- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
Benim bileziklerim 24 ayar.Ayrıca yinede iddialaşmamak için Google dan kontrol ettim ve sayenizde gramlarında bugünkü kurunu öğrenmiş oldum.bugun itibariyle 24 ayar altın 130 tl yazıyor gramı için..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bileziklerim 24 ayar.Ayrıca yinede iddialaşmamak için Google dan kontrol ettim ve sayenizde gramlarında bugünkü kurunu öğrenmiş oldum.bugun itibariyle 24 ayar altın 130 tl yazıyor gramı için..
haklısınız bende niye gram konusuna girdiysem :) günlük bir kolye için güzel olanı tercih ederdim. ama mesleği kuyumculuk olan bir arkadaşta ayarı duşuk olanın çabuk karardığını yazmış.içinde bakır olduğu için. bişey daha öğrenmiş olduk :)Bu kolye boyuna takılmayacak mı?Güzelliğinden ziyade,gramı niye önemli
ok yoksa yoktur :) az öncede yazmıştım sıkıntı değil.sayenizde öğrenmiş oldum teşekkürler.
ben de 24 ayar bilezik olmaz diye bilitorum tabi kuyumcum beni keklemiyorsa :)Benim bileziklerim 24 ayar.Ayrıca yinede iddialaşmamak için Google dan kontrol ettim ve sayenizde gramlarında bugünkü kurunu öğrenmiş oldum.bugun itibariyle 24 ayar altın 130 tl yazıyor gramı için..
:) bende var biliyordum. dedim ya kuyumcum beni keklemiş demekki :))ben de 24 ayar bilezik olmaz diye bilitorum tabi kuyumcum beni keklemiyorsa :)
24 ayar bilezik ve kolyeler var. Kapalıçarşı'da gördüm. Ama daha çok arap işi. Türkler tercih etmiyo. Rengi de sarıdan daha çok turuncuya dönük oluyo altın yoğunluğundan.Bilezikler en fazla 22 ayar oluyor
Külçe altın bile 24 ayar değil
:)
24 ayar bılezık var
antepde genelde 24 ve 22 ayar satılır
tabı 24 lerın fıyatı ona gore...
beyaz altın sadece 14 ve 18 ayarda üretiliyor. daha yüksek ayarda ürüne beyaz renkte bir işlem yapılabiliyor ama bir kaç ay sonra rengi atıyor.Mesleğinizmiş bişey sorabilir miyim acaba
Beyaz altınların hepsi 14 ayar mı yoksa onlarında yüksek ayarlı olanları var mı
Çok ilginç
Ben hep 24 ayar altının çok yumuşak olduğu, işlenmesi zor olduğu için takı yapımında kullanılmadığını okumuştum.
Şimdi Antep'ten bir kuyumcu numarasını internetten buldum ve aradım.
24 ayar bilezik olmaz dedi.
24 ayar bilezik ve kolyeler var. Kapalıçarşı'da gördüm. Ama daha çok arap işi. Türkler tercih etmiyo. Rengi de sarıdan daha çok turuncuya dönük oluyo altın yoğunluğundan.
24 ayar bılezık var
antepde genelde 24 ve 22 ayar satılır
tabı 24 lerın fıyatı ona gore...
evet dogru baya yumusak oluyor buyzden alyanslarımızı 22 ayar almak zorunda kalmıstık :)Uzmani degilim ama ben de 24 ayar altin yumusak oldugu icin taki yapiminda kullanilamiyor diye biliyorum. Kolayca egilip bukulur. Uyanik esnafa karsi dikkatli olmak lazim.
allah allah cok ılgıncÇok ilginç
Ben hep 24 ayar altının çok yumuşak olduğu, işlenmesi zor olduğu için takı yapımında kullanılmadığını okumuştum.
Şimdi Antep'ten bir kuyumcu numarasını internetten buldum ve aradım.
24 ayar bilezik olmaz dedi.