- 19 Eylül 2015
- 480
- 402
- 103
- 46
- Konu Sahibi Ruhumda SIZI
-
Allah sabır versin canım benim...teselli edecek bir söz bulamıyorum.ağla bağır çağır içine atma.giden geri gelebilse yada döndürebilme gücümüz olsa bu hakkı senin için kullanırdım.başın sağolsun allah başka acıyla sınamasınmerhaba kk nü 16 ay önce prensesim melek olduğu zaman bu acıyı kimler yaşamış nasıl atlatmış araştırırken gördüm. ara ara takip ettim. düşük yapmış bir anne diğerine yazmış... bizler şanslıyız ya doğurup büyüten sonra kaybeden anneler ne yapsın diye. bağırmak istedim ben o şanssızlardanım diye. kollarını boynuma dolayıp Ben, Çeni çoook çeviyooom, ben çeni kimselere vermem kii... diyen boncuk gözlümü kazada kaybettim... içimdeki acının tarifi, telafisi, tesellisi yok biliyorum... boğazımda bir düğüm sadece bağırmak istiyorum BİLGE SULTAAAAAN seni çok özledim kızım diye.. 3 yaşındaydı kızım, doğum gününü yeni kutlamıştık.çok neşeliydi, kahkası mahalleyi inletirdi. Ona olan sevgimizi hiç esirgemedik gösterdik hep. Ama yaradan daha çok seviyormuş. bize emanet vermiş geri aldı emanet olarak, cennette verecek inşallah. tek duam Allahım beni kızıma kavuştur diye... bu gün üye oldum içimi dökeyim rahatlayım diye ama daha fazla doldum. Allah bu acıyı kimseye vermesin verdiğinede dayanma gücü versin
Kaybedersen evladın küçüğü büyüğü olmuyor, küçükse daha çok koyuyor bence. her şeyimiz birdi, beraber uyanır beraber giyinir, beraber kahvaltı yapar beraber oynar beraber tuvalete gider beraber banyo yapar beraber mutfağa gider beraber uyur beraber beraber beraber..... ve artık yok. hasreti ayrı yakar. bir ateşki sönmeyecek hiç bir zaman, zaten sönmesinide istemiyorum, ben kızımı unutmak istemiyorumki.. Sizede sabır diliyorum. inşallah beraberdir meleklerimizBir doktor gelip elimizden geleni yaptık deyip gidiyor ondan sonra tüm hayat duruyor aldığı her nefes insanın genzini yakar oluyor... ağlaya ağlaya okudum ic yanginini bildiğimden. Seninde gecelerin bitmez bilirim gündüzler bir maske ile gün telasesi icinde bitiyor ama o geceler.
Kimi gün yaşadıklarıma ağlıyorum ben kimi gün yaşayamadıklarıma kimi gun özlemden ağlıyorum kimi gun burnumdan giden kokusuna olan özlemimden. 72 günlük tu bebeğim kaybettiğimde. Gençsin gene olurcular vardı mesela çevremde ya daha çok yaşasaydı baglansaydincilar şaşkın şaşkın baktım halada ole bakıyorum konuşanlara bilmiyorlarki daha ben ilk kalp atışıyla 20 yıllık anne olmuştum bile...
Haksızlığa uğramış gibi hissediyorum cogu gece.
Evladını kaybetmiş anne duyunca sarılmak istiyorum konuşmadan sadece sarilip ağlamak. Öyle guzelmis ki kızınız sindi tüm meleklerimiz ben inanıyorum birlikteler. Birgün bizde isalalh kavuscaz ögune kadar hayallerimizde büyütucez meleklerimizi...
Anne adayiyim gozlerim doldu kendimi zor tutuyorum aglamamak icin acilarin en buyugunu yasamissiniz Rabbim sabir versin teselli bulamiyorum ins cennette kavusun meleginizlemerhaba kk nü 16 ay önce prensesim melek olduğu zaman bu acıyı kimler yaşamış nasıl atlatmış araştırırken gördüm. ara ara takip ettim. düşük yapmış bir anne diğerine yazmış... bizler şanslıyız ya doğurup büyüten sonra kaybeden anneler ne yapsın diye. bağırmak istedim ben o şanssızlardanım diye. kollarını boynuma dolayıp Ben, Çeni çoook çeviyooom, ben çeni kimselere vermem kii... diyen boncuk gözlümü kazada kaybettim... içimdeki acının tarifi, telafisi, tesellisi yok biliyorum... boğazımda bir düğüm sadece bağırmak istiyorum BİLGE SULTAAAAAN seni çok özledim kızım diye.. 3 yaşındaydı kızım, doğum gününü yeni kutlamıştık.çok neşeliydi, kahkası mahalleyi inletirdi. Ona olan sevgimizi hiç esirgemedik gösterdik hep. Ama yaradan daha çok seviyormuş. bize emanet vermiş geri aldı emanet olarak, cennette verecek inşallah. tek duam Allahım beni kızıma kavuştur diye... bu gün üye oldum içimi dökeyim rahatlayım diye ama daha fazla doldum. Allah bu acıyı kimseye vermesin verdiğinede dayanma gücü versin
ah kıyamam size siz harika bir anne olmalısınız. başınız sağolsun belki yanınızda değilim ama ruhen yanınızdayım. Allah bol sabırlar, ve yuvanıza inşallah yeni ,tatlı bebekler nasip etsin inşallah.adını şimdi hatırlayamadım Mevlananın bir öğrencisi bir şiirinde _çok şükür ömrün ömrüme nasip oldu_ diyor bende öyle diyorum. iyiki o benimdi Allah öyle sevimli, güzel, akıllıl bir kız verdi bana .kız kardeşim olaydan sonra _keşke doğmasaydıda bu acıları yaşamasaydım demiyorsun _dedi. onunla geçirdiğim bir an, bir anne deyişi bile ömre değer demiştim.
Allah sabır versin kardeşmerhaba kk nü 16 ay önce prensesim melek olduğu zaman bu acıyı kimler yaşamış nasıl atlatmış araştırırken gördüm. ara ara takip ettim. düşük yapmış bir anne diğerine yazmış... bizler şanslıyız ya doğurup büyüten sonra kaybeden anneler ne yapsın diye. bağırmak istedim ben o şanssızlardanım diye. kollarını boynuma dolayıp Ben, Çeni çoook çeviyooom, ben çeni kimselere vermem kii... diyen boncuk gözlümü kazada kaybettim... içimdeki acının tarifi, telafisi, tesellisi yok biliyorum... boğazımda bir düğüm sadece bağırmak istiyorum BİLGE SULTAAAAAN seni çok özledim kızım diye.. 3 yaşındaydı kızım, doğum gününü yeni kutlamıştık.çok neşeliydi, kahkası mahalleyi inletirdi. Ona olan sevgimizi hiç esirgemedik gösterdik hep. Ama yaradan daha çok seviyormuş. bize emanet vermiş geri aldı emanet olarak, cennette verecek inşallah. tek duam Allahım beni kızıma kavuştur diye... bu gün üye oldum içimi dökeyim rahatlayım diye ama daha fazla doldum. Allah bu acıyı kimseye vermesin verdiğinede dayanma gücü versin
merhaba kk nü 16 ay önce prensesim melek olduğu zaman bu acıyı kimler yaşamış nasıl atlatmış araştırırken gördüm. ara ara takip ettim. düşük yapmış bir anne diğerine yazmış... bizler şanslıyız ya doğurup büyüten sonra kaybeden anneler ne yapsın diye. bağırmak istedim ben o şanssızlardanım diye. kollarını boynuma dolayıp Ben, Çeni çoook çeviyooom, ben çeni kimselere vermem kii... diyen boncuk gözlümü kazada kaybettim... içimdeki acının tarifi, telafisi, tesellisi yok biliyorum... boğazımda bir düğüm sadece bağırmak istiyorum BİLGE SULTAAAAAN seni çok özledim kızım diye.. 3 yaşındaydı kızım, doğum gününü yeni kutlamıştık.çok neşeliydi, kahkası mahalleyi inletirdi. Ona olan sevgimizi hiç esirgemedik gösterdik hep. Ama yaradan daha çok seviyormuş. bize emanet vermiş geri aldı emanet olarak, cennette verecek inşallah. tek duam Allahım beni kızıma kavuştur diye... bu gün üye oldum içimi dökeyim rahatlayım diye ama daha fazla doldum. Allah bu acıyı kimseye vermesin verdiğinede dayanma gücü versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?