altın saçlarını cennetin ılık rüzgarlarında savuran meleğim

Allahım sana sabır versin, şu anda gözyaşlarımı tutamıyorum. Allahım sana dayanma gücü versin, bol bol dua et. Minik kızın orada güvende... Sen de vakti gelince onun yanında olacaksın.

Allah sabır versin .başınız sağolsun . Cennette meleğiniz size şefaat edecek inşallah .melek olarak gelmiş melek olrak gitmiş, sizde bir melek annesiniz . fotoğraftan belli ne ne kadar güzel bir melek olduğu ...

Ne guzel sanaki rabbime hamd edip kabullenmissin isyan etmemissin.evet gercekten cokk uzucu peygamberimiz (sav) evladi oldugunde aglamis karsi daha ey dag benim acim sende olsaydi yerle bir olmustun demis. Bu aciyi gercekten yasayan bilir.rabbim sana sabrini versin ins. O seni cennetle bekliycek.Allahim ona gunah islemeyi layik gormedi saf ve temiz aldi yanina ins oda sana ve esine kefaret olucak.sabret dunya yalan suan sadece bedenini goremiyosun yaninda ama dinya zamani kisa gececek sen evladina gecmislerine bol bol duani yap.peygamberimizin yanndadir kucuk melekler cok mutludurlar

Heralde ilk kez bdv bolumune yorum yapiyorum...
Anne falan degilim ama yazinizi okurken kızınizin fotoğrafına bakarken cok kotu oldum... bu cok aci bisey ve en aci ceken kisi annesi olarak sizsiniz ama unutmayin Ellah onu bi Cennet Kusu yapti baslikta dediginiz gibi.. bu en buyuk avuntu. Ve evladini kaybeden birinin mükafatıni Cenab'ı Hakk inşallah verir canim.Kiziniz Hz. İbrahim a.s.in yaninda simdi..büluğ çagina ermeden vefat eden bütün cocuklar gibi anne babasini bekliyor ve emin ol en güvenli yerde O cocuk Cennet kapisinda durup Ya Rabb'i anne ve babami almadan ben Cennet'e girmem diyecek. Orda kavusacaksiniz meleginize inşallah.... Rabb'im sabir versin cok üzüldüm

adını şimdi hatırlayamadım Mevlananın bir öğrencisi bir şiirinde _çok şükür ömrün ömrüme nasip oldu_ diyor bende öyle diyorum. iyiki o benimdi Allah öyle sevimli, güzel, akıllıl bir kız verdi bana .kız kardeşim olaydan sonra _keşke doğmasaydıda bu acıları yaşamasaydım demiyorsun _dedi. onunla geçirdiğim bir an, bir anne deyişi bile ömre değer demiştim.

Çok büyük bir acı , ama mükafatı o kadar büyük ki ..
çoçuğumuzu komşuya bırakıp markete gitsek aklımız onda kalır . Ama öyle bir Zat (cc) yanına aldı ki onu, tüm annelerin şefkati toplansa, onun şefkati yanında bir damla olabilir sadece .. bizim dünyada veremeyeceğimiz kadar güzellikler içinde şuanda . Dünyadaki tüm çirkinliklerden uzakta ..
Ahirette sizi cennetin kapısında bekleyecek inşallah ..

Canım çok çok üzüldüm başın saolsun okuyunca ağladım anne olunca anlıyorsun rabbim sabır ve güç versin sze uzun ömürler versin rabbim bütün annelerin evlatlarını esirgesin

melekler beşiğinde ışıkla uyu güzel bebek..metanet sizinle olsun.

Baska cocugun var mi
Bir tane daha cocugun olursa belki iyi gelir sana
Burada bir anne vardi
Bebeginj kaybetmis yazilar yaziyor
Onun bebegi var
Ayni kaybettiginkizina benzeyen
Elbette acisi kolay dinmez
Ama iyi gelebilir
Allah rahmet eylesin
Sana da dayanma gucu versin

Allah sabır versin...belki bir çocuğun daha olursa açın biraz da olsa hafifler

Başka topikte yazmıştım yine yazıyorum düne kadar bu yazılan yazıya elbet çok üzülürdüm çok hemde ama bu denli hissedemezdim. Yeni anne oldum ve o kadar iyi anlıyorum ki çok çok zordur eminim. Rabbim size sabır kuvvet versin inşallah

Allah sabırlar versin, ne desek boş, ama o çok güzel bir yerde, sadece size hasret var o zor işte, Allah sabırlar versin

Siz cok iyi bir anne ve rabbimin sevdigi kulmussunuz takdir ediorm rabbim sabir versn baska ne denirki

okurken o kadar tuhaf oldum ki gozyaslarim sel oldu, benim de iki kizin var büyüğü beş yasinda, allahim korusun herkesin yavrusunu, bu aciyi yasatmasin kimseye, bir an olsun yokluklarini hissettirmesin. Bu aciyla yasamaniz eminim tarif edilemez, allah sabir versin size, umarim cennette kavusursunuz, meleginiz her zaman yaninizda eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…