- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi Ruhumda SIZI
-
Güne acımı hatırlayarak başladımmerhaba kk nü 16 ay önce prensesim melek olduğu zaman bu acıyı kimler yaşamış nasıl atlatmış araştırırken gördüm. ara ara takip ettim. düşük yapmış bir anne diğerine yazmış... bizler şanslıyız ya doğurup büyüten sonra kaybeden anneler ne yapsın diye. bağırmak istedim ben o şanssızlardanım diye. kollarını boynuma dolayıp Ben, Çeni çoook çeviyooom, ben çeni kimselere vermem kii... diyen boncuk gözlümü kazada kaybettim... içimdeki acının tarifi, telafisi, tesellisi yok biliyorum... boğazımda bir düğüm sadece bağırmak istiyorum BİLGE SULTAAAAAN seni çok özledim kızım diye.. 3 yaşındaydı kızım, doğum gününü yeni kutlamıştık.çok neşeliydi, kahkası mahalleyi inletirdi. Ona olan sevgimizi hiç esirgemedik gösterdik hep. Ama yaradan daha çok seviyormuş. bize emanet vermiş geri aldı emanet olarak, cennette verecek inşallah. tek duam Allahım beni kızıma kavuştur diye... bu gün üye oldum içimi dökeyim rahatlayım diye ama daha fazla doldum. Allah bu acıyı kimseye vermesin verdiğinede dayanma gücü versin
Canim icim parcalandi resmen.cok zor hic bir soz teselli etmezki seni.acilarin en buyugunu yasamissin sen.Rabbim dayanma kudreti versin sana.senin icin kaybettigin masumun icin dua edicem.Allah im yardimcin olsun canim.merhaba kk nü 16 ay önce prensesim melek olduğu zaman bu acıyı kimler yaşamış nasıl atlatmış araştırırken gördüm. ara ara takip ettim. düşük yapmış bir anne diğerine yazmış... bizler şanslıyız ya doğurup büyüten sonra kaybeden anneler ne yapsın diye. bağırmak istedim ben o şanssızlardanım diye. kollarını boynuma dolayıp Ben, Çeni çoook çeviyooom, ben çeni kimselere vermem kii... diyen boncuk gözlümü kazada kaybettim... içimdeki acının tarifi, telafisi, tesellisi yok biliyorum... boğazımda bir düğüm sadece bağırmak istiyorum BİLGE SULTAAAAAN seni çok özledim kızım diye.. 3 yaşındaydı kızım, doğum gününü yeni kutlamıştık.çok neşeliydi, kahkası mahalleyi inletirdi. Ona olan sevgimizi hiç esirgemedik gösterdik hep. Ama yaradan daha çok seviyormuş. bize emanet vermiş geri aldı emanet olarak, cennette verecek inşallah. tek duam Allahım beni kızıma kavuştur diye... bu gün üye oldum içimi dökeyim rahatlayım diye ama daha fazla doldum. Allah bu acıyı kimseye vermesin verdiğinede dayanma gücü versin
Ben doğumdan 3 gün sonra kaybettim . Dokuz ay hayalini kurdum .doğduğunda 21 yaşındaydım. Dogumda büyük sağlık sorunları yaşayınca hemen kendime gelip göremedim .sekiz saat (belki daha fazla)sonra gördüm ,yoğun bakimdaİnanın ki çok üzüldüm. Bu acının tarifi de yoktur ki yaşamadık ki bilelim. Ama size kesinlikle katılıyorum. Düşürmek ile doğurup yaşatıp kaybetmek aynı şey değil. Bir gün kavuşmanız dileğiyle. Allah sabır versin. Mekanı Cennet olsun.
Allah yardımcınız olsun sabırlar versin sizeBen doğumdan 3 gün sonra kaybettim . Dokuz ay hayalini kurdum .doğduğunda 21 yaşındaydım. Dogumda büyük sağlık sorunları yaşayınca hemen kendime gelip göremedim .sekiz saat (belki daha fazla)sonra gördüm ,yoğun bakimdao kadar güzeldi ki ....o kadar haraketliydi ki ...kocaman da bir bebek önce kolu yok dediler sonra bacağı ...bu çocuk down sendromlu dediler sonra yok yok gerizekalı ...hiçbirine inanmadım (karnındayken son ana kadar bu psikolojiyle savaştım) hatta doktor alınması gerekiyor ciddi sağlık problemleri var dedi (baktık o sözde profun icabına) doğdu sapasağlam! Ee tabi eddanin hayaller tavan ..3 gün sonra çıktım hastaneden ama kızımı alamadım .biraz daha bizimle kalacak dediler .sen git ertesi gün bebeğin yanında olacak dediler herkes herşeyi biliyor bir tek ben leyla ... tamam dedim gittim evde kıyafetlerini sevdim ,hazırladım. Eşime de gösterdim birlikte hayallere daldık. Elimde kıyafetleriyle uyudum .eşim hastaneye bebeğimi görmeye gitti döndüğünde minnoşum da kucagindaydi. .Hiç ses vermiyordu ....gözlerini açmıyordu. ..hala sıcaktı bedeni ama nefes almıyordu. ..yatırdılar yanıma sarıldık uyuduk (tabi anlattığım gibi sakin değilim .feryat figan,ortalık yangın yeri ) kulağına eğilip " aşkım şimdi anne senin yerine uyuyacak sen uyanacaksın,daha yaşayacak çok şey var. .." dedim ,Allah a yalvardım benim canımı ona ver diye .....olmadı hayalini kurduğum bebeğim yanımda cansız yatıyordu ...o uyanmayacaksa bende uyanmayacagim beni de öldür Allah im dedim resmen Allah la pazarlık yaptım .baktım olmuyor ,öldürün beni diye bağırmaya başladım . O kadar güzeldi ki ,onsuzluga dayanamazdim bir kaç ay sonra 7 yaşında olacak 3 yaşında da olsa bu kadar üzülürdüm. Hala yüreğim sızlıyor. Ağlıyorum, unutamıyorum ! Sol yanım eksik ,sol yanım paramparça. ..Allah kimsenin hayalini kurduğunu elinden almasın insallah .yaşamayan bilmez !
Amin ,teşekkür ederim. Tüm cocugunu kaybedenlere ..Allah yardımcınız olsun sabırlar versin size
merhaba kk nü 16 ay önce prensesim melek olduğu zaman bu acıyı kimler yaşamış nasıl atlatmış araştırırken gördüm. ara ara takip ettim. düşük yapmış bir anne diğerine yazmış... bizler şanslıyız ya doğurup büyüten sonra kaybeden anneler ne yapsın diye. bağırmak istedim ben o şanssızlardanım diye. kollarını boynuma dolayıp Ben, Çeni çoook çeviyooom, ben çeni kimselere vermem kii... diyen boncuk gözlümü kazada kaybettim... içimdeki acının tarifi, telafisi, tesellisi yok biliyorum... boğazımda bir düğüm sadece bağırmak istiyorum BİLGE SULTAAAAAN seni çok özledim kızım diye.. 3 yaşındaydı kızım, doğum gününü yeni kutlamıştık.çok neşeliydi, kahkası mahalleyi inletirdi. Ona olan sevgimizi hiç esirgemedik gösterdik hep. Ama yaradan daha çok seviyormuş. bize emanet vermiş geri aldı emanet olarak, cennette verecek inşallah. tek duam Allahım beni kızıma kavuştur diye... bu gün üye oldum içimi dökeyim rahatlayım diye ama daha fazla doldum. Allah bu acıyı kimseye vermesin verdiğinede dayanma gücü versin
Allah sabır versin sizede. hiç kimseyi üzüp, yarasını kanatmak istemedim. ama yazarsam belki içimi boşaltırım sandım.. ama ne çok yaralı var herkesin acısı aynı ama insan tek kendi sanıyor. evlat karnındada evlat 1 günlükken evlat 3 yaşında 40 yaşındada evlat, acısı da ağıtıda bir, yangınıda bir.. değil yıllar ömür geçsede sızısı çıkmaz içimden Allahım kvuştursun tüm melekleri anne babasınaBen doğumdan 3 gün sonra kaybettim . Dokuz ay hayalini kurdum .doğduğunda 21 yaşındaydım. Dogumda büyük sağlık sorunları yaşayınca hemen kendime gelip göremedim .sekiz saat (belki daha fazla)sonra gördüm ,yoğun bakimdao kadar güzeldi ki ....o kadar haraketliydi ki ...kocaman da bir bebek önce kolu yok dediler sonra bacağı ...bu çocuk down sendromlu dediler sonra yok yok gerizekalı ...hiçbirine inanmadım (karnındayken son ana kadar bu psikolojiyle savaştım) hatta doktor alınması gerekiyor ciddi sağlık problemleri var dedi (baktık o sözde profun icabına) doğdu sapasağlam! Ee tabi eddanin hayaller tavan ..3 gün sonra çıktım hastaneden ama kızımı alamadım .biraz daha bizimle kalacak dediler .sen git ertesi gün bebeğin yanında olacak dediler herkes herşeyi biliyor bir tek ben leyla ... tamam dedim gittim evde kıyafetlerini sevdim ,hazırladım. Eşime de gösterdim birlikte hayallere daldık. Elimde kıyafetleriyle uyudum .eşim hastaneye bebeğimi görmeye gitti döndüğünde minnoşum da kucagindaydi. .Hiç ses vermiyordu ....gözlerini açmıyordu. ..hala sıcaktı bedeni ama nefes almıyordu. ..yatırdılar yanıma sarıldık uyuduk (tabi anlattığım gibi sakin değilim .feryat figan,ortalık yangın yeri ) kulağına eğilip " aşkım şimdi anne senin yerine uyuyacak sen uyanacaksın,daha yaşayacak çok şey var. .." dedim ,Allah a yalvardım benim canımı ona ver diye .....olmadı hayalini kurduğum bebeğim yanımda cansız yatıyordu ...o uyanmayacaksa bende uyanmayacagim beni de öldür Allah im dedim resmen Allah la pazarlık yaptım .baktım olmuyor ,öldürün beni diye bağırmaya başladım . O kadar güzeldi ki ,onsuzluga dayanamazdim bir kaç ay sonra 7 yaşında olacak 3 yaşında da olsa bu kadar üzülürdüm. Hala yüreğim sızlıyor. Ağlıyorum, unutamıyorum ! Sol yanım eksik ,sol yanım paramparça. ..Allah kimsenin hayalini kurduğunu elinden almasın insallah .yaşamayan bilmez !
Amin ,teşekkür ederim .olur mu öyle şey ? Aklımdan çıkmıyor zaten .sizinle alakalı değil . Acımız ortak ,paylaşmak da güzel ! Bazen kimseye anlatamıyorsun o yüzden iyi ki kk ve hatunları var . Destek oluyoruz burda birbirimize. Paylaştıkça hafifliyoruz. .. duamız belli ,duyan belli ! Birgün meleklerimize kavuşmak dileğiyle ..Allah sabır versin sizede. hiç kimseyi üzüp, yarasını kanatmak istemedim. ama yazarsam belki içimi boşaltırım sandım.. ama ne çok yaralı var herkesin acısı aynı ama insan tek kendi sanıyor. evlat karnındada evlat 1 günlükken evlat 3 yaşında 40 yaşındada evlat, acısı da ağıtıda bir, yangınıda bir.. değil yıllar ömür geçsede sızısı çıkmaz içimden Allahım kvuştursun tüm melekleri anne babasına
Allah sizin kızınızı, herkesin çocuğunu korusun. bir değil bin kızım olsa BİLGE SULTANımın yerini tutmaz. hem çok kıskanırdı. birdefasında karnımı gösterip burda bebek var demiştim defalarca, sözde karnımdan alıp balkondan atmıştı bebeği.Dün gece kizimla yanyana yatarken okudum bu konuyu.kızımda 3 yaşında doğumgününü yeni kutladik benimde tek kizim bizde herseyi beraber yapıyoruz yikanma yemek uyuma...ahh ahh içime yas oturdu Allahım ne desem bilemiyorum yarinimizi bilmeden yaşıyoruz tek dileğim Allahım herkesten önce beni alsın sevdiklerimin acısını görmeyeyim.canim yaşın kaç bir çocuk daha düşün zamanla evlat kokusunu yaşa konuşması kolayda ooffffff
ne diyebilirimki çok üzgünümBiraz sansurledim taninmayayim diye ama herkes tanıyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?