- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
Arkadaslar merhaba tekrar bi once ki konumdan bilmeyenler icin kosaca ozet geceyim. Annem kinada takilan takilari alip yazicam odenmesi gereken borclardan sonra size geri veririm demisti. Nisanlimda hayir sana versin sen yaz ve odenmesi gereken borclari biz odeyelim dedi. Dun bu konuyu anneme soyledim. Annem cok fazla tepki gosterdi. Nisanlimin annesini aradi. X kisi benim altinlarima guvenerek mi shanna ile evleniyor, eger taki icin aliyorsa hic gelmeyin. Takilar benim ister veririm ister vermem. diye tepki gosterdi. Bu da dogal olarak nisanlimin kulagina gitti. Dugun 4 gun kala iptal olma noktasina geldi. Nisanlimin annesi konustu ortami nisanlimi sakinlestirdi, annem size takilanlarida sen al dedi ama kayinvalide ben almam benim cocuguma takilanlari ben nasil alirim gibisinden konustu bi sekilde konu kapandi ve dugun planlandigi gibi yapilacak. Simdi benim endisem annemin tum takilara el koyup benim demesi ve nisanlim hakkinda annesine kullandigi kelimeler. Evlendikten sonra nisanlimin anneme alabilecegi tavir. Ne yapmam gerekli kim hakli kim haksiz sasirmis durumdayim.