Altın istemek ?

Nişan kesildi yazın evleniyor:olamaz: Bu kız öğretmen ve çeyizinde bir çay kaşığı yok kuzenım yapsınmış ben aılemın bırcunu ödüyorum diyor. Ama ben düğüne yakın ya artık ayrılırlar ya da ılerde mutsuz olurlar sorunlar olcak diye düşünüyorum. Çünkü bızım ki soğudu sevmıyor artık 10 yıl çıktılar dıye artık herkes bılıyor laf olurmuşmuş. Elalem ne der vakası işte

Al işte 🤦🏼‍♀️ Evdeki kavgayı, olacak çoluğun çocuğun huzursuzluğunu mutsuzluğunu da elalem bool bool konuşur. Daha mı iyi olacak , kimse bu “elalem”, ağzı kapanmış mı olacak?

Al işte 🤦🏼‍♀️ Evdeki kavgayı, olacak çoluğun çocuğun huzursuzluğunu mutsuzluğunu da elalem bool bool konuşur. Daha mı iyi olacak , kimse bu “elalem”, ağzı kapanmış mı olacak?
En başta bunlar konuşulduğunda ne oluyor bunlar nasıl aile diye düşünüp bitirebilirdi. Sevmediğin soğuduğun bir insanla elalem ne der diye evlenilir mi yahu🙄 sürekli kavga pişmanlık olucak arkadaşın dediği gibi iki yıla büyük kavgalar ederler

Durun bu nikah kıyılamaz diyemem😂 Ki zaten pandemiden dolayı gitmem altınını yollarız aman sonra altın gelmedı diye üzülür birileri afghjj

Aman dur ya hemen yollama altın falan gelemedik dersin sonra takarsın.
Boşanırlar falan senin altın da güme gitmesin sjdkskd :D

Altin gelenek Anneniz istesin hatta sut hakki fln karistirsin ama sonra butun bayramlarda esinizin ailesi ile olun, esinizden izinsiz annenizi gormeyin, kvnin evini temizleyin tum misafirlerini agirlayin ve cocuk kiz olursa kv erkek olursa kp ismi koyun
Amaa yook kv misafirine bir kalip kek istese kiyamet kopar

Beni ne irite etti yahu oğlu 7 bılezık yapmış ha aıle yapmış ha kendı ne fark eder yapılmış ama yok aılesıde ayrı yapıcak demesı gerçekten soğuttu. Kızı severdım ama artık tuhaf geliyor akıllı öğretmen bir kız birde yani meslektaşımdan soğudum. Arayıp muhabbet ederken böyle şeyler demesi babasının o kadar ev kadar para istemesi ayrı şok etti. Birde çeyızıne bır bardak dahı almamış. Bana kendı dıyor x alsın ben aılemın borcunu ödüyorum. Bızımkıde ayrı kerız hem kızı sevmıyorsun soğumuşsun sırf yıllarca sevgılı oldu bırakmak olmaz kafasıyla mutsuz bir evliliğe gidiyor :olamaz:
150 tam altın mı 😲
Bende 1 tane tam altın var pamuğa sarıp uyutcaktım nerdeyse 😃
Sırf 10 yıl çıktı diye 30 40 yılını feda mı edecek kuzenin? Allah akıl versin tez zamanda
Uzun ömürlü bi evlilik olmaz diye düşünüyorum kız çalışsa bile evlenip yine ailesine yağdırır evde kavgalar çıkar sen o ara takını takma 4 5 ay sonra takcak gibi yap yoksa gelin hanımın yeni sezon ayakkabısına gidecek taktığın da :P

Biri şu adam yerine koymamak ve deger vermemek ne oluyor aciklasin? Tam olarak kim deger verecek? 😁 Ne şekilde bir deger vermemek oluyor?

Yani normal akli başinda bir erkek neden sevdigi kadin zorla altin istemedi diye kadini ezsin, neden sevmesin????
Altin istemedi diye sevgisi mi bitiyormuş bu adamlarin?
Tam olarak ne yasiyorsunuz siz merak ediyorum cidden. Evlenirken hersey harika asiksiniz, seviyorsunuz ama altin istemedi diye kocaniz soğuyor mu? 😁 Nedir yani anlamiyorum.
Şu kadar gram altin isterim demedim, isteyen istedigi kadar takti. Eşimden yana bir ezilme, sevmeme görmedim. 🤔
Yanlış okumussunuz ben kocası tarafından demedim ailesi tarafından dedim. Herneyse. Ayrıca benim ne yaşadığım sizi enterese etmez.

150 tam altın mı 😲
Sırf 10 yıl çıktı diye 30 40 yılını feda mı edecek kuzenin? Allah akıl versin tez zamanda
Uzun ömürlü bi evlilik olmaz diye düşünüyorum kız çalışsa bile evlenip yine ailesine yağdırır evde kavgalar çıkar sen o ara takını takma 4 5 ay sonra takcak gibi yap yoksa gelin hanımın yeni sezon ayakkabısına gidecek taktığın da :p

5-10 sene birlikte olanlar genelde sevişir. 😁 Bence "ortada kalma" boyle tabir ediliyor, muhabbetinden dolayi hem de adi cikar diye evleniyor.
Benzer bir durum bizim bir tanidikta da vardi, onlar da 10 yildir birlikteydiler. Adam "evlenmeme secenegim yok artik, olmak zorunda" demisti acik acik 🤔

150 tam altın mı 😲
Uzun ömürlü bi evlilik olmaz diye düşünüyorum kız çalışsa bile evlenip yine ailesine yağdırır evde kavgalar çıkar sen o ara takını takma 4 5 ay sonra takcak gibi yap yoksa gelin hanımın yeni sezon ayakkabısına gidecek taktığın da :p
Öyle yapalım ne olur olmaz adhjjk

Back
X