altın saçlarını cennetin ılık rüzgarlarında savuran meleğim

teşekkür ederim Allah razı olsun sizden ve iyi dilekte bulunan herkesten haksever i okudum 8 şubatta ama yazamadım onunda başı sağolsun Allah sabır versin

Çok çok üzüldüm,bir anne olarak yüregime oturdu sözlerin,cigerimde hissettim acını,ne denirki..Rabbim dayanma gücü versin sana,imtihan dünyası ve bazılarının sınavları çokkk ağır,Allahim bütün çocukları korusun...

Başınız sağolsun. Evladınıza çok uzun ömürler dilerim

Allah sabrinizi artırsın.ne denirki böyle bir durumda.Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin.bir anne olarak sizi anlamaya çalışırken bile ağlıyorum.inançlı bir insan olduğunuz belli.umarım en kısa sürede bir nebze hafifler aciniz..
başınız sagolsun.mutlaka piskolojik destek alın.yardımlarla ve dualarla evladiniza kavuşacağıniz güne denk sabırlı ve dirayetli yaşamanızı dilerim.

Çok üzüldüm yazdıklarınızı okuyunca. Acınız çok büyük. Allah cennette kavuştursun sizi inşallah. En samimi arkadaşımın bebeği bir kazada yanımızda vefat etti. Ne büyük bir acı olduğunu yakından yaşayarak öğrendim ne yazıkki Allah evladını kaybetmiş tüm annelere sabır versin.

Okurken boğazım düğüm gözlerim ırmak oldu Rabbim sana sabırların en büyüğünü versin meleğinle elbet buluşacaksın Can'ım şefaatcı olacak sana cennetin kapısında çok üzüldüm

Canim bir anne olarak acini tahmin edebiliyorum Rabbim yar ve yardimcin olsun sabirlar versin insallah...

Rabbim size sonsuz sabirlar versin.Bu zor gunlerde dayanma gucu nasip etsin. Oyle uzuldum ki. Icim ciz etti. Allah yardimciniz olsun.

Bu acının kenarında kıyısında dolaşmış bir anne olarak (çok şükür kaybetmedim ) kaybetmeyi bırak, kaybedebileceğin

ihtimali bile insanı yakan bitiren birşey.

Ben de hep ay çok acı, Allah evlat acısı göstermesin falan derdim ama onu hissetmek tahmin edilebilir bir acı

değil.Beni ihtimali bile bitirdi, sizinkini düşünemiyorum.

En kısa zamanda tekrar anne olursunuz umarım.Asla yeri dolmaz ama size bir tutunacak dal olur.

Ne desen boş.En kötüsü çaresizlik.

Biz şu anda me desek boş.... Ne desek anlamsız... Yazdıklarınızı okurken ağladım resmen.. İnsan bi an olsun o acıyı düşünmek dahi istemiyor. Yaradana kurban olduğum verdiği canı amma erken amma geç alıyor.. İki tane gözümün önünde çocuğum varken bi an olsun gözlerimi üzerlerinden ayıramıyorum.. O size önir tatafta şefaat edecek. Cennete tutup kollarınızdan gel anneciğim diye çağıracak.. İnsan her acıya dayanıyor da evlat acısı kendi canından olan o parçaya kıyamıyor.. Rabbim dayanma gücü dirayet versin.. Çok ama çok zor... GERÇEKTEN yaşayan bilir kimse bu acıyla sınansın istemeyiz ama Rabbimin işine kimsenin gücü yetmez... O melek.. Günahsız.... Ben böyle yazıları görünce çok kötü oluyorum. Sanki ailemden birinin acısıymış gibi dayanmıyorum....

Şu mesaja kimin yüreği dayanır ki..Oturdum hüngür hüngür ağlıyorum, ben bebeğim kıpırdamağında bile kendi kendimi yiyip bitirirken siz çok büyük bir acı yaşamışsınız. Allah sabrınızı bol versin, inşallah en yakın zamanda yine anne olursunuz.

Allah sabir versin..

Allah sabir versin rabbim cennete kavustursun insallah sizi.
Bir akrabamiz iki yil once kazada hem tek cocugunu hem de esini kaybetti kadin tek kaldi.
Herkesin bu dubyada cesitli imtihanlari oluyor sabir etmekten baska yapacak bisey yok malesef

Allahım sabırlar versin ne kadar üzüldüm anlatamam.
@KaraTurna sizin de başınız sağolsun.
Allahım sabrınızı arttırsın.

Tarifi olmayan bu acılara teselli cümlesi de bulunmuyor.
Sadece içimin yandığını söylemek istedim.
Allah sizleri cenneti ile şereflendirsin.

Canım seni tam anlamı ile anlayamam ama bende 4 ay önce 7 aylık doğum yaptım 2 gün yaşadı melek oldu kızım ve ben onu çok özlüyorum Rabbim selamete çıkarsın bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…