- Emoji Skoru
- 365
- Puanlar
- 18
masallah canımmm@tomrs kuzum gecen hafta 51.15
bugün 51.00
-150 gram bugünden atayım yarın sabahtan hastane işlerim var atamayabilirim
koca mı :) yani mesela bir intense filan.35 gr filan sanırım okoca bir cıkolata mıHARIKAYMIS BUU
yarın tartıdan sonra bunu deneyecegımmm :)koca mı :) yani mesela bir intense filan.35 gr filan sanırım o
Evet haklısın bugün yemem ama bugünde etkiler mi acaba ben misir puskulu yeşil çay bunları bugünkü m3nume eklerim umarım eksi gelirkesinlikle yapalım. @tomrs canım bence turşu ödem yapar. Tartıda eksi görmeni engelleyebilir.
Tamm tatlim ,tebrikler tatlim@tomrs kuzum gecen hafta 51.15
bugün 51.00
-150 gram bugünden atayım yarın sabahtan hastane işlerim var atamayabilirim
Vucut bekliyor bazen ,yağların gityiyere su dolar sonra kendini bırakır eksilirmiwiz,böyle bir durumda olabilir, birde değerlerine baktir canmiki gündir tartılıyorum aynı kılodayım bunun sebebı nedir sizce ?
suyumu ıcıyorum seker tuketmıyorum buraya yazdıklarım dısında agzıma bısey almadım kendımı ac da bırakmıyorum vucut kıtlık moduna girmesi diye ama bu 50 gram bile oynamıyor ?
bugun dıkkat edersen devam etmez canım sen bol su mısır puskulu cayı ve yesılcaya odaklan :)Evet haklısın bugün yemem ama bugünde etkiler mi acaba ben misir puskulu yeşil çay bunları bugünkü m3nume eklerim umarım eksi gelir
Tamm tatlim ,tebrikler tatlim
yarın sabah belli olacak pazartesiden beri 53.2de kaldım bakalımm :)Vucut bekliyor bazen ,yağların gityiyere su dolar sonra kendini bırakır eksilirmiwiz,böyle bir durumda olabilir, birde değerlerine baktir canm
Ben asla uyuyamiyorum gunduzya ben masa başı işim seninki gibi bir işim olsa sanırım bnde dayanamazdım. Günün 2 saati uyuyorum bile:) o yüzden çok acıkmıyorum.
bu hafta güzel dikkat ettin. mutlaka 77 göreceksin inanıyorum. İşten geldiğim gibi kahve yapıp soğuk su içiyorum. İştahıma iyi geliyor.
yanına güzel bi salata ve yogurt eklersen harıka olur bence :)Ben asla uyuyamiyorum gunduzne ara uyuyorsun
Insallah görürüm.
Kahve ile hic aram yok. Kabiz olunca birkac yudum iciyorum, hemen etki ediyor,vucud alskens olmayinca.
Aksam galiba kuyruk eti yapacagim. Evdekilere patates puresi olur yanina. Kendime bilmiyorum. Belki salata.
Teşekkür ederim tatlım bugünkü menum güzeldi,yesilcayimi içtim mısırı daha icmedim ilk fırsatta iceyimbugun dıkkat edersen devam etmez canım sen bol su mısır puskulu cayı ve yesılcaya odaklan :)
mısır püskülünü aktarlarda bulabilir miyim acaba ?Teşekkür ederim tatlım bugünkü menum güzeldi,yesilcayimi içtim mısırı daha icmedim ilk fırsatta iceyim
Evet bulabilirsin ben evde misir aldıkça ayırmıştım,Kiraz sapida çok etkili canmmısır püskülünü aktarlarda bulabilir miyim acaba ?
yarın aktara ugrayacagım o zaman inşallahhEvet bulabilirsin ben evde misir aldıkça ayırmıştım,Kiraz sapida çok etkili canm
Afiyet eksi olsun canımevde telefon sakladıgım ıcın sımdıden belırteyım menumu aksam ıcın yemek belli :)
sabah 2 haşlanmış yumurta ve yarım domates
öğlen:4 dolu yemek kasıgı yoğurt 3 yemek kaşığı kadar da taze fasulye yemeği
ara öğünde: dünkü yaptıgım yulaflı tarıfın 3 tanesini yedim 3 tanesi:130 kalori cıvarındaydı
akşamda marketlerde satılan miks salatalardan alıcam yanına yagsız ızgara tavuk ve yogurt :)
sporda yarım saat yuruyusle beraber 10 bin adımı gectım :) @tomrs
Afiyet olsun maşallahSabah kahvaltım :Yağsız menemen, 1 incir, 1yk zeytinyağı 7 üzüm tanesi,2 dilim ekmek
Akşam:6-7 yemek kaşığı yağsız basmati pirinç.1 kase yoğurt.inşallah günü kapattım.
Çocuğa geç kaldım kabak alamadım.
İnşallah dukan birası yapacam.
7 bin adım atıldı.
@tomrs
Amiin canımm teşekkür ederimAfiyet eksi olsun canım
Dukan bırasını bende yapıp içicem uyumaya kadarSabah kahvaltım :Yağsız menemen, 1 incir, 1yk zeytinyağı 7 üzüm tanesi,2 dilim ekmek
Akşam:6-7 yemek kaşığı yağsız basmati pirinç.1 kase yoğurt.inşallah günü kapattım.
7 bin adım atıldı.
@tomrs
Afiyet olsun tatlim,adım harika ,dukan birası benim mideme yaramadı sanki ama sen bir rene inşallah faydasını görürsünSabah kahvaltım :Yağsız menemen, 1 incir, 1yk zeytinyağı 7 üzüm tanesi,2 dilim ekmek
7 bin adım atıldı.
@tomrs