyorum biz de kredıyı 320 dusunuyoduk acaba vergi durumu olmadan ne kadar cekebılırız
anladım cnım cok sagol bakalım bızımkıler napmıs cocuk sorup ogrenırım dediŞimdi şöyle bizim ev üzerinden bildiğim kadarıyla anlatıyım. Eksper eeve 350 bin dedi ama tapuda 200 bi gözüküyordu. Bu tutarın %10 u kadar fazla çekersek evi satan için bir problem olmuyormuş. Yok biz onu önemsemeden eksperin belirlediği tutara göre atıyorum 280 çekersek aradaki kazanç için ev satanın vergi vermesi gerekiyormuş.
Biz 208 bin çekmiştik bu yüzden
Zor zor :) bugün bebeğime sordum kaç yaşına kadar nefesini dinlicem acaba :) 17 gün öncesine kadar totomu devirip yatardım o kanepe senin bu koltuk benim. 17 gündür nefes dinliyorumAnlarım tabiki
Saygı duyuyorum düşüncene
O kadar zorluk çektim ki onları büyütürken
Tek başımaydım
Hala da zorlanıyorum kolay değil ki yetiştirmek. karnı tok sırtı pek diyemiyorum. Geleceklerini düşünüyorum yine tek başımayım.
offf gerçekten zor.
Ne vardı oturaydım anamın dizinin dibinde