altın saçlarını cennetin ılık rüzgarlarında savuran meleğim

Allah sabır versin canım benim...teselli edecek bir söz bulamıyorum.ağla bağır çağır içine atma.giden geri gelebilse yada döndürebilme gücümüz olsa bu hakkı senin için kullanırdım.başın sağolsun allah başka acıyla sınamasın

Bir doktor gelip elimizden geleni yaptık deyip gidiyor ondan sonra tüm hayat duruyor aldığı her nefes insanın genzini yakar oluyor... ağlaya ağlaya okudum ic yanginini bildiğimden. Seninde gecelerin bitmez bilirim gündüzler bir maske ile gün telasesi icinde bitiyor ama o geceler.
Kimi gün yaşadıklarıma ağlıyorum ben kimi gün yaşayamadıklarıma kimi gun özlemden ağlıyorum kimi gun burnumdan giden kokusuna olan özlemimden. 72 günlük tu bebeğim kaybettiğimde. Gençsin gene olurcular vardı mesela çevremde ya daha çok yaşasaydı baglansaydincilar şaşkın şaşkın baktım halada ole bakıyorum konuşanlara bilmiyorlarki daha ben ilk kalp atışıyla 20 yıllık anne olmuştum bile...
Haksızlığa uğramış gibi hissediyorum cogu gece.
Evladını kaybetmiş anne duyunca sarılmak istiyorum konuşmadan sadece sarilip ağlamak. Öyle guzelmis ki kızınız sindi tüm meleklerimiz ben inanıyorum birlikteler. Birgün bizde isalalh kavuscaz ögune kadar hayallerimizde büyütucez meleklerimizi...

Kaybedersen evladın küçüğü büyüğü olmuyor, küçükse daha çok koyuyor bence. her şeyimiz birdi, beraber uyanır beraber giyinir, beraber kahvaltı yapar beraber oynar beraber tuvalete gider beraber banyo yapar beraber mutfağa gider beraber uyur beraber beraber beraber..... ve artık yok. hasreti ayrı yakar. bir ateşki sönmeyecek hiç bir zaman, zaten sönmesinide istemiyorum, ben kızımı unutmak istemiyorumki.. Sizede sabır diliyorum. inşallah beraberdir meleklerimiz

Sabah sabah yandı içim. Ben de 5 yaşındaki kardeşimi kaybettim. Evlat acısı değil elbet fakat kardeş acısı da bambaşkaymış. Canım annemin çok yüreği yandı ama diğer evlatlar devam etmesini sağladı. Bizler için daha güçlü olmak zorunda hissetti. Geçecek diyemeyeceğim, geçmiyor. 20 sene oldu hala çok acıyor ama devam ediliyor. Bu dünya gelip geçici kabullenmesek de. En azından böyle kötü bir dünyada yaşamıyorlar diye, cennetteler diye teselli ediyorum kendimi. O'ndan geldik, O'na döneceğiz. Rabbim size sabırların en büyüğünü versin inşallah. Bu dünyada yaşanabilecek en büyük acıyı yaşamışsınız, günahlarınıza kefaret olsun inşallah.

Dün gece kizimla yanyana yatarken okudum bu konuyu.kızımda 3 yaşında doğumgününü yeni kutladik benimde tek kizim bizde herseyi beraber yapıyoruz yikanma yemek uyuma...ahh ahh içime yas oturdu Allahım ne desem bilemiyorum yarinimizi bilmeden yaşıyoruz tek dileğim Allahım herkesten önce beni alsın sevdiklerimin acısını görmeyeyim.canim yaşın kaç bir çocuk daha düşün zamanla evlat kokusunu yaşa konuşması kolayda ooffffff

İmtihanların en büyüğünü yaşıyorsunuz Rabbim sabırlar versin Allah yardımcınız olsun.

Anne adayiyim gozlerim doldu kendimi zor tutuyorum aglamamak icin acilarin en buyugunu yasamissiniz Rabbim sabir versin teselli bulamiyorum ins cennette kavusun meleginizle

Ben de bir melek annesiyim.
Geçen sene oğlumu erken doğumla kaybettim.
Benim anılarım yoktu, ama her zaman derim.
1 aylıkta kaybetsen 1 yaşında da kaybetsen
evlat evlattır...
Yaşının hiçbi' önemi yok...

Rabbim yar ve yardımcın olsun,
haykırırcasına ağlamak ne demekmiş
bebeğimi kaybettikten sonra
öğrendim ben de.

Dilerim Rabbim cennettinde
kavuşturur bizi...

O kadar zor okudum ki, içim yandı. bende 2,5 yaşında bir kız evlat annesiyim.
cennette bekliyor olacak melekleriniz. her geçen gün 1 gün daha yaklaşacaksınız evlatlarınıza.
Allah size ve evladını kaybeden tüm annelere sabır versin, çok zor..

Evli değilim çocuğum da yok ama çok üzüldüm Allah size sabır versin inşaAllah..
Teselli sözleri boş olacak biliyorum ama sabırlı olmalısınız kızınız sizi görüyor üzülmenizi görmek istemezdi Rabbim yardım etsin..

Ouf agladim be.
Allah meleginizle hep.
Bu yil elim bir trafik kazasi gecirdik bizde.
Ogluma esim cok israr etmesine ragmen oglum bizimle gelmek istemedi o aksam.
Bizde goturmedik.
Ve kaza gecirdik.
Kendime geldigimde oglum aklima geldi ilk ya o da bizimle olsaydi.
Resmen esim gel diye dil dokmustu ya ona bisey olsaydi esimi affetmezdim asla.
Napardim ya diye cok agladim.

Korkusu bile yetti yani bana.
Birde evlat acisi ne zordur.
Allah kimseyi evladiyla sinamasin.

Ben inanıyorum ki,evladını kaybeden her anne cennete gidecek..
Meleklerniz,sizi cennette karşılayacak.

Yüreği yanan tüm annelerin acısını dindirsin Rabbim..

Evlatlarını kaybettikleri o günü,o dakikayı unuttursun inşallh.

ah kıyamam size siz harika bir anne olmalısınız. başınız sağolsun belki yanınızda değilim ama ruhen yanınızdayım. Allah bol sabırlar, ve yuvanıza inşallah yeni ,tatlı bebekler nasip etsin inşallah.

annesini kaybedene öksüz;babasını kaybedene yetim demişler ama evladını kaybedenin acısını tarif edecek kelime bulamamışlar diye bi söz var...Rabbim sabır versin

Allah sabır versin kardeş (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…