Altın kizlar zayıflıyor

ya ben masa başı işim seninki gibi bir işim olsa sanırım bnde dayanamazdım. Günün 2 saati uyuyorum bile:) o yüzden çok acıkmıyorum.
bu hafta güzel dikkat ettin. mutlaka 77 göreceksin inanıyorum. İşten geldiğim gibi kahve yapıp soğuk su içiyorum. İştahıma iyi geliyor.

ben maşa bası calısınca kendı dolabımız vs var kurumda ben evden getırıyorum hafıf seyler en azındaa ısıtma derdımız yok ısıtıp yıyebılıyorum
benim de dolabım vardı odamda onu da verdim :) dedim uğraşamam o kadar eringenim düşün. Ama kurumda çalışırken açlığa dayanamazdım şimdi okuldayım dayanabiliyorum.

ben kabagı fırında ya da airfryerda pısırıyorum cok az yaglı hafıf baharatlı uzerıne yogurtla tuketıyorum ya da dükan birası yapıyorum kendıme o baya fark ettırıyor bende
evet hem dukan yapayım hem kabak akşam .meyve de yemezsem akşam inş eksi görürüm. Maşallah kızlar ideal kilonuza yakın olmanıza rağmen iyi dikkat ediyorsunuzz. bnde hayalim 50 kilo olup 5 kilo kendime alma verme dengesi bırakmak inşallah.50 li kilolar candır

bende sabah kahvaesı ıcersem abur cubur ıstegım gıdıyor benım , evet bu hafta baya dıkkat ettı bugunde kacamak olmazsa eksıyı gorecektır :)

ben bunu saglıklı beslenme olarak adapte edınce kendıme daha cok verım aldım kendı adıma benım sıkıntılı oldugum yer gobek kısmıydı oda yavas yavas gıdıyor en azından 51 i görürsem korumaya ve sıkılasmaya gecıcem :)

tatlı krızlerı ıcınde harıka bir tarifim var :

2 yemek kasıgı yulaf ezmesi(20 gram): 80 kalori
1 yemek kaşığı pekmez:60 kalori
1 tatlı kaşığından azıcık az kakao:12 kalori
bunları karıstırıp ıcıne cok az süt katıyorum kıvam alsın dıye kasıkla tabaga koyup 10 dakıka derın dondurucda bekletıyorum üzerıne 2 kare cıkolata(43 kalori) erıtıp dokuyorum
bende 4 tane cıkıyor tanesı 50 kalori ogleden sonra tatlı krızıne ıyı gelıyor 1 tanesi yulaf olunca da tok tutuyor ve lif kaynağı hemde arkadaslarıma ıkramlık oluyor ıs yerınde :)

sen benden daha azımlısın canım masallah sana hem sporun hem de baya dıkkat edıyorsun harıka bir sıstem kurmususun kendıne :)

harika bir tarif canım.

sen benden daha azımlısın canım masallah sana hem sporun hem de baya dıkkat edıyorsun harıka bir sıstem kurmususun kendıne :)
walla bu birkaç aydır aydınlanma yaşadım.B sefer sonuna kadar götürücem o yağlar benden kurtulamaz. Sıkılaşma için reformer mi düşünüyorsun.

walla bu birkaç aydır aydınlanma yaşadım.B sefer sonuna kadar götürücem o yağlar benden kurtulamaz. Sıkılaşma için reformer mi düşünüyorsun.
aynen reformer dusunuyorum kurumun karsısında var ogle araları mesaı cıkısı vs gıdebılırsem eger dusunuyorum

bende bir sene oncesıne kadar sorunum yoktu son 1 yıldır boyle oldum gıydıklerım yakısmıyordu bikini falan gıyemıyorum kalem etek elbise falan kotu duruyordu sımdı zayıfladıkca ınceldıkce daha cok mutlu hıssedıyorum kendımı bende boyle motıve edıyorum :)

kalorilerin epey dengeli aslında işte ideal kiloya gelince malesef duruyor.olmazsa 4-5 gün sonra vucudunu şaşırt bir çikolata ile ama asla başka bir şey yeme.mutlaka faydası olacaktır.

aynen reformer dusunuyorum kurumun karsısında var ogle araları mesaı cıkısı vs gıdebılırsem eger dusunuyorum
bnde öyle yapıcam öğle arası harika bi rzaman. annelere çok yorucu oluyor iş sonrası bunlara zaman ayırmak. inş bnde kasım gbi başlicam

bnde öyle yapıcam öğle arası harika bi rzaman. annelere çok yorucu oluyor iş sonrası bunlara zaman ayırmak. inş bnde kasım gbi başlicam
benım kızıma annem bakıyor ısten sonra cocugu al eve gel derken anlıyorsunuzdur durumu ancak ogle arası yapabılırım havalar bıraz sogumasını beklıyorum hemde bende senın gıbı kasımı dusunuyorum

o

dedıgın nasıl olcak canım anlamadım
yani norrmal diyete devam ederken bir öğün öğle yemeği yerine çikolata ye bir kereye mahsus. vucudun şaşıracak ve deli gbi yakmaya başlicak yağları. ben -1 kilo gördüğümü bilirim.bu sistemle

@tomrs kuzum gecen hafta 51.15
bugün 51.00
-150 gram bugünden atayım yarın sabahtan hastane işlerim var atamayabilirim

`