Ekonomik modeller var, gidip de 5000liraya araba almak zorunda değilsiniz. Ayrıca anlamdan biliyorum 8 9 ay olduktan sonra yatan baston tiplilere geçtiler taşıması daha kolay, diğer pahalı olan bir daha hiç kullanılmadıMerhaba arkadaşlar dert değil fikir amaçlı bir sorum var.
Yaklaşık bir ay sonra doğum yapacağım henüz bebeğime bir şey almadım. İlk çocuğumun beşiği sağlam onu kullanacağım yalnız bebek arabasının ufak bir parçası eksik kayboldu ve bulamıyoruz hiç bir yerde. Bebek arabasi ve diğer masrafları peşin alamamız şuanlık pek mümkün değil mecbur kredi kartından alacağız. Ayrıca kredi borcumuzda var daha fazla içeri girmek istemiyorum.
8000-9000 civarı altınım var. Acaba altınımı bozdurup alsam mı diyorum . Diğer türlü eşimin alacağım herşeye karışıp beni sinir strese sokacağını biliyorum. Sizce mantıksız mi . Etrafımda kime sorsam saçma buluyor. Erken doğum riskim var hemen karar verip halletmem lazım ,şimdiden teşekkürler. :)
Buradaki insanlar sizin gelir giderinizi bilemez ama bunun için kredi çekilmez, taksit veya birikşmlerden harcanır. Siz hesabınızı daha iyi bilirsinizPahalı birsey almayacağım ikinci elden baktım temiz kaliteli daha uygun modeller var. Yalnız bebek arabası için değil diğer masraflarıda katarak bozdursammi diye düşünüyorum.
Eşim bana bıraktı. Daha çok Kredi kartından harcama yapmak istemiyorum o sebep ile altını bozdurmak daha cazip geliyor.Bana da pek mantıklı gelmedi ama başka çıkar yol yoksa ne yapılabilir ki?
Altınları tamamen değil ihtiyaç kadar bozdurun.
Eşiniz ne dıyor?
İkinci el alacağım bebek arabasını. Hastane masrafımız yok Allah'tan. Ama alacağım herşeyde beni sıkıntıya sokacak eşim biliyorum doğrusu bende kredi kartından harcama yapmak istemiyorum.Bu tür büyük pahali esyalar icin ikinci el temiz cok guzel urunler var tavsiye ederim.
Diger masraflar dediğiniz ne bilmiyorum 9bin bozduracak kadar ne masrafi var hastane için mi?
O zaman bozduracaksınız başka secenek yok borca girmektense elde olanı kullanacaksınız.Eşim bana bıraktı. Daha çok Kredi kartından harcama yapmak istemiyorum o sebep ile altını bozdurmak daha cazip geliyor.
Orası öyle bu zamanda birikim çok zor ama dediğim gibi kredi borcumuz var şuan bu dediklerimi nakit değil ancak kredi kartı ile alabiliriz . Böyle olunca hepten eksiye düşüp dahada stres olucam .Bence bozdurma, giden geri gelmiyor... Elbette ki alınacak bu şeyler. Ama öyle,ama böyle. Neden birikimini bozdurasin ki? Para dediğinin adı var, bugün tamamını bozdur, yarına yine eksik birseylerin cikar..
Riskli bir gebelikmis, bence kenarda zor gün parası olarak dursun ki yarın bir gün, dünya hali. Acil bir şeye ihtiyaç duyulur, ne bileyim hastane işleri çok pahalli, en basitinden sarılık için iki gün kuveze bile alsalar o para size lazım olur...
O altina ne yerler cikiyor sonra sasarsiniz.Eşim bana bıraktı. Daha çok Kredi kartından harcama yapmak istemiyorum o sebep ile altını bozdurmak daha cazip geliyor.
Hepsını bozdurmayın altınların benceMerhaba arkadaşlar dert değil fikir amaçlı bir sorum var.
Yaklaşık bir ay sonra doğum yapacağım henüz bebeğime bir şey almadım. İlk çocuğumun beşiği sağlam onu kullanacağım yalnız bebek arabasının ufak bir parçası eksik kayboldu ve bulamıyoruz hiç bir yerde. Bebek arabasi ve diğer masrafları peşin alamamız şuanlık pek mümkün değil mecbur kredi kartından alacağız. Ayrıca kredi borcumuzda var daha fazla içeri girmek istemiyorum.
8000-9000 civarı altınım var. Acaba altınımı bozdurup alsam mı diyorum . Diğer türlü eşimin alacağım herşeye karışıp beni sinir strese sokacağını biliyorum. Sizce mantıksız mi . Etrafımda kime sorsam saçma buluyor. Erken doğum riskim var hemen karar verip halletmem lazım ,şimdiden teşekkürler. :)
Altın şuanda çok düşük ben olsam bozdurmam bebek bu yani aç kalmasın bezi maması olsun yeter kendimi üç beş parça eşya ile tatmin edeceğim diye altın birikimine dokunmamMerhaba arkadaşlar dert değil fikir amaçlı bir sorum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?