altın saçlarını cennetin ılık rüzgarlarında savuran meleğim

Ne kadar guzel bir cocukmus.. Allah sabirlar versin.. Cennette kavusacaksiniz doya doya. Ebedi hayati birlikte gecireceksiniz. Allah sevdigi kulunu agir imtihanla sinar. Sizi de cok seviyor demek ki. Bir anne icin yeryuzunde daha agir bi imtihan olamaz.
Nasil bir kaza oldu mesajlarda goremedim

Allah'ım Peygamber sabrı versin, kucağınızı tekrar doldursun inşallah. Cennette kavuşmanız ümidiyle :/

kızım doğduktan sonra dualarım değişti.
Rabbim düşmanımı bile evladından ayırmasın derim hep.
Ben ilk bebeğimi 2aylıkken kalbi durunca kaybettim.
Acısı hala içimdedir.
Ama şuan 4aylık kızımı kaybetme düşüncesi bile beni mahvediyor.
Cennette sizi bekliyor desem nekadar acınız diner bilemem.
Tek bildiğim Allah sevdiği kullarını büyük acılarla sınar.
Lütfen destek alın ve bolbol dua edin.

Güne acımı hatırlayarak başladım Allah sabır versin. Hiç kapanmayacak bir yara ama şöyle düşünebilirsin : Meleğin cennette ,çok güzel bir yerde seni bekliyor .sonsuz beraberlik orda

Küçük bi melekmiş zaten.şimdi seni cennette bekliyo.bigün kavuşcaksınız birbirinize.rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın.sabırlar versin.

Rabbim size sabırların en büyüğünü versîn inşallah. Teselli edecek söz yok biliyorum. Ama sizi cennetinde bekliyor olacak eminim.

Canim icim parcalandi resmen.cok zor hic bir soz teselli etmezki seni.acilarin en buyugunu yasamissin sen.Rabbim dayanma kudreti versin sana.senin icin kaybettigin masumun icin dua edicem.Allah im yardimcin olsun canim.

Ben doğumdan 3 gün sonra kaybettim . Dokuz ay hayalini kurdum .doğduğunda 21 yaşındaydım. Dogumda büyük sağlık sorunları yaşayınca hemen kendime gelip göremedim .sekiz saat (belki daha fazla)sonra gördüm ,yoğun bakimda o kadar güzeldi ki ....o kadar haraketliydi ki ...kocaman da bir bebek önce kolu yok dediler sonra bacağı ...bu çocuk down sendromlu dediler sonra yok yok gerizekalı ...hiçbirine inanmadım (karnındayken son ana kadar bu psikolojiyle savaştım) hatta doktor alınması gerekiyor ciddi sağlık problemleri var dedi (baktık o sözde profun icabına) doğdu sapasağlam! Ee tabi eddanin hayaller tavan ..3 gün sonra çıktım hastaneden ama kızımı alamadım .biraz daha bizimle kalacak dediler .sen git ertesi gün bebeğin yanında olacak dediler herkes herşeyi biliyor bir tek ben leyla ... tamam dedim gittim evde kıyafetlerini sevdim ,hazırladım. Eşime de gösterdim birlikte hayallere daldık. Elimde kıyafetleriyle uyudum .eşim hastaneye bebeğimi görmeye gitti döndüğünde minnoşum da kucagindaydi. .Hiç ses vermiyordu ....gözlerini açmıyordu. ..hala sıcaktı bedeni ama nefes almıyordu. ..yatırdılar yanıma sarıldık uyuduk (tabi anlattığım gibi sakin değilim .feryat figan,ortalık yangın yeri ) kulağına eğilip " aşkım şimdi anne senin yerine uyuyacak sen uyanacaksın,daha yaşayacak çok şey var. .." dedim ,Allah a yalvardım benim canımı ona ver diye .....olmadı hayalini kurduğum bebeğim yanımda cansız yatıyordu ...o uyanmayacaksa bende uyanmayacagim beni de öldür Allah im dedim resmen Allah la pazarlık yaptım .baktım olmuyor ,öldürün beni diye bağırmaya başladım . O kadar güzeldi ki ,onsuzluga dayanamazdim bir kaç ay sonra 7 yaşında olacak 3 yaşında da olsa bu kadar üzülürdüm. Hala yüreğim sızlıyor. Ağlıyorum, unutamıyorum ! Sol yanım eksik ,sol yanım paramparça. ..Allah kimsenin hayalini kurduğunu elinden almasın insallah .yaşamayan bilmez !

Allah dayanma gücü ve sabit versin, gerçekten sözün bittiği yer. Mutlaka psikolojik destek almalısınız çok ağır bir kayıp yaşamışsınız. Allah yardımcınız olsun. Başınız sağolsun.

Allah yardımcınız olsun sabırlar versin size

şuan işyerinde aglattın benı.iki kızım var ıkızlerım..ıkı yaşındalar...acını acım saydım cok kotu oldum..bu buyuk acıyı yasamıs anneye asla tesellı veremem.kimse veremez.ama imşallah tekrar anne olursun da acın hafıfler be arkadasım..ne dıyeyım bılemedım

Allah sabır versin sizede. hiç kimseyi üzüp, yarasını kanatmak istemedim. ama yazarsam belki içimi boşaltırım sandım.. ama ne çok yaralı var herkesin acısı aynı ama insan tek kendi sanıyor. evlat karnındada evlat 1 günlükken evlat 3 yaşında 40 yaşındada evlat, acısı da ağıtıda bir, yangınıda bir.. değil yıllar ömür geçsede sızısı çıkmaz içimden Allahım kvuştursun tüm melekleri anne babasına

Amin ,teşekkür ederim .olur mu öyle şey ? Aklımdan çıkmıyor zaten .sizinle alakalı değil . Acımız ortak ,paylaşmak da güzel ! Bazen kimseye anlatamıyorsun o yüzden iyi ki kk ve hatunları var . Destek oluyoruz burda birbirimize. Paylaştıkça hafifliyoruz. .. duamız belli ,duyan belli ! Birgün meleklerimize kavuşmak dileğiyle ..

Allah sizin kızınızı, herkesin çocuğunu korusun. bir değil bin kızım olsa BİLGE SULTANımın yerini tutmaz. hem çok kıskanırdı. birdefasında karnımı gösterip burda bebek var demiştim defalarca, sözde karnımdan alıp balkondan atmıştı bebeği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…