Altın kizlar zayıflıyor

kesinlikle yapalım. @tomrs canım bence turşu ödem yapar. Tartıda eksi görmeni engelleyebilir.
Evet haklısın bugün yemem ama bugünde etkiler mi acaba ben misir puskulu yeşil çay bunları bugünkü m3nume eklerim umarım eksi gelir
@tomrs kuzum gecen hafta 51.15
bugün 51.00
-150 gram bugünden atayım yarın sabahtan hastane işlerim var atamayabilirim
Tamm tatlim ,tebrikler tatlim

Vucut bekliyor bazen ,yağların gityiyere su dolar sonra kendini bırakır eksilirmiwiz,böyle bir durumda olabilir, birde değerlerine baktir canm

Evet haklısın bugün yemem ama bugünde etkiler mi acaba ben misir puskulu yeşil çay bunları bugünkü m3nume eklerim umarım eksi gelir

Tamm tatlim ,tebrikler tatlim
bugun dıkkat edersen devam etmez canım sen bol su mısır puskulu cayı ve yesılcaya odaklan :)

Ben asla uyuyamiyorum gunduz ne ara uyuyorsun
Insallah görürüm.
Kahve ile hic aram yok. Kabiz olunca birkac yudum iciyorum, hemen etki ediyor,vucud alskens olmayinca.

Aksam galiba kuyruk eti yapacagim. Evdekilere patates puresi olur yanina. Kendime bilmiyorum. Belki salata.

yanına güzel bi salata ve yogurt eklersen harıka olur bence :)

evde telefon sakladıgım ıcın sımdıden belırteyım menumu aksam ıcın yemek belli :)

sabah 2 haşlanmış yumurta ve yarım domates

öğlen:4 dolu yemek kasıgı yoğurt 3 yemek kaşığı kadar da taze fasulye yemeği

ara öğünde: dünkü yaptıgım yulaflı tarıfın 3 tanesini yedim 3 tanesi:130 kalori cıvarındaydı

akşamda marketlerde satılan miks salatalardan alıcam yanına yagsız ızgara tavuk ve yogurt :)

sporda yarım saat yuruyusle beraber 10 bin adımı gectım :) @tomrs

Afiyet eksi olsun canım

Sabah kahvaltım :Yağsız menemen, 1 incir, 1yk zeytinyağı 7 üzüm tanesi,2 dilim ekmek
Akşam:6-7 yemek kaşığı yağsız basmati pirinç.1 kase yoğurt.inşallah günü kapattım.
Çocuğa geç kaldım kabak alamadım.
İnşallah dukan birası yapacam.
7 bin adım atıldı.
@tomrs

Afiyet olsun maşallah

Dukan bırasını bende yapıp içicem uyumaya kadar

Afiyet olsun tatlim,adım harika ,dukan birası benim mideme yaramadı sanki ama sen bir rene inşallah faydasını görürsün

`