altın saçlarını cennetin ılık rüzgarlarında savuran meleğim

Nedese boş kelimelerin yetersiz kaldıgı anlar.Allah sabır versin .

Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın..Allah sabır versin sizlere..Anne değilim henüz ama evlat acısının 2 defa tanığı oldum yengemde.Ilk kızını 6 yaşında,2.kızını yani kardeşini 17 yaşında kaybetti.Metanetli olun,daha çok Allah'a sığının,acıyı veren Allah sabrını da veriyor..

Allah sabir versn. Bnmde kizim var 3 yasinda gözlerm doldu cok kötü oldm sizin halinizi dusunemiyorum bilee.((
Benimde o yaşta kızım var. Hakseverin konusunu okudugumda 3 gün ağladım çok etkileniyorum. Rabbim hiç bi anneyi evladindan ayırmasın. Konu sahibine ve karaturnaya baş sağlığı diliyorum..

"Ve biliniz ki, muhakkak mallarınız ve çocuklarınız birer imtihandır. Ve şüphe yok ki, Allah Teâlâ'nın katında pek büyük bir mükâfaat vardır. "

Allah sabırlar versin bu acıyla sınanma fikri bile insanın ciğerini yakıyo. İnşallah sabrınızın mükafaatını kat be kat alacaksınızdır. Sizlerin ahireti ve ebedi mutluluğu için evlatlarınız birer vesile. Bu o kadar kutsal ve güzel ki..

Son düzenleme:
Sadece başlığı okumak bile yutkunmamı sağlamışken, yazdıklarınızı okuyunca düğüm düğüm oldum.

Allah size bol sabır versin, dayanma gücü versin..meleğiniz cennetin en güzel yerinde olsun inşallah.... Destek almanız size bi nebze iyi gelecektir..

R Ruhumda SIZI @KaraTurna Allah rahmet eylesin,size de sabır versin ..Böyle bir durumda ne denir ki.. Zaten bu aralar öyle konuşar okuyorum ki,kendimce dert diye üzüldüğüm şeylerin o kadar önemsiz olduğunu farkediyorum ki..üzülmeye değmeyecek konular yüzünden hayatı zindan ediyoruz..İnşallah sizin içiniz de tez zamanda ferahlar,Allah tekrar böyle bir acı yaşatmaz inşallah

Allah yengenize sabır versin diyecek kelime bile bulamadım.

Allah sabır versin canım benim.benim de kızım var.cok üzüldüm cok agladım.hicbir söz seni teselli etmeyecektir.allah sabırlar versin canım....inşallah cennette kavuşursunuz

Ah Can'ım benim başın sağolsun ölüm çok acı hele en sevdiklerimizi kaybedince

Alla0h bütün evlatlarini kaybedenlere sabir versin cooook üzüldüm gözyaşları icinde okudum yazdıklarınızı melek olmus kiziniz başınız saolsun

Avatarınızda ki resim kızınız mı? Yoksa melek olan o mu?

Allah sabır versin. Çok üzüldüm. Nurlar içinde yatırsın meleğinizi. 3 yaşında oğlum var empati yapayım dedim içim yandı.

Ben diğer oğlumu karnımdayken kaybetmiştim. Yıkılmıştım. Ama sizin durum çok ama çok acı.

Allah yüreğinize ferahlık versin. İnşallah cennetin en güzel yerinde sizi bekliyor olacak.

İnşaAllah cennette bulusursunuz. Cok üzüldüm .Allah sabır versin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…