- Emoji Skoru
- 370
- Puanlar
- 18
yapcaz bi şekilde artıkÇok teşekkür ederim cNmdikkat etmeye çalışıyorum sporumu eksik onuda nasıl hallederim bilmiyorum
ben cok sevıyorum en azından abur cubura gıtmedı elım yanı hamburger doner falan yemedım ona sukredıyorum :)Afiyet olsun tuket bence canm kolejen protein deposu,
Afiyet olsun tatlim tam diyetlik olmus oh misakşamları telefonu kızımdan saklama gayretıne gırdıgım ıcın sımdıden buraya yazsam nasıl olur :) @tomrs
sabah:2 haşlanmış yumurta ve 2 ceviz
öğlen: 1 kase kelle çorbası içtim
ara öğünde 160 gram orta boy elma yedim(üzerine tarçın serpiştirdim şeker isteğini harika bastırdı bende)
akşam yemegınde ya haşlanmıs yumurta fume ıkılısı ya da az yaglı omlet kasar peynırı ve hındı fume ıkılısınden takılacagım :)
yarın ınsallah eksıyı gorurum bu hafta baya dıkkat ettim gece acıkınca 1 tane orta boy nektarin yedim zaten kalori sınırıma da gelmemıstımAfiyet olsun tatlim tam diyetlik olmus oh mis
Afiyet olsun tatlim menü spor harikaakşamda yarım iskender yedim ekmegi az @tomrs
Afiyet olsun canım menu harika sporunda harikaKahvalti 6.30 da 2yumurta mantarli,1 dilim cavdar ve ceri domates
Ogle 11.30 protein yogurt uzerine 6taze yesil uzum
Aksam 17.30 kavrulmus lahana kremali, beluga mercimek yemegi ve balik. Hepsi yenmedi baligin. Cok tuzluydu
Spor 30dk kettlebell
7bin adim
Su 1,5 L
@tomrs
Gunaydin tatlim, harikaGünaydın herkese işe gitmeden önce yürüyüşümü yaptım
aynen iyi hissettirdi kendimi :)Gunaydin tatlim, harika
Akşam oğlumla ödev yaptık biraz, uyumaya geçince bende uyuya kalmisimgünaydın özlettin kendinii :)
Bu hafta cok iyiydiniz ,menuleriniz sporlariniz eksiksiz yapıldı genel olarak diyeyim çok iyi maşallahyarın ınsallah eksıyı gorurum bu hafta baya dıkkat ettim gece acıkınca 1 tane orta boy nektarin yedim zaten kalori sınırıma da gelmemıstım
biriniz eksik olunca gözüm arıyor valla sizleri hepinizi yani :) ıyı etmıssın dınlenmekte lazım :)Akşam oğlumla ödev yaptık biraz, uyumaya geçince bende uyuya kalmisimbende özledim teşekkür ederim bana güç veriyorsunuz diyetimin devamlılığı sizlerin sayesinde
Ayyy canm benimbiriniz eksik olunca gözüm arıyor valla sizleri hepinizi yani :) ıyı etmıssın dınlenmekte lazım :)
afiyet olsun canım bugun detoks gunu yapalım bence cumaya son 1 kala detoks ıse yarar ınsallah hepımızde :)Çarşamba menum
Sabah erkn saatlerde
Bir yesil incir, 3 kaju ,5 cig fistik
Ogleden sonra 14 de
Bir tabak dolusu kabak yemeği,kucuk tabak etli dogme yemeği aksamdan kalan, acı cin turşu,birkac yesil biber
Akşam bizimkiler döner istedi illaki
18 bucuk
Yarım doner, ayran ,acılı cin biber tursu,
Normalde Akşam yemeyecektim fazla oldu
Yuryus yapmadım ama gün içinde hastaneden dönüş, eczaneye git ,okula git gel 12 bin adım olmuş
kesinlikle yapalım. @tomrs canım bence turşu ödem yapar. Tartıda eksi görmeni engelleyebilir.afiyet olsun canım bugun detoks gunu yapalım bence cumaya son 1 kala detoks ıse yarar ınsallah hepımızde :)
aynen ödem yapar turşu bugun ıcın detoks gunu yapalımmkesinlikle yapalım. @tomrs canım bence turşu ödem yapar. Tartıda eksi görmeni engelleyebilir.
akşam için ne önerirsin. salçasız Kabak yemeği??aynen ödem yapar turşu bugun ıcın detoks gunu yapalımm
iki gündir tartılıyorum aynı kılodayım bunun sebebı nedir sizce ?kesinlikle yapalım. @tomrs canım bence turşu ödem yapar. Tartıda eksi görmeni engelleyebilir.