- 20 Ocak 2016
- 2.153
- 2.861
- 83
- Konu Sahibi Ruhumda SIZI
-
Ne guzel sanaki rabbime hamd edip kabullenmissin isyan etmemissin.evet gercekten cokk uzucu peygamberimiz (sav) evladi oldugunde aglamis karsi daha ey dag benim acim sende olsaydi yerle bir olmustun demis. Bu aciyi gercekten yasayan bilir.rabbim sana sabrini versin ins. O seni cennetle bekliycek.Allahim ona gunah islemeyi layik gormedi saf ve temiz aldi yanina ins oda sana ve esine kefaret olucak.sabret dunya yalan suan sadece bedenini goremiyosun yaninda ama dinya zamani kisa gececek sen evladina gecmislerine bol bol duani yap.peygamberimizin yanndadir kucuk melekler cok mutludurlarmerhaba kk nü 16 ay önce prensesim melek olduğu zaman bu acıyı kimler yaşamış nasıl atlatmış araştırırken gördüm. ara ara takip ettim. düşük yapmış bir anne diğerine yazmış... bizler şanslıyız ya doğurup büyüten sonra kaybeden anneler ne yapsın diye. bağırmak istedim ben o şanssızlardanım diye. kollarını boynuma dolayıp Ben, Çeni çoook çeviyooom, ben çeni kimselere vermem kii... diyen boncuk gözlümü kazada kaybettim... içimdeki acının tarifi, telafisi, tesellisi yok biliyorum... boğazımda bir düğüm sadece bağırmak istiyorum BİLGE SULTAAAAAN seni çok özledim kızım diye.. 3 yaşındaydı kızım, doğum gününü yeni kutlamıştık.çok neşeliydi, kahkası mahalleyi inletirdi. Ona olan sevgimizi hiç esirgemedik gösterdik hep. Ama yaradan daha çok seviyormuş. bize emanet vermiş geri aldı emanet olarak, cennette verecek inşallah. tek duam Allahım beni kızıma kavuştur diye... bu gün üye oldum içimi dökeyim rahatlayım diye ama daha fazla doldum. Allah bu acıyı kimseye vermesin verdiğinede dayanma gücü versin
adını şimdi hatırlayamadım Mevlananın bir öğrencisi bir şiirinde _çok şükür ömrün ömrüme nasip oldu_ diyor bende öyle diyorum. iyiki o benimdi Allah öyle sevimli, güzel, akıllıl bir kız verdi bana .kız kardeşim olaydan sonra _keşke doğmasaydıda bu acıları yaşamasaydım demiyorsun _dedi. onunla geçirdiğim bir an, bir anne deyişi bile ömre değer demiştim.Size sarılasım geldi .. evli değilim ve çocuğum yok ama içim cız etti okurken yazdıklarınızı.. . Kızınızla şu an farklı yerlerdesiniz ama birbirinize hep sahipsiniz. O sizin kızınız oldu, bu dünyada sizi buldu ve hep öyle kalacak..en guzel hediye de bu, birbirinize sahip olmaniz.. hep icinizde bir yerlerde olacak yalniz değilsiniz, olmayacaksınız..başımıza gelenlerden sonra tek yapmamız gereken yaşamak.. hayat devam ediyor, yaşayacağız olabilecek en doğru ve en iyi şekilde, elimizden geldiğince..
Çok büyük bir acı , ama mükafatı o kadar büyük ki ..adını şimdi hatırlayamadım Mevlananın bir öğrencisi bir şiirinde _çok şükür ömrün ömrüme nasip oldu_ diyor bende öyle diyorum. iyiki o benimdi Allah öyle sevimli, güzel, akıllıl bir kız verdi bana .kız kardeşim olaydan sonra _keşke doğmasaydıda bu acıları yaşamasaydım demiyorsun _dedi. onunla geçirdiğim bir an, bir anne deyişi bile ömre değer demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?