Konuyu tam olarak anlatmadığınız için anlayamıyoruz. 3 yıllık oturum hakkı kime verildi. Mahkeme neden böyle bir karar verdi. Evin yarısı size verilmedi mi? Bunları ayrıntılı açıklarsanız yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır.
ne demek ödemiyor çocuklarına ödemek zorunda. neden şikayette bulunmuyorsunuz neden o evde siz oturmuyorsunuz? boşanmışsınız herşeye karar verilmiştir dava sonucunda. açıklayıcı anlatmadığınız için birşey anlamadım
Arkadaşlar bir konuda yardiminiza ihtiyacım var eskieşime ben altın davası açabilir miyim bana yüklü bir borcu var ve ödemiyor ben altinlarinizi ev alırken eve kattım bu konuda yardiminizi bekliyorum
evet acabilirsiniz dugun cd lerinizi falan izliyolar sanirim birde altinlari verdiginize dair sahit lazim bir arkadasim eski kocasindan bu sekilde altinlarini aldi
ne demek ödemiyor çocuklarına ödemek zorunda. neden şikayette bulunmuyorsunuz neden o evde siz oturmuyorsunuz? boşanmışsınız herşeye karar verilmiştir dava sonucunda. açıklayıcı anlatmadığınız için birşey anlamadım