Altın istemek ?

En heyecanlı yerinde kesilmiş cümle
Sonuç olarak ne taktılar ?

Aşkolsun konuyu hiç takip etmemişsiniz. Ben hep sıralamıştım bana takılan bilezikleriiii altınlarıı efendime söyleyeyim işte üçü bir yerde beşi bir yerde onbeşi bir yerdelerii 😂

Arkadaş yazmış ya altın istemeyin ayıptır diyenlerin ya erkek kardeşi var ya oğlu var diye, onun tezini çürütmek amaçlı yazdım böyle böyle, kardeşim de yok oğlum da yok diye.

Evet yinede güvence benim için

Baska bi nedenide, yinede eski esimi seviyordum ayrilmak istemiyordum.
Haa yine bu hatayi yaparmiyim ASLA.
Eski eşim narsistti, evlendikten sonra belki degisir, degistiririm dedim ama o daha beter oldu
Narsisist olduğunu nerden biliyorsunuz, psikolog ya da psikiyatrist mi söyledi? Narsisistler akıllı olur kurnaz olur, manipulatör olur. O altınları ondan kolayca kaçıramazdınız öyle. Kendi elinizle geri getirtirdi.

Annelerin vardır bir bildiği.bırak istesin,zorlarsanız kıymetli olursunuz.çevremde gördüğüm hep bu.
Benim ailemde istemedi,şerefine yakışanı yaparsın dediler,ama tabi her damat adayı bundan anlamaz 😉

Valla şoklardayim. Bu nasil kendini bu derece yukarilarda gormek şaşkinim. 😂😂😂😂😂 simdi bisey desem banlanmalik olacak demiyorum
En son banımda 15gün gittim,, o yüzden içimden Gülben ergen laylalalalay sen güneş ben ay şarkısını söylüyorum yorumları okurken:D

Narsisist olduğunu nerden biliyorsunuz, psikolog ya da psikiyatrist mi söyledi? Narsisistler akıllı olur kurnaz olur, manipulatör olur. O altınları ondan kolayca kaçıramazdınız öyle. Kendi elinizle geri getirtirdi.
Ya 50 binlik altın nasıl güvence oluyor anlamıyorum. 3 tatile çıksan biter , ev alsan alamazsın araba alsan alamazsın. En düşük memurun toplam 1 senelik maaşı falan.

Ya 50 binlik altın nasıl güvence oluyor anlamıyorum. 3 tatile çıksan biter , ev alsan alamazsın araba alsan alamazsın. En düşük memurun toplam 1 senelik maaşı falan.
Ailesi takmış altını o üyeye, kocaya vermek istememesini anlarım. Ama ailem neden güvencemi göze soksun herkesin içinde, değil mi? Güvence olsa düğünde göstere göstere takmazlar, kendileri saklar, hesap açarlar olmadı ne bileyim. Çok ilginç geldi bana.

Birde dugunde ne kadar altin takilirsa gelinin o kadar havası oluyor o da ayrı konu.
Ay ben iyiki sizin gibi kültürlü değilim
Çünkü gerçekten takıyla bilmem neyle hava atmaya çok utanırım ne kadar avam düşünceler
Cahil dediğiniz insanların sizden daha görgülü olduğuna emin oldum okudukça

İstenir bunda bişey yok stres yaptığına değmez ne var bunda altınsız gelinmi olur durumlarının yettiğince takarlar

Benim ailem de siz bilirsiniz ne yapacağınızı gibi konuştular.normalde görgülü bir insan böyle der ama inşallah karşı taraf da aynı görgüye sahiptir.ailesi nasıl insanlar sen bilirsin az cok.eger görgülü ,zaten yapacak bir aileyse böyle denmesi hoş olmaz.sizin hakkınızda farklı düşünebilirler.ama kendi kızları için de isteyecek bir ailelerse siz istemediniz diye bunu fırsat görecek tiplerse istenmeli, bunu hakederler.

Back
X